Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@smečka.blech děkuju za rady, vyzkouším první ty spreje a pásy, pokud totiz opravdu značkuje, asi to nebude v tom že by do rána nevydržel, ale tím že se jde projit v noci po bytě a čůrne. Potom teprve zkusím jestli je potřeba sním i uprostřed noci chodit a nakonec polid ani to nepomůže, tak zvážit kastraci.
Přesně tak. Heleď já z něj byla už na prášky. Šlo o staršího pejska, tak jsem si myslela, že nevydrží, šla jsem s ním pozdě v noci a pak brzo ráno. No já totálně nevyspalá a loužičky furt… dělal je hlavně v noci totiž.
No a jednoho krásnýho dne, po ranním venčení, jsem ho nachytala jak mi občůrává zeď. Tak to byla ta poslední kapka, kterou jsem potřebovala vidět - to už pak padají poslední pochybnosti…
Každopádně držím palce.
Zpětně lituju teda jen toho, že jsem nevěděla o těch inkontinenčních plínách dřív. To fakt zabralo okamžitě.
@smečka.blech mockrát děkuji. Kdybych věděla že něco takového existuje, první bych to vyzkoušela a pak se někde ptala. Jednou jsme byli tak bezmocní ze jsme zkusili dát normalni plenku, udělali díru na ocas a dali na noc. Ráno jsme vstali a plenka roztrhaná po celém bytě
takze jsem věděla že je to marné, a pak jsem akorát věděla o háracích kalhotkách, ale ne o inkontinenčních, a o sprejích už vůbec ne
clovek se furt učí ![]()
Ten značkuje takže pěkně aby ho nikdo neviděl, tak venčit může klidně v noci po hodině a udělá to i tak ![]()
@Anonymní píše:
@smečka.blech mockrát děkuji. Kdybych věděla že něco takového existuje, první bych to vyzkoušela a pak se někde ptala. Jednou jsme byli tak bezmocní ze jsme zkusili dát normalni plenku, udělali díru na ocas a dali na noc. Ráno jsme vstali a plenka roztrhaná po celém bytětakze jsem věděla že je to marné, a pak jsem akorát věděla o háracích kalhotkách, ale ne o inkontinenčních, a o sprejích už vůbec ne
clovek se furt učí
Přesně tuhle zkušenost mám se starým ručníkem
![]()
Taky mě hned nenapadlo ty psí „plíny“ hledat. Holt si člověk tu svou „vývojovou cestu“ asi projít musí. I s těma ztrátama (občůranýma rohama, zničenýma plínama/ručníkama…) ![]()
Příspěvek upraven 20.01.23 v 10:45
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx nezlobte se na mě, ale vy nemáte děti?protože pokud človek co má děti, nebydlí v domě a má psa, pochopí, že to není tak jednoduché se vzít a odejít se psem
Tak si to zaridim tak, aby to jednoduche bylo
.
Postylka, ohradka, bezpecny pokoj, videochuvicka… V cem presne je problem?
@smečka.blech
Tak Desenskeho beru fakt s rezervou. Na neco je machr, na neco ne.
@Markéta80 píše:
Ten značkuje takže pěkně aby ho nikdo neviděl, tak venčit může klidně v noci po hodině a udělá to i tak
Ja to nocni venceni vidim jako nutnou podminku toho, aby si zakladatelka overila, ze fakt znackuje.
Mela jsem psa, ktery jakmile se probudil, musel curat. Proste dlouho nevydrzel.
Dala bych ho pres noc a kdyz nejste doma do ohradky. Ohradka musi byt mala, aby nemel sanci se tam vycurat. Plus bych koupila sprej na pachy. Ja mam 9 mes. jednou mi zvedl nohu na koberec, chytla jsem ho pritom a vysvetlila. A zatim dobry.