Jorkšír čůrá v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
20.1.23 10:30
@Anonymní píše:
@smečka.blech děkuju za rady, vyzkouším první ty spreje a pásy, pokud totiz opravdu značkuje, asi to nebude v tom že by do rána nevydržel, ale tím že se jde projit v noci po bytě a čůrne. Potom teprve zkusím jestli je potřeba sním i uprostřed noci chodit a nakonec polid ani to nepomůže, tak zvážit kastraci.

Přesně tak. Heleď já z něj byla už na prášky. Šlo o staršího pejska, tak jsem si myslela, že nevydrží, šla jsem s ním pozdě v noci a pak brzo ráno. No já totálně nevyspalá a loužičky furt… dělal je hlavně v noci totiž.

No a jednoho krásnýho dne, po ranním venčení, jsem ho nachytala jak mi občůrává zeď. Tak to byla ta poslední kapka, kterou jsem potřebovala vidět - to už pak padají poslední pochybnosti…

Každopádně držím palce.

Zpětně lituju teda jen toho, že jsem nevěděla o těch inkontinenčních plínách dřív. To fakt zabralo okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 10:36

@smečka.blech mockrát děkuji. Kdybych věděla že něco takového existuje, první bych to vyzkoušela a pak se někde ptala. Jednou jsme byli tak bezmocní ze jsme zkusili dát normalni plenku, udělali díru na ocas a dali na noc. Ráno jsme vstali a plenka roztrhaná po celém bytě :D takze jsem věděla že je to marné, a pak jsem akorát věděla o háracích kalhotkách, ale ne o inkontinenčních, a o sprejích už vůbec ne :lol: clovek se furt učí ;)

• Citovat
  • Upravit
59394
20.1.23 10:37

Ten značkuje takže pěkně aby ho nikdo neviděl, tak venčit může klidně v noci po hodině a udělá to i tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.1.23 10:39
@Anonymní píše:
@smečka.blech mockrát děkuji. Kdybych věděla že něco takového existuje, první bych to vyzkoušela a pak se někde ptala. Jednou jsme byli tak bezmocní ze jsme zkusili dát normalni plenku, udělali díru na ocas a dali na noc. Ráno jsme vstali a plenka roztrhaná po celém bytě :D takze jsem věděla že je to marné, a pak jsem akorát věděla o háracích kalhotkách, ale ne o inkontinenčních, a o sprejích už vůbec ne :lol: clovek se furt učí ;)

Přesně tuhle zkušenost mám se starým ručníkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky mě hned nenapadlo ty psí „plíny“ hledat. Holt si člověk tu svou „vývojovou cestu“ asi projít musí. I s těma ztrátama (občůranýma rohama, zničenýma plínama/ručníkama…) :)

Příspěvek upraven 20.01.23 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 10:45

@smečka.blech :lol: :lol: :lol: tak to nechápu jak to dokázal s ručníkem

• Citovat
  • Upravit
34322
20.1.23 12:29
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx nezlobte se na mě, ale vy nemáte děti? :D protože pokud človek co má děti, nebydlí v domě a má psa, pochopí, že to není tak jednoduché se vzít a odejít se psem :D

Tak si to zaridim tak, aby to jednoduche bylo :nevim:.
Postylka, ohradka, bezpecny pokoj, videochuvicka… V cem presne je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.1.23 12:30

@smečka.blech
Tak Desenskeho beru fakt s rezervou. Na neco je machr, na neco ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.1.23 12:32
@Markéta80 píše:
Ten značkuje takže pěkně aby ho nikdo neviděl, tak venčit může klidně v noci po hodině a udělá to i tak :?

Ja to nocni venceni vidim jako nutnou podminku toho, aby si zakladatelka overila, ze fakt znackuje.

Mela jsem psa, ktery jakmile se probudil, musel curat. Proste dlouho nevydrzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.1.23 15:14

Dala bych ho pres noc a kdyz nejste doma do ohradky. Ohradka musi byt mala, aby nemel sanci se tam vycurat. Plus bych koupila sprej na pachy. Ja mam 9 mes. jednou mi zvedl nohu na koberec, chytla jsem ho pritom a vysvetlila. A zatim dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný