Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den.
Máme dvě britské činčily,–kocourka a kočičku stáří 8měsíců. Poslední měsíc kočička sedí před záchodem a kouká do něj(jak kdyby tam na něco čekala).Záchod je zavřený, jen bez dvířek a vydrží tam zírat i dost dlouho.Nic se na něm nezměnilo, začala to dělat z ničeho nic, může být čerstvě vyčištěn i před vyčištěním, ráno i večer,–nevypozorovala jsem žádnou pravidelnost v jejím zírání. Už mě s tím i docela děsí občas. Nemá někdo zkušenost s něčím takovým?
@litchen píše:
Dobrý den.
Máme dvě britské činčily,–kocourka a kočičku stáří 8měsíců. Poslední měsíc kočička sedí před záchodem a kouká do něj(jak kdyby tam na něco čekala).Záchod je zavřený, jen bez dvířek a vydrží tam zírat i dost dlouho.Nic se na něm nezměnilo, začala to dělat z ničeho nic, může být čerstvě vyčištěn i před vyčištěním, ráno i večer,–nevypozorovala jsem žádnou pravidelnost v jejím zírání. Už mě s tím i docela děsí občas. Nemá někdo zkušenost s něčím takovým?
Zaprvé, ty činčily jsou předpokládám překlep
za druhé, já vůbec netuším, jak myslíš to, že je zavřený ale zároveň nemá dvířka..tak je zavřený nebo otevřený? A tebe to něčím omezuje? Tak holt sedí před záchodem, pokud pak do něj normálně vykoná potřebu a nečůrá a nekadí ti po bytě, tak problém asi nebude..
@Meggiska píše:
za druhé, já vůbec netuším, jak myslíš to, že je zavřený ale zároveň nemá dvířka..tak je zavřený nebo otevřený?
no, to chápu tak, jak to bylo napsaný - je zavřený, tedy taková ta krabice, ale byla z ní vyndaná dvířka
že se nejedná jenom o otevřenou spodní část, ale že má i vršek. jenom s dírou místo dvířek.
@litchen nevím, proč to kočky dělají. jestli tě do potěší, taky máme kočku, která neustále zírá někam do blba. ne přímo na kadník, ale na zeď, na skříň… mívá svoje místa, kde sedí a upřeně pozoruje nic. my říkáme, že sleduje duchy, ale samozřejmě, do hlavy jí nevidím
dělá to tedy už roky a zatím je v bytě klid, žádní záškodní poltergeistři nám tu neřádí a kočička je taky zdravotně v pohodě ![]()
@Meggiska píše:
Zaprvé, ty činčily jsou předpokládám překlepza druhé, já vůbec netuším, jak myslíš to, že je zavřený ale zároveň nemá dvířka..tak je zavřený nebo otevřený? A tebe to něčím omezuje? Tak holt sedí před záchodem, pokud pak do něj normálně vykoná potřebu a nečůrá a nekadí ti po bytě, tak problém asi nebude..
Není to žádný překlep.
Znám tyto kočičky.
Na FB jsem ve skupině britských koček.
Zde máš důkaz.
https://idress-cs.techinfus.com/…britanskaya/
Naše kočka taky ráda kouká a hypnotizuje jedno místo, futro u dveří, u syna v pokoji. ![]()
Jeden náš kocour - máme ho 7 let, už vlastně pomalu 8- si občas vymňouká přístup do spíže, tam dojde ke zdi, upřeně hledí na tu zeď a žalostně mňouká - naprosto nesmyslné chování, dělá to celou dobu, co ho máme
![]()
Normálně…monitoruje ducha ![]()
na to vždy řeknu „duchu, neotravuj kočku a zalez“
duch obvykle zaleze a kočka přestane zírat
normálka
@sagina píše:
no, to chápu tak, jak to bylo napsaný - je zavřený, tedy taková ta krabice, ale byla z ní vyndaná dvířkaže se nejedná jenom o otevřenou spodní část, ale že má i vršek. jenom s dírou místo dvířek.
Jo aha, to mě nenapadlo
tak to už vím
@topazio píše:
Není to žádný překlep.
Znám tyto kočičky.
Na FB jsem ve skupině britských koček.
Zde máš důkaz.
https://idress-cs.techinfus.com/…britanskaya/
Děkuji za rozšíření obzoru, to jsem netušila ![]()
Dekuji všem za reakce
Opravdu byly myšleny britské činčily, děkuji za obhájení
.Záchod byl také pochopen správně(krabice, jen oddělaná dvířka).Samozřejmě mě to neomezuje a jsem ráda, že vykonává potřebu do něj,–jen mi to přišlo zajímavé a chtěla jsem vědět zda má někdo podobnou zkušenost. Na tom se poradit není myslím nic špatného
Každopádně je zvláštní, že si vybrala zrovna záchod
, ale můžu být ráda, že jen tiše zírá a nemňouká u toho
a musím se tedy spokojit s nějakými paranormálními jevy
Děkuji
Nase kocka dlouho zirala na dekl od privodu vody do domu.
Az jsme ho odklopili a behala tam mys
.
Ahoj, mám takový dotaz. Máme doma ročního kocoura a poslední dobou ke mě přijde položí mi hlavu na břicho a přešlapuje dlouhou dobu, pak si lehne a spí..🤔 nevíte co to může znamenat?? 2 měsíce cca se snažíme o mimi..
![]()