Asi jsem v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
17.6.18 12:18
@Andrea.Tom píše:
Tak to už vůbec nedává smysl, co jsi teď napsala.. Píšeš, jakoby za někoho jiného " jestli tak půjde na interupci" Kdo?? Ty?? Nebo tvoje mamka? tvůj děda?? Mi to přijde úplně nesmyslné co píšeš.. :roll: Zkušenosti se vždy nabíraly na něčí úkor, to už se teď ví ;)

Ja tak nejak doufam ze he to jen trol pac pokud ne tak je to uplne blby. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4627
17.6.18 12:27

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hned je ta nedele veselejší, což? Test nic, ms jeste nema, kondom ma na vystavku, antikoncepci nebere, ze je těhotná usuzuje z toho, ze se vecer prezere, ale uz 100% vi, ze jde na interrupci, protoze ma neschopného trotla, co je linej si natáhnout gumu. Tak hlavne, ze mas jasno, no ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.6.18 12:47
@Tiffany1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hned je ta nedele veselejší, což? Test nic, ms jeste nema, kondom ma na vystavku, antikoncepci nebere, ze je těhotná usuzuje z toho, ze se vecer prezere, ale uz 100% vi, ze jde na interrupci, protoze ma neschopného trotla, co je linej si natáhnout gumu. Tak hlavne, ze mas jasno, no ne :mrgreen:

Jojo.. pak se asi clovek nesmi divit ze cte v novinach ze zenska necha dite 3 hodiny v aute,protoze jde k doktorovi a necha ho tam uvarit a jeste se divi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 13:22

@ludmilaadamkova A to jako ma být hned můj případ? Tohle bych nikdy v životě neudělala když jdu na 3 minuty do krámu tak ano nechám tam psa ale nechám mu tam sakra zapnutou klimu a jsem tam opravdu jen tři minuty nechápu to vaše osočování a podobně :zed: :potlesk: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.6.18 13:27

Hele mlat si smajlikama jak chces - kdyz ani nejsi schopna koupit si tehotensky test a pocurat ho a tehotestvi si diagnostikujes podle toho ze se preziras na noc. Good luck. Prijemny pripadny potrat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 13:31

@ludmilaadamkova sám gynekolog mi řekl ze si ho mám dělat tak cca 14 dni po pohlavním styku nejsem blba na tohle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 13:34

@ludmilaadamkova já se pouze ptala nediagnostikovala , protože se mi tohle teda běžně neděje ale jo vlastně hned mě za to ukamenuj za to ze nevím co se semnou děje

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.6.18 13:35
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova já se pouze ptala nediagnostikovala , protože se mi tohle teda běžně neděje ale jo vlastně hned mě za to ukamenuj za to ze nevím co se semnou děje
A jak to mam vedet ja? Nebo kdokoliv jinej?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 13:40

@ludmilaadamkova ukončuju to tady člověk se nemůže ani zeptat mi to tu stačí vždycky se najde někdo kdo umí jen rýpat zajdu si ke gynekologovi protože vím ze tam mě nikdo urážet a ponižovat nebude nazdar uzirejte se tu ztráta času nic pro normální lidi jen pro ty co mají v palici jen laktozu a podobně

• Citovat
  • Upravit
122406
17.6.18 13:48
@Andrea.Tom píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Takových lidí na světě víc, a budeme mít o zábavu postaráno :palec: :palec:No co ti k tomu máme říct? Chrápete spolu, nechráníte se, máte to oba na háku a pak se bojíš.. Tak se neboj a přijmi to, když jste tomu oba pomohli ;) Pokud se stalo.. Kdyby debilita kvetla, máme tu tolik alergiků na jednom místě.....

Ono se říká: Kdyby blbost nadnášela, lítala by jste tady jako holubička. Ale při čtení této diskuze jsem se i srdečně zasmál. :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.6.18 13:49

Jsem chlap, tak těmto záležitostem moc nerozumím, ale jít ke gynekologovi s tím, že jste zvracela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.6.18 13:52
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova ukončuju to tady člověk se nemůže ani zeptat mi to tu stačí vždycky se najde někdo kdo umí jen rýpat zajdu si ke gynekologovi protože vím ze tam mě nikdo urážet a ponižovat nebude nazdar uzirejte se tu ztráta času nic pro normální lidi jen pro ty co mají v palici jen laktozu a podobně

Laktoza je disacharid vyskytující se v mateřském mléce savců, v mozku muzes mit maximalne nas.ano,… a vis, jak je to s tou potrefenou husou, ne? :mrgreen: Jeee, dneska je tu curina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.6.18 14:12
@Anonymní píše:

A gynekolog se te zepta, jestli uz sis delala tehotensky test. :potlesk: Navic te pouci o tom ze pokud nechces byt tehotna mela bys pouzivat antikoncepci a predepise ti ji. Na postinor uz je pozde.

• Citovat
  • Upravit
76754
17.6.18 14:21
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty nemáš 30 kč na test? no když ne, tak utíkej k doktorovi, bude rád
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.6.18 14:30

@Luboš P Nene, rozumíš tomu naprosto spravne a je to naprosto nepochopitelne. Prijde k doktorovi s tim, ze se prezira a zvraci, on ji disgnostikuje PPP bulimii a posle do Bohnic. Dobra zprava je, krom jiného, ze by ji tam mohli dat celkem solidní výklad o vsech dostupných druzích antikoncepce, no a na závěr, pokud je gravidni, s ni rozeberou, zda-li podstoupit kyretaz, což je operace jako každá jiná, se všemi riziky, či ukončit těhotenství tabletkami mifegyne, které v prvni fázi potratu způsobí kolaps zarodku, dva dny to nosis v sobe, mrtvé, super pocit a následně třetí den dostaneš dávku na vypuzeni, a pak začne teprve ta poradna svanda, bolesti jsou srovnatelné s celkem vyzivnymi porodnimi. Proste jen sama pozitiva a sociální jistoty. Ale hlavne, ze s gumou je to, jak sprchovat se v ponozkách. Ty ostatni varianty budou urcite příjemnější. I kdyz, tomu pánovi, co nema pomalu na nájem, to bude asi fuk, jeho tělo to neni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky