Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Antikoncepci jsem brala ale ze zdravotních duvdodu vysadila
@Anonymní píše:
Antikoncepci jsem brala ale ze zdravotních duvdodu vysadila
A jinak se nechráníš? A TT sis dělala? A nedivím se, že zvracíš a pálí tě žáha, když se na noc přecpeš jako prase
.
Počkej na termín menstruace, udělej si test a uvidíš. My tady nevěštíme. Když nechceš dítě, používej kondom.
jestli se v noci přejídáš až tak, že pak zvracíš, tak tě ta žáha pálí z tohoto - jídlo na noc plus šťávy ze zvracení. Nevím o tom, že by něco podobného byl projev těhotenství.
Takže si zítra skoč do lékárny (nebo v pondělí) a udělej si test.
Skoda ze dnes neexistuje zpusob jak tehotenstvi jednoduse zjistit.
Pockat vlastne existuje.))
Ochranu nepizivame je to prý jako by šel sprchovat v ponozkach. Já se pravé nikdy neprejidala udrzuju se fit a teď to pravé nejde překonat uvidíme jinak děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ochranu nepizivame je to prý jako by šel sprchovat v ponozkach. Já se pravé nikdy neprejidala udrzuju se fit a teď to pravé nejde překonat uvidíme jinak děkuji
Promiň, ale ty jsi blbá jako troky.
@Anonymní píše:
Ochranu nepizivame je to prý jako by šel sprchovat v ponozkach. Já se pravé nikdy neprejidala udrzuju se fit a teď to pravé nejde překonat uvidíme jinak děkuji
No co ti k tomu máme říct? Chrápete spolu, nechráníte se, máte to oba na háku a pak se bojíš.. Tak se neboj a přijmi to, když jste tomu oba pomohli
Pokud se stalo.. Kdyby debilita kvetla, máme tu tolik alergiků na jednom místě.....
@jessikka věřte nebo ne vždycky si dal bacha až teď naposled mi přišlo ze to udělal tak trochu schválně
@Anonymní píše:
Ono existuje spousta druhu jine antikoncepce nez kondom, pro priste ![]()
@Anonymní píše:
@jessikka věřte nebo ne vždycky si dal bacha až teď naposled mi přišlo ze to udělal tak trochu schválně
Dat bacha nestaci, pokud nechces otehotnet
V noci strašně jím přejídám se ráno kolem 3-4 zvracim zkouším nejíst ale nejde to. K tomu mě přes den páli žáha ale jak. Bojím se mám stálého “partnera” ale je to člověk který si vydělá sotva sám na sebe.