Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@jessikka věřte nebo ne vždycky si dal bacha až teď naposled mi přišlo ze to udělal tak trochu schválně
Nám se tady obhajovat nemusíš.. Ale abys dokázala obhájit potom své rozhodnutí, jak se k výsledku postavíš
Neodpovědělas na nic, na co se tě zde uživatelky ptají.. Kdy byla MS a jestli si uděláš test.. Nic víc, nic míň
@Anonymní píše:
@Andrea.Tom Upřímně čekala jsem takové reakce a ano jsem blba
Kdy mas dostat ms?
@Anonymní píše:
Ochranu nepizivame je to prý jako by šel sprchovat v ponozkach. Já se pravé nikdy neprejidala udrzuju se fit a teď to pravé nejde překonat uvidíme jinak děkuji
Jo, tak se radši dvacet let starat, než nasadit ponožku ![]()
@Anonymní píše:
@jessikka věřte nebo ne vždycky si dal bacha až teď naposled mi přišlo ze to udělal tak trochu schválně
Hm, to je kaskadér. Máte jasno v tom, co bude když se stane „nehoda“, když jedete naostro?
@Andrea.Tom ms bych měla dostat tak cca do dvou dnů test si samozdrejme udělám ale na ten je ještě brzy pokud vím
Ufelej si ho rano z ranni moci a uz by mohl byt videt vysledek
@ludmilaadamkova Já jsem slyšela, že test vyjde až tak za 14 dní po pohlavním styku potom po vynechání menstruace a nebo kdybych dostala menstruaci tak po ní. A bohužel jsem s přítelem spala a vycházelo mi to na ovulaci. Jsem blbá pro příště už budu vědět.
![]()
Tolik řečí a o ničem. Tak je zakladatelka těhotná, nebo není?
@ludmilaadamkova Asi jo. Oni tihle s otěhotněním nemívají problém. Tam je to hned.
No každopádně jestli je tak půjde na interrupci
A ano teď mě všichni ukamenujte
Nemám tolik zkušenosti a jedete tu do mě bomby lituju toho ze jsem to tu vůbec zakládala nazdar
@Anonymní píše:
No každopádně jestli je tak půjde na interrupci
A ano teď mě všichni ukamenujte
Nemám tolik zkušenosti a jedete tu do mě bomby lituju toho ze jsem to tu vůbec zakládala nazdar
Tak to už vůbec nedává smysl, co jsi teď napsala.. Píšeš, jakoby za někoho jiného " jestli tak půjde na interupci" Kdo?? Ty?? Nebo tvoje mamka? tvůj děda?? Mi to přijde úplně nesmyslné co píšeš..
Zkušenosti se vždy nabíraly na něčí úkor, to už se teď ví ![]()