Jsem exot? můj vzhled

Anonymní
14.6.22 12:57

Jsem exot ?můj vzhled

Ahoj.Je mi 38 let.172 cm, štíhlá. Šaty a sukně nikdy nenosím. Když už tak v létě kraťasy. Nejradši mám džíny, triko, mikinu na zip a tenisky. Nikdy jsem nechodila elegantně oblečená. Necítila bych se v tom. Když jdeme třeba mezi lidi, vyřeším to dzinama a nějakým pěkným tričkem. Vlasy mám po ramena, delší nechci, nebaví mě nějak se o ně víc starat.Doma nosím drdol a venku poloviční culík. Líčím se decentně. Váš názor na můj styl? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5706
14.6.22 12:59

Je to tvůj styl. Pokud jsi spokojená, neřeš, co ostatní na to. ;) Max bych se zajímala, jestli i manžel má tohle rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.6.22 13:00

Naprosto neřeším co kdo nosí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
148760
14.6.22 13:02

Proč bys byla exot? Ještě kdybys napsala že obdivuješ ještěry a necháváš se plasticky přeoperovávat na ještěří vzhled, tak možná…ale takhle :nevim: je to tvůj styl, je ti tak dobře a je to tvoje věc. Nikomu tím přece neubližuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
14.6.22 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj.Je mi 38 let.172 cm, štíhlá. Šaty a sukně nikdy nenosím. Když už tak v létě kraťasy. Nejradši mám džíny, triko, mikinu na zip a tenisky. Nikdy jsem nechodila elegantně oblečená. Necítila bych se v tom. Když jdeme třeba mezi lidi, vyřeším to dzinama a nějakým pěkným tričkem. Vlasy mám po ramena, delší nechci, nebaví mě nějak se o ně víc starat.Doma nosím drdol a venku poloviční culík. Líčím se decentně. Váš názor na můj styl? :think:

v pohodě, každý není na kostýmky, já také ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.6.22 13:17

Klasika rifletriko, na tom nic zvláštního neni :mrgreen: Spíš naopak, je to ten nejprůměrnější průměr všech průměrů, nosí to dvě třetiny žen, to se fakt nemusíš bát, že bys někomu mohla přijít jako excentrickej exot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30954
14.6.22 13:17

Jsem na tom podobne. Chodim takto uz asi 25 let :mrgreen:. Jen ja v lete obcas vezmu saty, ale jestli jsou to dohromady 2 tydny v roce :nevim:. Zatim s tim nikdo v okoli problem nemel, asi to bude tim, ze se pohybuju hlavne v panskem kolektivu, kde prevlada jako dress code seprane tricko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
14.6.22 13:18

Sportovní, nuda, nevýrazný, takových jako ty jsou tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.6.22 13:18

Na tom nevidim absolutně nic divného, nebo vybočujícího z řady, naopak takových je spousta. Čekala jsem při nadpisu JSEM EXOT něco jako zelené číro, či latex 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
14.6.22 13:21
@ludmilaadamkova píše:
Naprosto neřeším co kdo nosí :nevim:

Já taky ne. Ale už na školách vzniká hodně šikany právě kvůli tomu, že někdo nemá dostatečně „in“ oblečení a je víc přírodní. Plus „módní trendy a módní policie“ na nás skáčou snad z každého časopisu. Smutné, protože já sama jsem silně přírodní typ a taktéž preferuji šortky, tričko, sandále a za celou dobu mé existence (a že už je sakra dlouhá), jediný make up, co používám, je tmavá linka na oči, nic víc. Tady, kde žiji, to nevadí, přírodních je nás tu většina (teplo / horko a silně vlhko) a každý tu upřednostňuje hlavně pohodlné oblečení než nadiktované módní trendy, ale v Česku tohle prostě nešlo. Jak jsem nešla s davem, byla jsem za tu divnou, případně se na mě některé extra vylepšené a šlechtěné dámy dívaly jak na „socku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.22 13:22

Nejsi exot, naopak úplně průměrná osoba - džíny, triko, mikča, kecky, to je zcela normální „styl“. Pokud tak tedy nechodíš i sourozencům na svatbu nebo do divadla, tak za mě poho. Taky je mi nejlíp v kraťasech a tričku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.6.22 13:27

Je mi to úplně jedno, co kdo nosí. Já nosím všechno podle příležitosti, pokud nechodíš v dzinech na akci, kde je nějaký společenský dresscode, tak je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.22 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj.Je mi 38 let.172 cm, štíhlá. Šaty a sukně nikdy nenosím. Když už tak v létě kraťasy. Nejradši mám džíny, triko, mikinu na zip a tenisky. Nikdy jsem nechodila elegantně oblečená. Necítila bych se v tom. Když jdeme třeba mezi lidi, vyřeším to dzinama a nějakým pěkným tričkem. Vlasy mám po ramena, delší nechci, nebaví mě nějak se o ně víc starat.Doma nosím drdol a venku poloviční culík. Líčím se decentně. Váš názor na můj styl? :think:

A do divadla jdeš v čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.6.22 13:34
@unuděná píše:
Nejsi exot, naopak úplně průměrná osoba - džíny, triko, mikča, kecky, to je zcela normální „styl“. Pokud tak tedy nechodíš i sourozencům na svatbu nebo do divadla, tak za mě poho. Taky je mi nejlíp v kraťasech a tričku.

Já bych to napsal asi jinak. I průměrně oblečená osoba může být nádherná. Avšak průměrné osobě ani oblečení nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
9038
14.6.22 13:34

Takže nosíš nejběžnější a nejnudnější oblečení na světě… co je na tom extravagantního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová