Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice píše: Více
Myslím si že se o moje děti starám nejlíp jak umím a to že jsem blba a uvězněna ve vztahu s magorem ano nechci aby u toho děti byly… Ale hned odebrání… Děti se snažím stále pozitivně navnadit a udělat pro ně hezký dětství… On je stejně většinu času zalezlej u mobilu takže si nemyslete že to je tady prosím na Denim pořádku
@884135 píše: Více
Ne opravdu nečekám že mě někdo bude litovat… Určitě jsem si s ním dítě neporidila když byl deil… Celou dobu byl úplně normální a poprvý do me strcil když jsem malého čekala… A po čase spustil svoje agresivní stavy… Asi kdybych věděla dřív že je to koot tak si s ním dítě nedělám
@Market098 píše: Více
Ne! Nestaráš. Kdyby ses dobře starala, tak nejsi s agresivním magorem. ![]()
Pokud do Tebe těhotné strčil, jak byl psychopat už od začátku. ne že ne.De.bil už od počátku, nevěřím na velké změny povahy. Akorát si to nechceš připustit. Za ženu Tě také nepojal, takže chlap laciných móresů. A vsadím se, že ačkoli Ti v těhotenství ubližoval, dítě jsi obligátně pojmenovala po něm. Můžeš se akorát stydět, že jsi tak strašný domov přichystala svému dítěti. Pokud máš jen špetku sebeúcty a odpovědnosti k ubohýmu dítěti, tak se spakuj a jdi pryč.
Klidně ho může umlátit, není to tak dávno, co se to stalo jinde.
Stačí tak?
Hele ale zas tohle někteří dělají, divadélko, jak jsou super, pak žena otehotni, oni ji mají jistou a začnou s peklíčkem…nejdřív do ní jednou strčí, pak podruhé, potřetí…uvaří ji jako žábu…zvláště jestli sama pochází z disharmonicke rodiny, tak do toho spadne ani neví jak…co bylo bylo, neobviňujme ji, domácí násilí je hlavně psychologická past. Důležité je, aby to řešila, aby z toho utekla.
@Pauznuto píše: Více
Nevěřím, jen výmluvy ženských že se změnil, protože si nechtějí přiznat vlastní blbost, že s někým podobným vlezly do postele a počaly dítě. Podle popisu je to blbec a hrubián, primitiv, patrně nevalného vzdělání a mravů. Řepákem byl a řepákem je pořád. A příjmení dítěte po něm, že zakladatelko. Tak chceme slyšet plán, co dál, protože že máš od něho vypadnout, to tu už zaznělo.
Podle me jde o to, že to co normální sebevědomá ženská, která má dobrý vzor z dětství, jak má vypadat zdravý vztah, vyhodnotí jako red fleg už při randeni a ten vztah ukončí, tak jiná žena, která neměla dobre dětství, nemá sebevědomí, nezná svou hodnotu atd., tak prostě ji přijde, že tak to asi má být a že na lepšího nemá atd.
Ne opravdu nemá příjmení po něm ani jméno… Dokonce jsem od té doby co mě stouchl když jsem byla těhotná ať není ani v rodném listě… Ale nikdy nevím kdyz odejdu kdy to dá třeba k soudu a bude tam chtít být… A ne opravdu jsem to ze začátku nevedela choval se úplně jinak věřte nebo ne…
Děkuji moc ano je to bohužel tak jak říkáte…
To snad jen trochu příčetná ženská ví, že těhotné ženské se nemá ubližovat. Že tomu nemá tak být. Aby to zase jen nebyla výmluva na těžké dětsví, že si nabrknu vola. Právě proto, že bych něco podobného viděla doma, přesně toto bych nechtěla pro sebe. No za současnou situaci si může sama, nikdo jí ho nenutil. Je to jen na ní, aby zachránila dítě před tou žumpou, když už do ní to ubohý dítě porodila.Chci slyšet řešení. Nějaké ronění slz ji nepomůže, musí konat a hned. A už s ním nespat, aby zase nepřišla s hovadem do dalšího jinýho stavu.
Procházíš těžkým vztahem a není to tvoje vina. Odchod je složitý a může být nebezpečný, proto je dobré mít plán a podporu. Existují služby, kde si můžeš anonymně promluvit a získat pomoc – např. Bílý kruh bezpečí (116 006), proFem chat nebo ACORUS chat. Napiš jim nebo zavolají. Nemusíš v tom být sama, jsou tam pro tebe.
https://chat.profem.cz/
https://chat.acorus.cz/