Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den,
Jdu se vypovídat. Před dvěma dny jsem doma vybouchla nějak jsem to nedala. Chci jen upřesnit že přítel vybuchuje skoro stále a já to mám trpět ale jak jednou vybouchnou já je zle. Jen co jsem bouchla tak přítel na mě začal řvát strčil do mě když jsem měla ještě našeho triletaka v ruce. Šla jsem do ložnice s malinkým a říkala ať jde pryč ale on na mě pořád před synem zvedal ruku a říkal že mám držet hubu že mi ji rozbije. Dělal na mě strašné zlý oči že jsem se bála že mě snad zabije. Tak jsem na něj rvala ať jde pryč a on pořád že já si na něj nebudu dovolovat řvát a zas na mě ukázal ruku že mi dá přez držku a pak mě povalil na posteli a zakryl mi pusu že jsem si prokousla horní ret. Chtěla jsem jít za synem plakal bál se a on mě furt držel tu pusu silou… Řekla jsem mu ať vypadne už… Řekl mi hned potom že mu není vůbec líto co udělal. Řekla jsem mu že je mi to už jedno. Pak po chvilce přišel jestli jsem v klidu a ať to nikde neříkám co udělal. A že má problémy tak jsem mu řekla že mám taky problémy natož se urazil a odešel vedle. Mám hrozný výčitky z toho co se stalo. Že jsem ho třeba vyprovokovala já a zasloužím si to že jsem všechno zkazila. Ale pořád si říkám že se to přeci dalo řešit jinak nebo nevím. Je to už po několikráte první den ho nenávidím a další dny mě chytne že za vše můžu jen já.
Děkuji za vykecani a omlouvám se za chyby píšu rychle. 🍀
Uteč s dítětem pryc. Hned. Bude to jen horší. Rozhodně to nekomu řekni a ne, nemůžeš za to ty.
@Market098 píše: Více
Je to už po několikáté, a klidně před dítětem, a vůbec toho nelituje?
V tom případě vůbec nechápu, že s tím hovadem ještě pořád jsi, a místo toho, abys balila kufry, tak zakládáš diskuze na emiminu. A ještě si děláš výčitky, že za to můžeš ty? Věř tomu, že časem se to bude stupňovat. Nejsem zastáncem rychlých rozchodů, a většinou přemlouvám i moje kamarádky, aby tomu chlapovi daly ještě šanci, pokud to jsou takové běžné problémy, ale v tomto případě ti radím, utíkej, dokud můžeš. Když ne kvůli tobě, tak to udělej kvůli svému synovi. Ani nevíš, jak mu to ubližuje. Vyrůstala jsem v něčem podobném, a mám z toho následky doteď.
Chce to si s ním pořídit další dítě. Určitě se pak z něj stane milující přítel.
Když tě někdo fyzicky napadne, tak je vhodny postup volat policii. Ale samozřejmě je daleko lepší si sypat popel na hlavu a nechat se zmlátit znova. ![]()
Mall126 už kvůli synovi nejsem vůbec pyšná na to co se stalo
Příspěvek upraven 13.03.26 v 14:16
Chci jen upřesnit že přítel vybuchuje skoro stále a já to mám trpět ale jak jednou vybouchnou já je zle. Jen co jsem bouchla tak přítel na mě začal řvát strčil do mě když jsem měla ještě našeho triletaka v ruce. Šla jsem do ložnice s malinkým a říkala ať jde pryč ale on na mě pořád před synem zvedal ruku a říkal že mám držet hubu že mi ji rozbije. Dělal na mě strašné zlý oči že jsem se bála že mě snad zabije. Tak jsem na něj rvala ať jde pryč a on pořád že já si na něj nebudu dovolovat řvát a zas na mě ukázal ruku že mi dá přez držku a pak mě povalil na posteli a zakryl mi pusu že jsem si prokousla horní ret. Chtěla jsem jít za synem plakal bál se a on mě furt držel tu pusu silou… Řekla jsem mu ať vypadne už… Řekl mi hned potom že mu není vůbec líto co udělal. Řekla jsem mu že je mi to už jedno. Pak po chvilce přišel jestli jsem v klidu a ať to nikde neříkám co udělal.
Proč nezavoláš PČR? ![]()
Těm dětem by bylo opravdu lepší někde jinde a ty se můžeš nechat umlátit, když chceš.
Ale děti nemají možnost volby a nemohou za to, že mají rodiče magory…
@free333 píše: Více
Teda co to je za materiál tenhle přítel?
Rychle od něj pryč!
@HornyHippo píše: Více
To si opravdu nemyslím… A v tomdle uvažuji logicky… Jen nedokážu pochopit co se ještě má stát abych ho opustila a nemyslela si vždycky že jsem si to zasloužila…
Tebe mi vůbec líto není. Že to trpíš a necháš se mlátit, je čistě jen tvůj problém! Ale, že v něčem takovém necháš žít dítě, to je na
![]()
@Šmoulice píše: Více
tyhle ženské si to často konečně uvědomí až jsou zmlácené někde ve špitále, nebo začne dítě zdrhat z domu apod…