Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psycholog, psychiatr a a antidepresiva. Ta ale zaberou az za 3 mesice. Mas depku jak vysitou.
Na svého přítele bych se neupínal. Měl jsem podobný problém se svou první holkou. Jinak souhlasím s děvčaty. Nebylo v poslední době něco v rodině? Nějaká smrt blízkého?
Měla jsem podobné stavy, u mě tedy v souvislosti s tlakem, který se na mě valil ze všech stran.
Nechala jsem to ale zajít daleko, byla jsem na tom už fakt blbě. Každopádně mám antidepresiva a je mi zase dobře, jsem opravdu zase šťastná. Mazej k psychiatrovi!!! Já jsem to vzala přes obvoďáka, který mě protekčně objednal hodně brzy…
Nejspíš deprese nebo úzkostná porucha. Běž k psychiatrovi, navrhne ti léky a psychoterapii. Možná se ti moc nechce, ale překonej se a běž, nebudeš litovat.
Ahoj holky,
Ani nevim jak popsat svůj problém… vesměs je to tak, že se nesnáším (nejsem úplně nádherná, ale zase asi prý ne úplně hrozna)… Mám strach z lidi, že se mi někdo bude smát, že na mě bude koukat, nebo, že mě bude pomlouvat… nejlépe by mi bylo doma s mym přítelem, na kterého jsem hodně upnutá… a už zase brečím… vlastně skoro stále, když jsem sama, tak pláču…uvnitř sebe cítím děsnou bolest, ale nevím z čeho…