Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miloš Zeman delegáty přivítal slovy „vážení soudruzi“, za což si vysloužil jejich potlesk.
Víc k tomu nemá asi smysl psát. Tchyně pravila, že nečekala, že hlava státu bude opět jezdit na sjezdy těch zrůd. KSČM je následovník KSČ, té strany, co zničila tolik lidských životů.
Zajímalo by mě, zda toto voličům Zemana nevadí.
@Lenka002 píše:
Miloš Zeman delegáty přivítal slovy „vážení soudruzi“, za což si vysloužil jejich potlesk.Víc k tomu nemá asi smysl psát. Tchyně pravila, že nečekala, že hlava státu bude opět jezdit na sjezdy těch zrůd. KSČM je následovník KSČ, té strany, co zničila tolik lidských životů.
Zajímalo by mě, zda toto voličům Zemana nevadí.
Já myslím, že to jeho voličům nevadí…
Bohužel se obávám, že jeho voličům tohle nevadí. Nebo bude tvrdit, že to jeho nevoliči zveličují ![]()
Nejsem jeho volic, prijde mi az absurdni, ze si tohle dovoli. Ale myslim, ze jeho volicum je to jedno, za komunistu bylo prece lip, lidi meli praci a bla bla bla, tak co by je nepodporil. ![]()
@Lenka002 také myslím že Zemanovým voličům to nevadí… Udělal tolik věcí, které by si hlava státu neměla dovolit a byl opět zvolený:( je to smutné ale dalo se čekat, že bude ve své „krasojízdě“ pokracovat
Tady zas bude veselo
Mě jen utvrdil v tom, co jsem si o něm dlouho myslím. Jsem ráda, že jsem ho nevolila.
No, dobre vi, ze si muze delat srandu ze vsech a ze vseho, nic se mu nemuze stat. Tak proc by to nedelal? U jeho volicu mu projde vsechno, nekteri mu dokonce fandi a ocenuji jeh vyroky, zbytek se bude proste jen dal stydet.
Asi je potřebuje na sestavení NĚJAKÉ vlády. TA VLÁDA ALE NEBUDE STABILNÍ!!!
![]()
@Doe_Jane píše:
Se asi hodně nudíš
To se ptáš mě? Ne nenudím, hodně mi vadí myšlenka komoušů ve vládě.
@mroe píše:
No, dobre vi, ze si muze delat srandu ze vsech a ze vseho, nic se mu nemuze stat. Tak proc by to nedelal? U jeho volicu mu projde vsechno, nekteri mu dokonce fandi a ocenuji jeh vyroky, zbytek se bude proste jen dal stydet.
Myslím, že si to shrnula naprosto výstižně
. Bohužel…