Jsem netolerantní? Návštěva v mateřském centru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 12:54
@BellinkaX píše:
Noto je zase diskuse :roll:
Proč se s něma bavíš, když Tě to obtěžuje? Mě začít někdo na hřišti kázat co mám a nemám, tak ho slušně odkážu do patřičných mezí.

No za normálních okolností bych se neobtěžovala, jenže mám dítě a nechci ho obtěžovat a deprivovat sociálně samotou :nevim:.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
11.1.13 12:55

Já si myslím že nám všem děti chodili na nočníky už v půl roce, v roce chodili už na záchod a sami splachovali a umyli to po sobě štětkou. Dodlíky jsme jim nedávali vůbec, takže máme rovné zuby. A po měsíci nám spali celou noc…jsou to pipiny, si jich nevšívej, kecaj z hladu, hubendíry

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 12:55
@alisekR píše:
Pozvi mě na návštěvu :hug: založíme vlastní mateřské centrum normálních matek. Naše malá si hračky též neuklízí, dělá bordel, plenu má už jen na spaní, ale to se naučila za poseldní týden a to je jí 25m, umí se sama najíst, do 18m byla kojená, jakékoliv UM odmítala, tak je po skončení kojení bez mlíka, každý den dostává jeden jogurt, nebo tvaroh a jediné co vypije, je ovocný zákys. :mrgreen: malý hrneček denně. přezůvky nenosí vůbec, lítá jen v ponožkách. Boty má tedy kvalitní. Racio chlebíky nesnáší. Spát chodí každý den v 20 hod. :lol: Je to rituál a hotovo. Dvouletej fracek, si nebude diktovat, kdy pude spát :mrgreen: Lehne pomazlíme se a spí.
Co dodat, nelez do kurníku, když nejsi slepice :hug:

Bože :kytka:.. Kde bydlíš :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 12:57
@asha píše:
To tam mate ale vsimavy maminky :mrgreen: Netolerantni budou spis ony a s tim tezko neco udelas. Pokud by to bylo az tak prinosny pro dite, proste bych to jednu za cas prekousla, ale chodila bych si tam spis hrat s ditetem, ne pit kafe, to je mensi riziko nejakyho vyzivnyho rozhovoru :lol: Ja absolvovala MC parkrat a nesedlo mi to nikdy, nasla jsem jinou zabavu :)

No, na to pití kafe si už dám fakt pozor. Holt jsem důvěřivá od přírody :roll:.

• Citovat
  • Upravit
43028

Prosimte kam to chodis? nejaky sidlo sekty?
8o 8o 8o 8o 8o

tam bych uz nepachla
anebo naopak provokativne s parkem a tatrankou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Anonymní píše:
@slavuska1 Jako připadala jsem si fakt jako v jiném světě. Jejich děti nemají dudlík (malá jen na spaní), jejich děti usínají s nimi a v noci spí, jen to moje samo (kdyby ne, řvát ji nenechám), ale zato s dudu :oops:. Prý bude mít předkus. A to jsem si myslela, že jsem docela moderní máma :oops:. Mám VŠ, ale to jsem se nějak začala bát hodit do placu. Připadám si jak těžký exot, stejně jak moje dítě, které mi místo spořádaného podávání prádla a kolíčků při věšení akorát serve celý sušák, nebo rozloží všechny kolíčky :nevim:.

Jo, je to jiny svet, to je fakt :mrgreen: Je to svet MC. Zazila jsem, chapu :mrgreen: Sama mam hodne nazoru, ktery jdou mimo proud, ale vnucovat se s tim nekomu, koho vidim poprvy? Hod to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.1.13 12:58

V klidu - tohle bych vůbec neřešila - jedním uchem tam, druhým ven - nech to plavat, třeba se ostatní mamky uklidní samy :nevim: Naše malá má 13 měsíců a na nočník ji nedostanu vůbec, takže má prostě plínu a co? Do školy s ní snad nepůjde :roll: Co se hraček týče, tak se sice snažím jí naučit po sobě uklízet, ale zatím to zvládá pouze s kostičkama a to spaní? To je u nás taky hrůza a děs :roll: Budí se snad 6× za noc a někdy je schopná být i 2 hodiny vzhůru, než zase vytuhne. Jo a kdybych se měla řídit podle těch maminek, tak jednou jde spát v 6 a pak třeba v 10 :roll: Tudíž naprosto chápu tebe - taky bych ráda docílila toho, že v tom bude mít nějaký řád a tak jsme to vykoumali na 8 :nevim: Ovšem abych tohle někomu cpala rady ohledně výchovy jeho ratolesti - tak na to fakt nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.1.13 12:59
@Anonymní píše:
No za normálních okolností bych se neobtěžovala, jenže mám dítě a nechci ho obtěžovat a deprivovat sociálně samotou :nevim:.
zakl.

dítě potřebuje do tří let hlavně mámu, kroužky, centra atd. jsou výmysl dnešní doby :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Bábrdl píše:
To je asi nějaké alternativnější centrum.

No jedině. Ještě si tak říkám, jestli se nesnaži nové vyštípat, aby jim nelezly do „party“ :mrgreen:..

• Citovat
  • Upravit
29730
@Anonymní píše:
zakl.

Tak ale s matkama se bavit nemusis, ne? :lol: Jasne, nekdy je to tezky, kdyz jsou neodbytny, ale od toho je to dite, kterymu se MUSIS zrovna ted venovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.1.13 13:00

Taky nevštěvuji MC, tedy není to o povídání, kázání atak. Je to prostě cvičení pro děti od 1 roku. Moje dítě si dělá absolutně něco jiného něž ostatní, ale není jediné. Vždycky n se najde některé, které taky nemá náladu tleskat na povel.
Na sáhodlouhé řeči tam není čas, ale přesto pár slov prohodíš.
Chodím tam hlavně proto, že i přes zimu malý potřebuje kolem sebe děti.
Pěkně nám tím uběhne dopoledne a nenudíme se.
Ale do vašeho MC by mě asi nikdo nedostal… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
11.1.13 13:00
@Pudloslava píše:
Prosimte kam to chodis? nejaky sidlo sekty?
8o 8o 8o 8o 8otam bych uz nepachla
anebo naopak provokativne s parkem a tatrankou :-)

to je dobrý, s párkem a tatrankou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81479
11.1.13 13:01

Tak tam nechod.
mlíko mi holka nepije, vzhledem k tomu, že v minulosti alergii na bílkovinu KM, tak mi přijde, že je to klidně možné, prostě jí to nedělá dobře. :nevim: nedávám ani rostliné.
kafe piju, dítě v nepohodě není. Ale jinak souhlsím, že když je v nepohodě matka, je i dítě.
Jídlo řeším, ale nikdy bych neřešila jídlo cizího dítěte a poučovala matku co a jak.
capoše děti nosí, je mi fuk, co si o tom myslí ostatní.

Podle mě moc řešíš, co říkají ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.1.13 13:03
@Anonymní píše:
zakl.

Ale tak jsem to přece nemyslela… Dítko ať se bavís dětma, Ty dohlížej (na tosvé), pij si kafe (s cukrem a smetanou nejlépe :lol: ) a prď na ty chytrolínky.
Prosím Tě, mojo ma 2,5 roku a na nočník mi řekne „ne a ne“ a tím to hasne. No co, do 18ti v plíně nebude, ne? Neřeším, příjde to samo. Je líp? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.1.13 13:03
@Anonymní píše:
@slavuska1 Jako připadala jsem si fakt jako v jiném světě. Jejich děti nemají dudlík (malá jen na spaní), jejich děti usínají s nimi a v noci spí, jen to moje samo (kdyby ne, řvát ji nenechám), ale zato s dudu :oops:. Prý bude mít předkus. A to jsem si myslela, že jsem docela moderní máma :oops:. Mám VŠ, ale to jsem se nějak začala bát hodit do placu. Připadám si jak těžký exot, stejně jak moje dítě, které mi místo spořádaného podávání prádla a kolíčků při věšení akorát serve celý sušák, nebo rozloží všechny kolíčky :nevim:.

Vůbec to neřeš, normální jsi ty a tvoje dítě, ne ony s těma svýma dokonalýma dětma, těch je mi až lít, že je maminky mají jen na to, aby se jimi chlubili :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí