Jsem netolerantní? Návštěva v mateřském centru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 13:05

@asha Taky máme noleny :palec:.
Dokonce pokáraly malou, že si neřekla o nočník, když jsem ji šla přebalit :cert:.
Asi jsem fakt blbá, pouze jsem se je snažila odrážet rozumnými argumenty (bo sama jsem pro okolí spíš biomatka a tupá ůplně snad taky nejsem). Což je sice překvapilo, leč umlčelo jen na chvíli. Přecejen byly v přesile :roll:. Dámy, velmi vám děkuji za ujištění, že jsem přecejen ještě normální a jdu si místo cvičení (když malá spí) uvařit kafe :P :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
11.1.13 13:05

Jsi absolutně netolerantní. Pokud nerespektuješ právo druhých matek na to mít svůj názor a právo na to ti ho sdělit, tak to je netolerance. No ale ty máš právo je poslat do háje, říct jim, že ať si nechají své rady pro jiné, že o ně nestojíš. A ony by to měly respektovat. Takže jejich rady buď v klidu poslouchej a ber to jako informace o nich, ne o sobě, nebo pokud ti to vadí, tak jim slušně sděl, že o tento typ informací a poučování nestojíš. A můžeš jim taky dávat zase své rady, třeba, kde má prsa, že by si je měla nechat zvětšit, ideální na to jsou ponožky do podprdy, akorát si musí dávat bacha při předklonu, že barbíny vyšly z módy a chlap musí mít za co chytit a že ten její kmín místo zadku je použitelný maximálně na ucpání díry v zubu a ne na pořádný sex. A že by měla jídelníček obohatit o kvalitní propečený bůček. Co Ty na to? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
11.1.13 13:06
@slavuska1 píše:
Vůbec to neřeš, normální jsi ty a tvoje dítě, ne ony s těma svýma dokonalýma dětma, těch je mi až lít, že je maminky mají jen na to, aby se jimi chlubili :pocitac:
řekla bych že je jedno jaké ty děti jsou, ale hlavní je, že nikdo nemá právo tě hodnotit, kritizovat, otravovat, uvadět do rozpaků
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 13:06
@Pudloslava píše:
Prosimte kam to chodis? nejaky sidlo sekty?
8o 8o 8o 8o 8otam bych uz nepachla
anebo naopak provokativne s parkem a tatrankou :-)
Člověče tak to jsem si tam představovala v živých barvách celou dobu, abych přežila :lol:.
  • Citovat
  • Upravit
29730
11.1.13 13:07
@Anonymní píše:
@asha Taky máme noleny :palec:.
Dokonce pokáraly malou, že si neřekla o nočník, když jsem ji šla přebalit :cert:.
Asi jsem fakt blbá, pouze jsem se je snažila odrážet rozumnými argumenty (bo sama jsem pro okolí spíš biomatka a tupá ůplně snad taky nejsem). Což je sice překvapilo, leč umlčelo jen na chvíli. Přecejen byly v přesile :roll:. Dámy, velmi vám děkuji za ujištění, že jsem přecejen ještě normální a jdu si místo cvičení (když malá spí) uvařit kafe :P :mrgreen:.

Ja ho prave dopila :palec:
Chapu, ja bych se taky nedala, ale uz by mne tam nikdo nevidel. U nas ale nastesti tech moznosti bylo vic, na vesnici to byva horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.1.13 13:09
@Anonymní píše:
Bože :kytka:.. Kde bydlíš :mrgreen: :mrgreen:.

V jižních čechách :D přijeď a uvídíš, naše malá je éro :mrgreen: Co mi kdo hustí, na to kašlu, jediný názor, který beru k srdci je od doktora. Jinak jíme snad kvalitně a docela i zdravě, nebo spíš ze zdravých surovin, neznamená to light a dietně :mrgreen:
Nemám ráda tohle porovnávání dětí, co jim dáváš a co už umí. Jedině s kým to řeším je moje kamarádka z porodnice, to řešíme denně :lol:, stejně staré děti :D, máme na věc podobné názory. Člověka kterého téměř neznám nebudu hustit svýma chytristikama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 13:10
@Lama Lama píše:
Tak tam nechod.
mlíko mi holka nepije, vzhledem k tomu, že v minulosti alergii na bílkovinu KM, tak mi přijde, že je to klidně možné, prostě jí to nedělá dobře. :nevim: nedávám ani rostliné.
kafe piju, dítě v nepohodě není. Ale jinak souhlsím, že když je v nepohodě matka, je i dítě.
Jídlo řeším, ale nikdy bych neřešila jídlo cizího dítěte a poučovala matku co a jak.
capoše děti nosí, je mi fuk, co si o tom myslí ostatní.Podle mě moc řešíš, co říkají ostatní.

Ano, asi máš pravdu, že to moc řeším. Doteď jsem si myslela, že já JSEM v pohodě. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
cher
11.1.13 13:10

Teda já nevím, do jakých mateřských center chodíte, ale já se považuji za inteligentní s nevykojeným mozkem a chodila jsem do center se synem, pak se přestěhovala, chodím do jiných s dcerou a všude narážím na prima lidi, nikdy mně nikdo neříkal a nenapomínal, co mám dělat, nechápu, kde se na tyhle zážitky chodí 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 13:11

@alisekR Ach jaká škoda :(.. Já žiju na severní Moravě.

• Citovat
  • Upravit
20518
11.1.13 13:12
@Táta Pavel píše:
Jsi absolutně netolerantní. Pokud nerespektuješ právo druhých matek na to mít svůj názor a právo na to ti ho sdělit, tak to je netolerance. No ale ty máš právo je poslat do háje, říct jim, že ať si nechají své rady pro jiné, že o ně nestojíš. A ony by to měly respektovat. Takže jejich rady buď v klidu poslouchej a ber to jako informace o nich, ne o sobě, nebo pokud ti to vadí, tak jim slušně sděl, že o tento typ informací a poučování nestojíš. A můžeš jim taky dávat zase své rady, třeba, kde má prsa, že by si je měla nechat zvětšit, ideální na to jsou ponožky do podprdy, akorát si musí dávat bacha při předklonu, že barbíny vyšly z módy a chlap musí mít za co chytit a že ten její kmín místo zadku je použitelný maximálně na ucpání díry v zubu a ne na pořádný sex. A že by měla jídelníček obohatit o kvalitní propečený bůček. Co Ty na to? :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.1.13 13:13

Já jsem u nás MC navštívila s dcerou jen párkrát a to jen proto, že to vyžadlovala maminka jejíž dítě jsem hlídala. Byl to trest a od té doby už jsem tam nepáchla.
Připadala jsem si jak ve slepičárně, kdy se houf sedících matek předháněl kolik kroužků týdně navštěvujou s dětmi, co umí to nebo ono dítě lépe(naopak bordel dětí neřešily protože v zapálené debatě nějak vůbec nezvládaly koukat co jejich ratolesti vůbec dělají :roll: )já si tam připadala jak macecha bo moje dítě nechodilo ani na plavání, Yamahukreativní cvičení a pod. místo kukuřičných křupek mělo nezdravý obyčejný rohlik :P a úmyslně jsem jí trávila nezdravými gumovými medvídky :mrgreen:
Takže klid, je to všude, vykašli se na takovou drůbežárnu a pohledej v okolí určitě se najde víc stejně smýšlejících mamin aby si mohly děti společně pohrát a vy bez újmy pokecat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 13:15
@Táta Pavel píše:
Jsi absolutně netolerantní. Pokud nerespektuješ právo druhých matek na to mít svůj názor a právo na to ti ho sdělit, tak to je netolerance. No ale ty máš právo je poslat do háje, říct jim, že ať si nechají své rady pro jiné, že o ně nestojíš. A ony by to měly respektovat. Takže jejich rady buď v klidu poslouchej a ber to jako informace o nich, ne o sobě, nebo pokud ti to vadí, tak jim slušně sděl, že o tento typ informací a poučování nestojíš. A můžeš jim taky dávat zase své rady, třeba, kde má prsa, že by si je měla nechat zvětšit, ideální na to jsou ponožky do podprdy, akorát si musí dávat bacha při předklonu, že barbíny vyšly z módy a chlap musí mít za co chytit a že ten její kmín místo zadku je použitelný maximálně na ucpání díry v zubu a ne na pořádný sex. A že by měla jídelníček obohatit o kvalitní propečený bůček. Co Ty na to? :mrgreen:

Děkuju za pobavení :lol: :lol:. Ale inspirovat se tím asi bohužel při své povaze nenechám, bo už vidím to TICHO :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
11.1.13 13:15

Otrava gumovými medvídky :mrgreen: to musím říct synovi až příjde ze školy, určitě šel zase do obchodu :-D

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
11.1.13 13:20

Proboha, na koho jsi to tam narazila? Na ředitelky zeměkoule? :mrgreen:
Objektivní zhodnocení popsané situace: rozhodně nejsi přehnaně netolerantní. Mě by fakt nenapadlo jiné mamince cokoliv vyčítat, i kdyby třeba (když to přeženu) vypadala na 14, vážila 200 kilo, tlačila v RC hranolky a cpala je malé, kterou tam přivedla v lyžácích :lol:.
Na takové slepice se vykašli a návštěvu RC si nenech znechutit, jestli se tam dceři líbí.
Btw. Mám 18 m dceru, je odplenkovaná a v širokém dalekém okolí je v tomto věku jediná bez plínek a každý se tomu diví. Takže nevím, co to tam máte za geniální a předčasně vyspělé holčičky ;)

• Citovat
  • Upravit
15319
11.1.13 13:20

Tak to já bych v tom mateřském centru asi nepřežila :lol:, asi bych to řešila tím, že bych si tam pro příště vzala knížku a ostatních si nevšímala, sedla si bokem od ostatních matek, pokud by se někdo pokusil se mnou mluvit, tak bych se omluvila, že mě bolí hlava nebo zub nebo cokoli :mrgreen:, počkala, až si dítě pohraje a šla zas domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí