Jsem netolerantní? Návštěva v mateřském centru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
11.1.13 14:09

Holky a proč to řešíte s ženkými, které neznáte??? :think: :nevim:
Potom je jasné, že vás některé sežerou… Protože jsou chytré, důležité..
Já vždycky se jenom v duchu směju, tak na hřišti známe něco řeší a říkají si kde co a pak se začnou dohadovat, kdo to dělá lépe a jsou uražené, kdo je jaká máma..
Prostě se o tom nebavím a je to… :think: jsem kamarádce říkala, nic jim neřekej a je to.. A taky to tak udělala a mý klid.. Když se jí někdo zeptá na kojení, tak odpoví, a nějak to zvládáme a neřeší s nikým, jestli kojí nekojí, neřeší příkrmy, a jestli v noci má děcko plenku…
Anonymní vykašli se na ně, neni to pravda, že uklízí všechno děti, jak jsem psala, včera jsem byla v odpolední školce a maminky tam pomáhaly 3 letým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.1.13 14:11
@Anonymní píše:
Tak to rozhodně. Navenek jsem zachovala dekorum, ale v hlavě mi řvala červená kontrolka. Zejména po informaci, že při nákupu kukuřičných křupek bych měla dávat pozor na to, jestli nejsou z geneticky modifikované vyhnané kukuřice. Kdyby holky věděly, že jsem včera měla ke kafi s kamarádkou zákusek a dala jsem i malé :mrgreen: :mrgreen:.
Mmch taky vychovává dítě jinak, než se snažím já, ale prostě se o tom nebavíme :pankac:. Zakl.

Ona nějaká protiargumentace a obhajování myslím nemá smyslu. Pokud na to máš náturu, je lepší jim natvrdo říct, že se o těhle věcech bavit nehodláš a basta.
Ovšem ještě daleko účinnější je, pokud se jim naoko vydáš všanc a necháš se poučovat. Vlastní názory si nech pro sebe a jejich moudra komentuj výhradně nadšenými výkřiky typu: „Fakt jo? To jsem teda vůbec netušila… A kde jste se všechny tyhle věci dočetla? Nepůjčila byste mi tu knížku? A jak děláte bramborovou kaši? A kde kupujete vlhčený ubrousky? Jéžiš, ty se používat nemaj? Fakt jo? To jsem teda vůbec netušila…“
Může to bejt i docela sranda, věř mi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 14:12

@kvaček Ono to tak nějak vyplynulo. Nabídnou kávu, ty přijmeš, podotkneš, že dítě blbě spalo. Vytáhneš bačkůrky, svačinu, ony taky a už to jede. Já mám takový způsob komunikace, jsem už taková :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
7661
11.1.13 14:13
@wobludka píše:
@Bersaba dokonalá matka (za používání zkratek se omlouvám, zapomněla jsem, že jsem ve veřejné diskusi a ujelo mi to)

Acha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 14:13

@Bersaba No, tak tak nějak si to příště představuju. Udělám ze sebe iq tykve. To bude radosti.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1832
11.1.13 14:22
@wobludka píše:
Sama do MC, jsi sebevrah :lol:?! Domluv se s pár kamarádkama a jděte spolu, DM pak zalezou někam do koutku a ani neceknou. Jsou jako virus, napadají jen oslabené jedince :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.1.13 14:29

Anonymní věř, že ony nedělají všechno ok, jenom prostě mají potřebu do někoho šťourat…
Je to o lidech… Já když se mi něco nelíbí a nebo se divím, tak nikomu neříkám, je to každého věc - např. švagrová dávala od roka a půl klidně vypít kofolu hrnek a nebo brambůrky z misky.. Sice mě to zaskočilo, ale prostě vím, že každý něco má.. Ale ona je opak.. když něco už si rýpe. Pro dáváš, nedáváš, proč to či ono.. Čekám, kdy mi jednou rupnou nervy a taky se pořádně ozvu…
Naposledy bylo u nich, že jeji 4 a půl letý hraje na PC hry a náš 4 ne a dostaly jsme kapky, že nebude umět na Pc a dopadne, tak, že v 7 nebude umět zapnout PC..takže se divila, že 4 letý nehraje PC hry.. tak nějak jsem odpověděla, ale taky čekám, kdy to ve mě rupne a řeknu od plic, žae teda bych tak malému děcku hry nedávala,– střílečky, krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 14:39

@kvaček Taky dobré 8o 8o. Pevné nervy přeju, když je to v rodině. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6885
11.1.13 14:43

Ja bych si do niceho nenechala kecat. A uprimne, ikdyz jsem stihla, tak by mi slusnost nedala, abych nekomu rikala, ze neji zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.1.13 15:09
@kvaček píše:
Anonymní věř, že ony nedělají všechno ok, jenom prostě mají potřebu do někoho šťourat…
Je to o lidech… Já když se mi něco nelíbí a nebo se divím, tak nikomu neříkám, je to každého věc - např. švagrová dávala od roka a půl klidně vypít kofolu hrnek a nebo brambůrky z misky.. Sice mě to zaskočilo, ale prostě vím, že každý něco má.. Ale ona je opak.. když něco už si rýpe. Pro dáváš, nedáváš, proč to či ono.. Čekám, kdy mi jednou rupnou nervy a taky se pořádně ozvu…
Naposledy bylo u nich, že jeji 4 a půl letý hraje na PC hry a náš 4 ne a dostaly jsme kapky, že nebude umět na Pc a dopadne, tak, že v 7 nebude umět zapnout PC..takže se divila, že 4 letý nehraje PC hry.. tak nějak jsem odpověděla, ale taky čekám, kdy to ve mě rupne a řeknu od plic, žae teda bych tak malému děcku hry nedávala,– střílečky, krev

To je vondatra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 15:25

Já se fakt musím smát :mrgreen: :mrgreen:, kašli na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.1.13 15:30

Já to věděla, že lepší tam nelézt. Do MC tedy nikdy :mrgreen: No škoda anonymnko, že jsi tak z daleka. Tam z toho konce znám jen Havířov, Český Těšín, Horní Suchou :D Několikrát jsem byla taky lákána kamarádkama, co jsem potakala ve městě, jestli chodím taky do xxx centra. Nějak mi jde to nucené družení proti strsti. Seznamuju se rychle a dobře a snad proto si svoje přátele už dnes hledám sama a ne za kažkou cenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 15:31
@lenka davidova píše:
Já se fakt musím smát :mrgreen: :mrgreen:, kašli na ně.

Jo. Já už teď taky :lol:. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
11.1.13 15:45

To jsi asi měla smůlu na bandu slepic ;).
Chodím občas taky do MC a nic takového se tam neděje, místní kolektiv je spíš lehce alternativní, ale žádný souboj o nejlepší a nejhorší matku roku se tam nekoná.

Kamarádka chodila vedle ve městě do jiného MC a mají tam prima partu, se kterou ještě teď jezdí na dámské jízdy s wellness, mají bezva dětské tábory a spoustu dalších akcí. Je to o náhodě, tak buď zkusit ještě jiný den, třeba tam tahle grupa nebude a nebo jiné MC, popř. zkusit jiné aktivity. My třeba chodíme s dětma do vesnického Sokola kde si zacvičí a vyblbnou se s dalšíma dětma.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.1.13 17:05

No ja myslim, ze problem je v tom, ze dotycny nechodi na emimino…by se tu vykecaly a v realu by nikoho neprudily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí