Jsem pomalá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
26.9.11 21:56

Koukam,ze nase deticky jsou skoro stejne stare a tak me ani neprekvapuje,ze popisujes nas pripad.Nez sbalim tu moji krosnu plnou jidla,hracek,obleceni,plen a babovek tak to trva a kdyz mi to mala sabotuje… :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
26.9.11 22:00

Už týden chodíme ven a taky nám to hrozně dlouho trvá než se vypravíme. :roll: Přítel už si ze mě dělal i srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
26.9.11 22:02

5 minut? To by byla paráda. Když někam jedem minimálně půl hodiny než vše nachystám a třikrát to zkontroluju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.9.11 22:06
26lenka píše:
5 minut? To by byla paráda. Když někam jedem minimálně půl hodiny než vše nachystám a třikrát to zkontroluju. :mrgreen:

Jé já nevím kolik nám to zabere, na hodiny většinou nekoukam. 5 min jsem napsala, aby tam něco bylo. Reálně nám to trvá určitě víc jak čtvrt hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.9.11 22:13
fragola píše:
Neboj, až se budeš se 4 dětmi vypravovat na čas, abyste stihli vyzvednout jedno dítě ze školky a jedno ze školy, tak zjistíš, že máš skryté rezervy a jde to jednou tak rychle :lol:
Když se chystaám sama s dětmi, je to v pohodě, pokud s mužem, je to děs :zed: :lol:Příspěvek upraven 26.09.11 v 21:36
že to vždycky chlapi nějakým záhadným způsobem zpomalují (až téměř kazí) a nejvíc když se snaží pomáhat a urychlovat věci? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.9.11 22:16

já jsem všech šneků král.. když někam nejdem přímo na psaný termín - např doktorka která pak ječí že místo do prevence jí jdu do nemocných když se seknu - tak opravdu nikam nespěchám.. o co víc spěchám, o to víc se toho na poslední chvilku po.ere a to doslova :lol: když například už je všecko připravené a dítko vesele zabalené v x vrstvách zpravidla to hovíno vždycky přijde, nejlíp třeba při strkání sedačky do auta. To je pak hrozné nechat tam to nebohé dítě na tom sedět jakkoliv dlouhou cestu, takže zpět, umýt, převlíct a znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
26.9.11 22:17
Romaelka píše:
fragola píše:
Neboj, až se budeš se 4 dětmi vypravovat na čas, abyste stihli vyzvednout jedno dítě ze školky a jedno ze školy, tak zjistíš, že máš skryté rezervy a jde to jednou tak rychle :lol:
Když se chystaám sama s dětmi, je to v pohodě, pokud s mužem, je to děs :zed: :lol:Příspěvek upraven 26.09.11 v 21:36
že to vždycky chlapi nějakým záhadným způsobem zpomalují (až téměř kazí) a nejvíc když se snaží pomáhat a urychlovat věci? :lol:

To ten můj zase čeká až se my ženský vybavíme (protože jak říká, tak nám to trvá věčnost) a jak tak čeká, tak potom zjistí, když jsme my už skoro venku, že zapomněl vybavit sebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
26.9.11 22:22

Jejda můj věčný boj a kolikrát jak jsem na nervy když přichází časová tíseň.Ještě bych to zvládla,ale jak mě vytočí když vidím co všechno musím nachystat obléct atd. no a ten můj milovaný v tu chvíli zralej na facku vysedává na prdeli u pc a jen komanduje už jdeme? Já zuřím no a jsem tak teprve v polovině všeho toho vypravování a milostpán se zvedne za minutu obleče a s úsměvem tak jdem já jsem hotov a už si obouvá boty a otvírá vchodové dveře :zed:

Příspěvek upraven 26.09.11 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
26.9.11 22:22

Jéééééééé tak tohle dám přečíst mojí mamině, která si myslí, že já jsem asi nejpomalejší ze všech :-P :lol: :mrgreen:
Právě proto, že ona sama je takovej jak já říkám „poplašňák“-všechno dělá rychle, ale je fakt, že stihne neuvěřitelně moc věcí…mě trvá bych řekla všechno dlouho-nejen vypravování se ven, já prostě potřebuju klídek,všechno pomalu jinak se dostanu do stresu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.9.11 22:23
Veverysek píše:
Romaelka píše:
fragola píše:
že to vždycky chlapi nějakým záhadným způsobem zpomalují (až téměř kazí) a nejvíc když se snaží pomáhat a urychlovat věci? :lol:
To ten můj zase čeká až se my ženský vybavíme (protože jak říká, tak nám to trvá věčnost) a jak tak čeká, tak potom zjistí, když jsme my už skoro venku, že zapomněl vybavit sebe. :lol:

můj když mě chtěl ze začátku pomoct tak se vždycky oblíkl a zahlásil že jde čekat ven :cert: :cert: :cert: to člověku fakt pomůže když někdo přešlapuje venku u auta
navíc se mi často stávalo když byla malá ještě jen kojená, že jsem během balení na cesty například dvakrát kojila. A on se mě pak přijde nahoru zeptat jestli ještě nejsem ANI oblečená? :mrgreen: a nebo jestli OPRAVDU MUSÍ JEŠTĚ JÍST NEŽ POJEDEM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
26.9.11 22:40

:mrgreen: ne, opravdu sama nejsi :lol:
kdyby mi vypravování trvalo JEN 5.minut, tak bych si pískala :dance: :mrgreen:

Je pravda, že čím je prcek starší, tím to trvá déle. :roll: nespolupracuje, nemůžeš ho „odložit“, pořád se plete, a je pravda, že se mi taky vždycky v tu nejnevhodnější chvíli pokadí :jazyk:

Manža z nás vždycky kvete :roll: jo, kdyby pomohl, ale jen mě nervuje jak přešlapuje a čeká venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
26.9.11 22:56

Tak já si jen na oblíkání nás třech dávám půl hoďku, plus předtím ještě nějaký čas na sbalení věcí , udělání svačiny apod..
A takhle podobně mi to trvalo i s jedním, dokonce bych řekla,že teď se dvěma jsem rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.9.11 22:57

Milé dámy, ani nevíte, jak jste mě potěšily :pankac: Jj, taky jsem pomalík. O hovínku na poslední chvíli bych mohla vyprávět, u nás to bylo pravidlem. Nejlépe když byla Babu oblečená v zimní kombinéze. A manža? Přesně co tu píšete - JÁ jsem hotov za minutu, VÁM to trvá. Jednou jsem zkusila nechat vypravování na něm. Hrozně se divil, že by měl s sebou vzít jídlo, pití, o čisticích ubrouskách nemluvě. A když má Barče pomoci do bot, tak jí tam tu nožku jaksi prapodivně strká, nechá skrčený jazyk a pak se ještě diví, že dítko křičí :mrgreen: Takže: Nejsme pomalé, jsme zodpovědné a šikovné a bohužel se proti nám často spiknou okolnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
26.9.11 22:59
pomeranca píše:
26lenka píše:
5 minut? To by byla paráda. Když někam jedem minimálně půl hodiny než vše nachystám a třikrát to zkontroluju. :mrgreen:
Jé já nevím kolik nám to zabere, na hodiny většinou nekoukam. 5 min jsem napsala, aby tam něco bylo. Reálně nám to trvá určitě víc jak čtvrt hodiny.

Já vím, ale je to krásná představa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
26.9.11 23:10
26lenka píše:
pomeranca píše:
26lenka píše:
Já vím, ale je to krásná představa. :mrgreen:

vypravovat se pět minut tak dítě by muselo vstávat oblečené a obuté, zadržet vylučování a pocity hladu a podobné zdržovací metody a já bych musela vstát z postele učesaná, oblečená, taktéž zadržená, navíc už by na mě musel čekat výtah a nejlíp i mhd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová