Jsem pomalá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3127
26.9.11 23:20

Zakladatelko, nejsi v tom sama!!! Já mám 11 měsíčního raubíře a než se vykodrcáme ven, je 30 minut pryč. Jo a asi nebudu jediná, která se díky mateřské demenci vrací několikrát zpátky. :mrgreen: Vždycky dbám na to, aby syn měl vše, ale pak úplně zapomínám na sebe :lol:. Onehdá jsem zjistila v centru Prahy, že jsem jela bez peněženky (načerno) a bez mobilu. :cert: Na cestě zpátky mě chytnul revizor a když jsem mu vysvětlila, že mě postihla mateřská demence, že jsem vybavila kluka a na sebe zapoměla, pousmál se a nechal mě jít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.9.11 23:26
Romaelka píše:
fragola píše:
Neboj, až se budeš se 4 dětmi vypravovat na čas, abyste stihli vyzvednout jedno dítě ze školky a jedno ze školy, tak zjistíš, že máš skryté rezervy a jde to jednou tak rychle :lol:
Když se chystaám sama s dětmi, je to v pohodě, pokud s mužem, je to děs :zed: :lol:Příspěvek upraven 26.09.11 v 21:36
že to vždycky chlapi nějakým záhadným způsobem zpomalují (až téměř kazí) a nejvíc když se snaží pomáhat a urychlovat věci? :lol:

To som si nasmala :lol: :lol:, toto musim mu povedat na buduce ked budeme odchadzat niekam :palec:
A najlepsie su pripravy na vylety na tyzden a viac, ked po nejakych 200km zistis co vsetko som zabudla, vlastne sme zabudli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.9.11 09:07

Ahoj,
neboj, já chystám děti ven hodinu a když chvátáme, tak je to taky hodina. :mrgreen:
Spoustu věcí už mám rovnou v batohu a nevytahuji a hračky máme ve sklepě na kočárku a taky je nevytahuji, ale i tak to trvá tu hodinu. S chlapem ještě dýl, protože my už stojíme u dveří a on ještě zmateně běhá po bytě a hledá oblečení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
27.9.11 11:29

holky vy jste mne potesily zakladatelko nejsi vtom sama i ja se pridavam mam 14m princeznu a 5leteho klucinu nez mise vyhrabem z baraku trva nam to hodinu autobus nam jede kolem 13h a uz pred 12h se musime chystat a nekdy ani nestihame bydlime na vesnici a tech autobusu tu moc nejezdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.9.11 12:41
pomeranca píše:
Téma spíše nevážné… Vždycky, když něco dělám, připadá mi, že jsem děsně pomalá. Příklad: chystáme se ven. Než nachystam všechno co bychom mohli potřebovat, obleču sebe a mládě, strašně to trvá… Uklidněte mě, že je to jen pocit, nebo že nejsem sama, komu taková činnost zabere víc než 5 minut. Nemám to teda přesně změřené;-)

vubec nejsi sama… me pripada, ze jsem pomala ve vsem, nejenom v chystani se ven… Mnohdy se vracim i dvakrat, protoze jsem skleroticka jako blazen… :( Uz me to i stve, ale co nadelas… Uz jsem se i snazila si vsechno nachystat predem, mit to pripravene, jenom vzit a jit. Ale i tak zjistim, ze mi neco chybi v kabelce, ze nemam svetr nebo jina blbost, ktera Te normalne napadne, ale s prckem moc ne. :( Takze sama rozhodne nejsi… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
27.9.11 12:47
Capricorn píše: :mrgreen: ne, opravdu sama nejsi :lol:
kdyby mi vypravování trvalo JEN 5.minut, tak bych si pískala :dance: :mrgreen:

Je pravda, že čím je prcek starší, tím to trvá déle. :roll: nespolupracuje, nemůžeš ho „odložit“, pořád se plete, a je pravda, že se mi taky vždycky v tu nejnevhodnější chvíli pokadí :jazyk:

Manža z nás vždycky kvete :roll: jo, kdyby pomohl, ale jen mě nervuje jak přešlapuje a čeká venku :mrgreen:

Srdicko, nepomlouvej sveho uzasneho muze nebo mu reknu, jak jsi na nej zla… :D :D :D (srandicka, ale on je fakt zlaticko)… A Ty a Pepca pomali? Tak tomu neveriiiiiiiiiiim…

Jinak, ja Pepina vzdycky nekam posadim (treba na skrinku) a on sedi a ceka nez se obuju nebo obleknu a tak (ale jistim ho, to je jasne)… je to fakt zlaticko. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5601
27.9.11 14:50

Hurá, nejsem v tom sama! :dance: :mrgreen: Vypravuju dvě děti 3 roky a 18 měsíců, sebe a psa a pravidelně se pro něco vracím :mrgreen:
A bude hůř :mrgreen: Myšlenky na přicházející zimu zatím úspěšně potlačuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
27.9.11 20:52

jo a zpravidla mám všechno pro malou a zapomenu spíš věci pro sebe (jako že kupodivu matky taky musí jíst a pít a mít teplý svetr a nebo čepici atd).. .. vůbec nemluvím o neschopnosti mít u sebe nabitý telefon, takže jsem věčně nedostupná protože telefon na solární pohon ještě nevymysleli

šnečí matky, jste taky tak nedostupné? :roll: :-D :oops:

Příspěvek upraven 27.09.11 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
27.9.11 21:25
Romaelka píše:
jo a zpravidla mám všechno pro malou a zapomenu spíš věci pro sebe (jako že kupodivu matky taky musí jíst a pít a mít teplý svetr a nebo čepici atd).. .. vůbec nemluvím o neschopnosti mít u sebe nabitý telefon, takže jsem věčně nedostupná protože telefon na solární pohon ještě nevymysleli šnečí matky, jste taky tak nedostupné? :roll: :-D :oops:

Jj, taky, taky :mrgreen: A taky často bez pití, dříve i bez jídla :mrgreen: Teď už se o jídlo můžu dělit s malou, přecejen tříleté dítě už baští normální věci :wink: Ale zase - přece jí to nesežeru, že jo :mrgreen:
Holky, musím vás ale uklidnit, ono přecejen s větším děckem (dejme tomu od dvou let, nebo spíš od dvou a půl) už je to lepší. Jak se nepotřebují plenky, lahvičky, UM apod., je balení rychlejší. A zapomenout míč nebo bábovky není až takovej prů.er :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.9.11 08:18
Romaelka píše:
jo a zpravidla mám všechno pro malou a zapomenu spíš věci pro sebe (jako že kupodivu matky taky musí jíst a pít a mít teplý svetr a nebo čepici atd).. .. vůbec nemluvím o neschopnosti mít u sebe nabitý telefon, takže jsem věčně nedostupná protože telefon na solární pohon ještě nevymysleli

šnečí matky, jste taky tak nedostupné? :roll: :-D :oops:

Příspěvek upraven 27.09.11 v 22:02

Dík za připomenutí, :hug: už asi týden mám vybitý mobil a ani nevim kde je. :nevim: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
431
28.9.11 14:13

Hlásím se do klubu, taky mi všechno děsně dlouho trvá a největší problém mi dělá chození ven dopoledne.. :roll:
I když teď v pěkném počasí je to docela fajn, ale jak začne být zima, jsem ztracená, obdivuju maminky, které se bez problémů se svými ratolestmi vypraví ven před druhou hodinou odpoledne… :palec:
Zapomínám taktéž, vracím se pro něco skoro denně.
Malému byl převčírem rok a já už se teď děsím té hnusné zimy, to zas budou boje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová