Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skoro 5let jsem byla blondyna,nejdriv melir a postupem casu barva. Libilo se mi to,jen mi vadily odrosty,ale ted jsem citila,ze potrebuju zmenu,tak jsem se vratila na tmavsi hnedou. A najednou citim,ze se lide chovaji jinak a jedna zenska(ktera me moc nezna),mi rekla,ze vypadam chytrejsi.. No nazdar,jako blond jsem vystudovala vysku,ale az jako bruneta mam mozek?
Takze tohle klise je pravda,vnimate to tak? Ja byla blondynou rada a treba zas jednou budu ![]()
ano vnímám mela jsem tmave vlasy ani chlap se neotočil jako bloncka se to točí jak dívé:D ![]()
Hehehe, prej chytřejší
Já vystřídala snad všechny barvy vlasů krom zelený a modrý, i růžový přeliv jsem měla
a taky jsem se jednou stala z blondýny brunetou a lidi jen říkali přítelovi, že má zas novou babu.
Jo, vším, čím jsem byl jsem byl rád
Mně většinou furt lidi tvrdili, že mi to sluší, páč jak jsem se v tý barvě přestala cítit dobře, tak jsem asi vypadala nespokojeně a pak jsem jako zas prokoukla, prostě mi pokaždý ta změna prospěla. Teď mám vlasy svoje, sice myšoplavý, taková ta nicmoc středoevropská světle hnědá, ale zas si užívám to, že ještě nemám šediny a barvit se nemusím a taky jsou ty vlasy kvalitní a to ne že bych tenkrát používala nějaké sr.čky na barvení. Až zešedivím, tak se budu barvit do smrti smrťoucí ![]()
cvana píše:
ano vnímám mela jsem tmave vlasy ani chlap se neotočil jako bloncka se to točí jak dívé:D
Jo, s chlapama je to fakt, nejhezčí typové (tzn tmavovlasí vysocí) na mne letěli jako na blondýnu a nejhnusnější (vyblitý blonďáci nebo tlustý plešouni) jako na tmavou brunetu
. Ale to už jsem byla zadaná, tak mi to bylo fuk.
Gina108 píše:cvana píše:Jo, s chlapama je to fakt, nejhezčí typové (tzn tmavovlasí vysocí) na mne letěli jako na blondýnu a nejhnusnější (vyblitý blonďáci nebo tlustý plešouni) jako na tmavou brunetu
ano vnímám mela jsem tmave vlasy ani chlap se neotočil jako bloncka se to točí jak dívé:D. Ale to už jsem byla zadaná, tak mi to bylo fuk.
jeste ze jsem taky zadana:D
já jsem přírodní blond a modré oči.Ale jak jsem hodila jinou barvu,tak mi lidé nadávali,že to už nejsem já.Já se cítila dobře,ale nebudu na každém rohu poslouchat jak blbě vypadám.A ty narážky na blondýny mě ,,serou''
megham33 píše:
já jsem přírodní blond a modré oči.Ale jak jsem hodila jinou barvu,tak mi lidé nadávali,že to už nejsem já.Já se cítila dobře,ale nebudu na každém rohu poslouchat jak blbě vypadám.A ty narážky na blondýny mě ,,serou''
No, já když šla víc do tmava, tak jsem se musela víc líčit a vypadala jsem přirozeně, bez mejkapu vyblitě, zato jako blondýna s tím mejkapem pro tmavé vlasy, jak nějaká šlapka. Ono když člověk změní vlasy, mejkap, tak je z něj jinej tvor a lidi si nechtěj holt zvykat
Mně vtipy na blondýny nese.rou, já je sbírala ![]()
Tak ja mam prirodni barvu hnedou,ale oci modre,tak ta blond sla:-) Ale ted se citim lip,navic po porodu jsem zmenu potrebovala a taky mam trosku zacit pracovat ve sve profesi,pravnicine..
megham33 píše:
No, já když šla víc do tmava, tak jsem se musela víc líčit a vypadala jsem přirozeně, bez mejkapu vyblitě, zato jako blondýna s tím mejkapem pro tmavé vlasy, jak nějaká šlapka. Ono když člověk změní vlasy, mejkap, tak je z něj jinej tvor a některý lidi si nechtěj holt zvykat
Mně vtipy na blondýny nese.rou, já je sbírala ![]()
Jako ne vyloženě že serou,ale myslím že každá blondýna není úplně hloupá.Já se taky nad sebou pořádně zasměju,když nemůžu přijít na nějakou hádanku na které diskutuju,tebe jsem tam taky viděla:-)) tak si řeknu že jsem blbá:-DD
Těžko říct jako blond jsem měla kolem sebe spoustu chlapů jako bruneta se dvěma dětma a vdaná…no chlapi otravujou stále stejně ![]()
Osobně si myslím, že blondýny jsou typově po chlapy zajimavější.. Někteří mají třeba svůj typ tmavovlásku, ale jakmile projde blodnýna v uplém, tak se otočí každý..
Nevím čím to je, ale i z mládí jsem si všimla u kamarádek, že to tak měly.. Nebo jem měla ve škole 4 různé intruktory, na jízdy, plus nějaký ten co hodnotí, za celou autoškolu a všímala jsem si, že když šla žena tmavovlasá, tak pomalu si ji nevšimli, jenom když měla sukni tak se ohlédli třeba, ale pokud byla blondýna, tak pokaždé i když měla jenom kalhoty s tričkem- blond, dlouhé vlasy…to si málem dva málem vykroutili hlavu ![]()
Jo jo, blondýny jsou pro chlapy strašně lákavý i když mají 10 centimetrový odrosty
Chlapi sjou prostě hrozně jednodušší
Jinak já zkušenost nemám, jsem tmavovlasá, mám tmavě hnědý oči a černý obočí, takže na blond bych vypadala jak odbarvená cikánka ![]()
ahoj, tak moje prirodni barva je spinavy blond a poslednich 5 let jsem nosila tmave barvy, zacala jsem svetle hnedou pak tmavsi a pak uz i cervene, fialove a cerne. Na zacatku roku jsem se rozhodla vratit se k blond barve, no trvalo to skoro pul roku, nez ty tmave barvy jsem dostala pryc z hlavy
Ale ted lidi co me nikdy neznali jako blondynu, me rikaji, proc blond??? Ty tvoje hnede ty sluseli..
A furt neco..pritom mam svetle oci, svetlou plet i oboci, takze myslim ze spis okoli, tezko prechazi takove velke zmeny. Manzel me znal taky jen jako brunetu a na blond si dlouho zvykal. ![]()
jo a stim, ze chlapi leti spis na blondyny, je pravda pravdouci. i kdyz moc nechapu, jaky v tom je rozdil ![]()