Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
megham33 píše:
Jako ne vyloženě že serou,ale myslím že každá blondýna není úplně hloupá.Já se taky nad sebou pořádně zasměju,když nemůžu přijít na nějakou hádanku na které diskutuju,tebe jsem tam taky viděla:-)) tak si řeknu že jsem blbá:-DD
Ale vždyť víš, že to jsou jen kecy o tý hlouposti blondýn.
Naopak blondýny jsou mazaný, já toho i využívala, jsem se zatvářila děsně bezradně, když byl problém a dycky mi pomohly i ženský
Zas ty vtipy jsou fakt dobrý
. Policajti taky nejsou všichni úplně blbý.
Mufina píše:
Jo jo, blondýny jsou pro chlapy strašně lákavý i když mají 10 centimetrový odrostyChlapi sjou prostě hrozně jednodušší
Jinak já zkušenost nemám, jsem tmavovlasá, mám tmavě hnědý oči a černý obočí, takže na blond bych vypadala jak odbarvená cikánka
Tak to může být i tím, že ty blond vlasy jsou prostě zářivější, stejně jak reflexní vesta, takže na ulici to víc přitahuje zrak. No a uslintaný sexuální loudil holt spíš osloví to, co je na ráně, tedy blondýnu, ale když má chlap čas si ty ženy pořádně prohlédnout, tak myslím barva vlasů tolik nerozhoduje ![]()
Gino,taky si moc dobře umím zahrát na chudáka:-DD Můj manža by mohl tady mohl založit o tom diskusi:-))
Gina108 píše:megham33 píše:Ale vždyť víš, že to jsou jen kecy o tý hlouposti blondýn.
Jako ne vyloženě že serou,ale myslím že každá blondýna není úplně hloupá.Já se taky nad sebou pořádně zasměju,když nemůžu přijít na nějakou hádanku na které diskutuju,tebe jsem tam taky viděla:-)) tak si řeknu že jsem blbá:-DDNaopak blondýny jsou mazaný, já toho i využívala, jsem se zatvářila děsně bezradně, když byl problém a dycky mi pomohly i ženský
Zas ty vtipy jsou fakt dobrý
. Policajti taky nejsou všichni úplně blbý.
Jj, já taky moc ráda dělám „blondýnu“
Blbá si myslím, že nejsem a když jsem hodila tmavší šmapon, tak taky nikdo nic neříkal…
hehe, to je diskuze, já byla vždy blond s melírem, mno po porodu jsem strašně ztmavla a odrost byl
tak jsem zkusila tmavou, bylo to fajn, změna, přišla jsem si starší, někomu se to líbilo, někomu ne, ale teď už jsem zase blond, vypadám mladší, jemnější a cítím se v tom líp
možná být blbá blondska mi vyhovuje
![]()
Celá léta jsem nosila blond a teď asi rok jsem tmavovláska.Rozdíl vnímám-jako tmavovláska se víc líbím ženám
Jako blond jsem si připadala víc přitažlivá a nebyl chlap co by se neotočil a teď to tak není
Je pravda,že teď prý vypadám solidněji a i co se týče zaměstnání mám víc dveře otevřené.Fakt velmi zajímavé.
Abych to shrnula-vracím se k blond-ne nějak výrazným melírům-spíše americký typ melírů,ale ve světlejší se prostě cítím lépe ![]()
Tak já začínala jako černovláska, tak jsem si našla svého nynějšího manžela, postupně jsem vlasy zesvětlovala až úplně na blond.
Jako blondýna se cítím víc atraktivněji a hlavně vypadám mladší. Jednou tak 6let zpátky jsem zkusila světle hnědou, ale po 3měs. jsem šla zpátky na blond, nějak jsem se v té barvě necítila.
Ted žijeme v Itálii a už jsem kolikrát přemýšlela o změně barvy, Italové jsou blázni do blondýnek a dokážou být hodně otravní. Kolikrát mě v 7měsíce těhu zvali na kafe
![]()
to si dovedu představit, taky jsem si to užila v turecku a egyptě
![]()
Jéé, tak o Turecku ani nepíšu, tam jsem raději nevycházela
I když Turkům bude asi jedno, jestli bloncka nebo bruneta. Ti zvali i moji mamču na diskotéku ![]()
derido, já první den, jak je to super, že se mi lepší sebevědomí a pak se mě mohl někdo zeptat na ně, jak jsme odjížděli
…a to se chlap na mě urazil, jako bych za to mohla já, že mě očumují,pořád někde zvou a mají přiblblé gesta
to byla tenkrát dovolená
![]()
j.s. píše:
derido, já první den, jak je to super, že se mi lepší sebevědomí a pak se mě mohl někdo zeptat na ně, jak jsme odjížděli![]()
![]()
![]()
…a to se chlap na mě urazil, jako bych za to mohla já, že mě očumují,pořád někde zvou a mají přiblblé gesta
![]()
![]()
![]()
to byla tenkrát dovolená
![]()
![]()
Jo, jo, až to pak bylo opravdu nepříjemné. Já měla malého 1rok na kočárku a oni mě tahali za ruku a furt někam zvali
Když viděli, že se mnou nic nebude, tak to začali zkoušet na mojí mamču ![]()
ja teda nevim,me nijak neuchvacovalo pohvizdovani pubertaku,cikanu,chliple pohledy mlsnych padesatniku… jako blondyna jsem se musela licit,jinak jsem byla nevyrazna,kdezto ted,licim se,kdyz chci,ne z nutnosti ![]()