Z blondýny bruneta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
25.9.11 18:51
megham33 píše:
Jako ne vyloženě že serou,ale myslím že každá blondýna není úplně hloupá.Já se taky nad sebou pořádně zasměju,když nemůžu přijít na nějakou hádanku na které diskutuju,tebe jsem tam taky viděla:-)) tak si řeknu že jsem blbá:-DD

Ale vždyť víš, že to jsou jen kecy o tý hlouposti blondýn. :wink: Naopak blondýny jsou mazaný, já toho i využívala, jsem se zatvářila děsně bezradně, když byl problém a dycky mi pomohly i ženský :mrgreen: Zas ty vtipy jsou fakt dobrý :palec: . Policajti taky nejsou všichni úplně blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.9.11 18:56
Mufina píše:
Jo jo, blondýny jsou pro chlapy strašně lákavý i když mají 10 centimetrový odrosty :mrgreen: Chlapi sjou prostě hrozně jednodušší :mrgreen: Jinak já zkušenost nemám, jsem tmavovlasá, mám tmavě hnědý oči a černý obočí, takže na blond bych vypadala jak odbarvená cikánka :roll:

Tak to může být i tím, že ty blond vlasy jsou prostě zářivější, stejně jak reflexní vesta, takže na ulici to víc přitahuje zrak. No a uslintaný sexuální loudil holt spíš osloví to, co je na ráně, tedy blondýnu, ale když má chlap čas si ty ženy pořádně prohlédnout, tak myslím barva vlasů tolik nerozhoduje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.9.11 19:09

Gino,taky si moc dobře umím zahrát na chudáka:-DD Můj manža by mohl tady mohl založit o tom diskusi:-))

• Citovat
  • Upravit
14721
25.9.11 19:19

Můj se teda točí výhradně za brunetkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.9.11 19:27
Gina108 píše:
megham33 píše:
Jako ne vyloženě že serou,ale myslím že každá blondýna není úplně hloupá.Já se taky nad sebou pořádně zasměju,když nemůžu přijít na nějakou hádanku na které diskutuju,tebe jsem tam taky viděla:-)) tak si řeknu že jsem blbá:-DD
Ale vždyť víš, že to jsou jen kecy o tý hlouposti blondýn. :wink: Naopak blondýny jsou mazaný, já toho i využívala, jsem se zatvářila děsně bezradně, když byl problém a dycky mi pomohly i ženský :mrgreen: Zas ty vtipy jsou fakt dobrý :palec: . Policajti taky nejsou všichni úplně blbý.

Jj, já taky moc ráda dělám „blondýnu“ :mrgreen: Blbá si myslím, že nejsem a když jsem hodila tmavší šmapon, tak taky nikdo nic neříkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.11 19:31

hehe, to je diskuze, já byla vždy blond s melírem, mno po porodu jsem strašně ztmavla a odrost byl :poblion: :poblion: :poblion: tak jsem zkusila tmavou, bylo to fajn, změna, přišla jsem si starší, někomu se to líbilo, někomu ne, ale teď už jsem zase blond, vypadám mladší, jemnější a cítím se v tom líp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: možná být blbá blondska mi vyhovuje :-P :-P :-P :-P :-P :-P :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
25.9.11 19:36

Celá léta jsem nosila blond a teď asi rok jsem tmavovláska.Rozdíl vnímám-jako tmavovláska se víc líbím ženám :lol: Jako blond jsem si připadala víc přitažlivá a nebyl chlap co by se neotočil a teď to tak není :mrgreen: Je pravda,že teď prý vypadám solidněji a i co se týče zaměstnání mám víc dveře otevřené.Fakt velmi zajímavé.
Abych to shrnula-vracím se k blond-ne nějak výrazným melírům-spíše americký typ melírů,ale ve světlejší se prostě cítím lépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.9.11 19:39

Tak já začínala jako černovláska, tak jsem si našla svého nynějšího manžela, postupně jsem vlasy zesvětlovala až úplně na blond.
Jako blondýna se cítím víc atraktivněji a hlavně vypadám mladší. Jednou tak 6let zpátky jsem zkusila světle hnědou, ale po 3měs. jsem šla zpátky na blond, nějak jsem se v té barvě necítila.
Ted žijeme v Itálii a už jsem kolikrát přemýšlela o změně barvy, Italové jsou blázni do blondýnek a dokážou být hodně otravní. Kolikrát mě v 7měsíce těhu zvali na kafe :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.11 19:44

to si dovedu představit, taky jsem si to užila v turecku a egyptě :zed: :zed: :zed: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.9.11 19:48

Jéé, tak o Turecku ani nepíšu, tam jsem raději nevycházela :mrgreen: I když Turkům bude asi jedno, jestli bloncka nebo bruneta. Ti zvali i moji mamču na diskotéku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.11 19:50

derido, já první den, jak je to super, že se mi lepší sebevědomí a pak se mě mohl někdo zeptat na ně, jak jsme odjížděli :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: …a to se chlap na mě urazil, jako bych za to mohla já, že mě očumují,pořád někde zvou a mají přiblblé gesta :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: to byla tenkrát dovolená :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
25.9.11 19:50

Na me lidi blbe cumej at jsem blond nebo to mam ztmaveny.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.9.11 19:56
j.s. píše:
derido, já první den, jak je to super, že se mi lepší sebevědomí a pak se mě mohl někdo zeptat na ně, jak jsme odjížděli :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: …a to se chlap na mě urazil, jako bych za to mohla já, že mě očumují,pořád někde zvou a mají přiblblé gesta :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: to byla tenkrát dovolená :roll: :roll: :roll:

Jo, jo, až to pak bylo opravdu nepříjemné. Já měla malého 1rok na kočárku a oni mě tahali za ruku a furt někam zvali :zed: Když viděli, že se mnou nic nebude, tak to začali zkoušet na mojí mamču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.11 20:01

blbci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
25.9.11 20:38

ja teda nevim,me nijak neuchvacovalo pohvizdovani pubertaku,cikanu,chliple pohledy mlsnych padesatniku… jako blondyna jsem se musela licit,jinak jsem byla nevyrazna,kdezto ted,licim se,kdyz chci,ne z nutnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová