Jak sklepat galiový teploměr

5
24.9.11 12:09

Jak sklepat galiový

Jednoduché.
Obal koupíte v tabáku, dnešní mládež v tom nosí skleněnku ze které kouří marihuanu, uvážete na provázek, nebo nit, do obalu vložíte teploměr polohou jako je na obrázku a pak jen zatočíte (pozor aby jste nerozbili lustr). Je to okamžité, 100% účiné, bez bolesti.Prostě sranda co zvládne i dítě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
24.9.11 12:13

já dokážu sklepat teploměr rukama, ale fotit to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.9.11 12:13

Lehčí je to udělat ručne,teda aspon pro mě.

• Citovat
  • Upravit
21904
24.9.11 12:16

Ja teda nevim,ale taky to delam rucne.Ano,jde to o mnoho hur,nez rtutak,ale kdyz fakt radne cukam zapestim :mrgreen: ,je to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.11 12:16

Nepleťme si rtuťový a galiový !
Byla tu diskuse jak to nikomu nejde sklepat, on ten galiový není sranda sklepat tak proto jsem dal tento příspěvek. Galiový a rtuťový je něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
24.9.11 12:29

Ja si nic nepletu a umim sklepat oba rucne,hec :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.11 12:35

Lehčí ? Máte to za 3 sekundy aniž by vás bolela ruka ? Dokáže tento teploměr sklepat vaše babička, dědeček, nebo váse dcera ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
24.9.11 12:36

Mozna za pet sekund..Hele ja v praci nehodlam nicim tocit,by me meli za blazna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.11 12:38

Tak klepejte, pro ty co si to chtějí usnadnit a vyhnout se bolestem ruky je zde návod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
24.9.11 18:15

Tak to já teda radu oceňuju, doma mám ještě rtuťový, ale v porodnici jsem strávila dva dny sklepáváním debilního lihového či galiového prostě nesklepatelného teploměru a další dva jsem si teplotu víceméně vymejšlela, protože jsem na to neměla trpělivost .. a až se doma rtuťák rozbije, tak tvojí radu využiju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.11 19:03

Super

Tak toto je prfektní,jen sem si ušila z látky ten pytlík a funguje to bezvadně.
Pane gratuluji :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v.sk.
27.2.12 12:24

Ten trik s centrifugou je super. Myslela jsem, že budeme muset reklamovat už druhý teploměr. K provedení jen dodám, že jsem napřed měla teploměr na dlouhém provázku a kapalina lezla dolů pomalu, pak jsem provázek zkrátila a bylo hotovo hned. Opravdu je to velmi jednoduché a účinné. Děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
121212
21.4.12 23:55

Pouzil jsem jako centrifugu igelitovou tasticku i obal na bryle (ten byl lepsi, ma snurku :lol: ). 100% funkcni. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anapi
17.5.12 12:30

Ponožka

Mě teda stačí obyčejná ponožka, dvakrát s tím zatočím a pohoda :)

• Citovat
  • Upravit
LeniCZka85
11.10.12 17:31

díky za tip

Moc děkuju za tip s ponožkou, funguje dokonale. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová