Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednoduché.
Obal koupíte v tabáku, dnešní mládež v tom nosí skleněnku ze které kouří marihuanu, uvážete na provázek, nebo nit, do obalu vložíte teploměr polohou jako je na obrázku a pak jen zatočíte (pozor aby jste nerozbili lustr). Je to okamžité, 100% účiné, bez bolesti.Prostě sranda co zvládne i dítě ![]()
Ja teda nevim,ale taky to delam rucne.Ano,jde to o mnoho hur,nez rtutak,ale kdyz fakt radne cukam zapestim
,je to hned.
Nepleťme si rtuťový a galiový !
Byla tu diskuse jak to nikomu nejde sklepat, on ten galiový není sranda sklepat tak proto jsem dal tento příspěvek. Galiový a rtuťový je něco jiného
Lehčí ? Máte to za 3 sekundy aniž by vás bolela ruka ? Dokáže tento teploměr sklepat vaše babička, dědeček, nebo váse dcera ?
Mozna za pet sekund..Hele ja v praci nehodlam nicim tocit,by me meli za blazna
![]()
Tak klepejte, pro ty co si to chtějí usnadnit a vyhnout se bolestem ruky je zde návod
Tak to já teda radu oceňuju, doma mám ještě rtuťový, ale v porodnici jsem strávila dva dny sklepáváním debilního lihového či galiového prostě nesklepatelného teploměru a další dva jsem si teplotu víceméně vymejšlela, protože jsem na to neměla trpělivost .. a až se doma rtuťák rozbije, tak tvojí radu využiju ![]()
Tak toto je prfektní,jen sem si ušila z látky ten pytlík a funguje to bezvadně.
Pane gratuluji
![]()
Ten trik s centrifugou je super. Myslela jsem, že budeme muset reklamovat už druhý teploměr. K provedení jen dodám, že jsem napřed měla teploměr na dlouhém provázku a kapalina lezla dolů pomalu, pak jsem provázek zkrátila a bylo hotovo hned. Opravdu je to velmi jednoduché a účinné. Děkuji za radu
Pouzil jsem jako centrifugu igelitovou tasticku i obal na bryle (ten byl lepsi, ma snurku
). 100% funkcni. ![]()
Mě teda stačí obyčejná ponožka, dvakrát s tím zatočím a pohoda ![]()
Moc děkuju za tip s ponožkou, funguje dokonale. ![]()