Jak sklepat galiový teploměr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
2.4.13 11:46

Ted jsem si malám vykloubila zápěstí a dost bolí ale igelitový pytlík funguue :) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinaka
12.7.13 01:46

Když jsem sklepával rtuťový teploměr, držel jsem ho jako tužku, tedy s palcem, ukazovákem a prostředníkem nedaleko hrotu. Tak se mi galiový (přesněji galistanový) sklepat opravdu nepovedlo. Když ale teploměr uchopím za konec (poslední tři centimetry), jde to snadno. Pokud se bojíte, že vám vyletí z ruky, můžete sklepávat třeba proti peřině. Ale nevyletí, nebojte :)

• Citovat
  • Upravit
1
17.9.17 22:52

Re: Ponožka

Geniálne,

My sme skoro o ten liehový teplomer prišli, lebo mi už niekoľko krát skoro vyletel z ruky ako moc som sa snažil, o takmer vykĺbenej ruke ani nehovoriac. Aj tak sme sa však nedostali pod 39.4°C, a tak nám teplomer vyše pol roka vlastne slúžil len ako zazanamenávač najrekordnejšej teploty. Teraz sme sa vrátili trochu podchladení z dovolenky, znova sme sklepávali ako blázniví a nič. Vedeli sme len že teplotu nad 39.4°C nemáme, čo však nebolo 100% upokujúce keď človek aj tak kašle a kýcha ako drak. Až ma napadlo trochu zagoogliť a zavialo nás to na túto stránku. Ponožka naozaj funguje. Vďaka za super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.9.17 10:49
@5misa6 píše:
Lehčí je to udělat ručne,teda aspon pro mě.

Tak mě to sklepat vůbec nejde. Šla jsem za sousedkou, jestli nezná nějaký fígl.
Nezná a klepala rukou, až si namohla ruku. :zed: Teploměr se ani nehnul a tak jsem si koupila digitální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.9.17 16:24

Sklepat hned po namereni teploty, jeste kdyz je teply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie