Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma spíše nevážné… Vždycky, když něco dělám, připadá mi, že jsem děsně pomalá. Příklad: chystáme se ven. Než nachystam všechno co bychom mohli potřebovat, obleču sebe a mládě, strašně to trvá… Uklidněte mě, že je to jen pocit, nebo že nejsem sama, komu taková činnost zabere víc než 5 minut. Nemám to teda přesně změřené;-)
Ahoj bud v klidu já než se nachystám s dvojkama ven tak je dvacet minut pryč a to se i několikrát vracím
,protože mně postihla i mateřská demence ![]()
Takových pomalých nás bude asi víc
Třeba já! A pět minut by byl krásný čas. U nás je to čtvrt hodinz i víc ![]()
ja mam deti dve a vypravujeme se v zime i hodinu a pul:-D kdyz jsem mela jen dceru,taky minimalne puů hodina nez jsme vylezli a stejne jsme jeste neco zapomneli:-D a to podotykam,ze ja veci chystam uz den predem vecer:-D
Já to mám právě naopak,dělám vše rychle,a pak jen přemýšlím jestli to mám dobře udělané.Vůbec se nestresuj,to jsou malé věci.Hlavně,že mozek šlape tak jak má.
Buď v klidu, mně to taky trvá a navíc pak zjistím, že jsem nevzala vše. Např. min. týden - jedem do města, pyšná, jak jsem zvládla se vypravit, no a pak zjistím, že jsem s sebou nevzala vodu k UM a deku do kočárku… ![]()
Neboj, až se budeš se 4 dětmi vypravovat na čas, abyste stihli vyzvednout jedno dítě ze školky a jedno ze školy, tak zjistíš, že máš skryté rezervy a jde to jednou tak rychle ![]()
Když se chystaám sama s dětmi, je to v pohodě, pokud s mužem, je to děs
![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 21:36
Děkuju všem, skoro jsem se už chtěla cítit neschopně, když toho za den tak málo stihnu…
Já mám půlročního prcka a když se někam vyprvavujem, tak musím min. hodinu předem.
Jsem zvědavá, jak to bude, až bude starší. ![]()
Tak to muzes byt uplne v klidu.Ja jsem tedy az nemocne dochvilna a od te doby co mam malou,tak se radeji vybavujeme i hodinu predem.Nez nachystam svacu na cestu,piti,nahradni obleceni,tak mi to desne trva.A jak tu nekdo psal,tak se stejne 3× vracim,zda jsem neco nezapomnela ![]()
A to jsem vzdy mela vse na minuty naplanovane,ted se opravdu nechytam:)
Já mám děti dvě a u nás je to taky na dlouhoa stejně se taky ještě někdy i vracím
![]()
Mě právě přijde, ze čím je starší, tím dýl to trvá… Dokud potřeboval nabalit jen par plínek slo to rychle. Teď musim vzít jídlo, pití, náhradní oblečení-kdyby se někde vyválel, hračky, knížky, bábovky na písek a podobně…
Navíc mi to všechno úspěšné kazí, protože utíká od oblékání, dělá nepořádek… Prostě zdržuje. Jak to budu dělat až budu mit víc dětí???
pomeranca píše:
Jak to budu dělat až budu mit víc dětí???
Budeš si přát být intgeligentní chobotnička
Prostě začneš u nejstaršího a skončíš u nejmenšího ![]()
Možná lepší být pomalá, než ve stresu jako já. To je honem honem. ať malej není dlouho navlečenej doma, ať dlouho neřve - než vyjedem. A ven vylezu uřícená zpocená a ufuněná a pak cestou si říkám. zavřela jsem okno? Zamkla jsem a pod ![]()
Pomeranco ahoooj ![]()
Jinak my jsme taky šneci
A kolikrát se ještě vracim když už jsme před barákem, páč buď něco zapomenu nebo zjistim, že je moc velká zima a jsme málo oblečený, nebo velký teplo a jsme moc oblečený ![]()
Ale je fakt, že to zvládnu i rychle , tuhle jsme měli bejt v půl devátý na kyčlích a já na to zapomněla (malej vstává tak v půl devátý
) no to byly mety
![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 21:56