Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betynka87 píše:
Já vymalovala cely barák tenkrat. Bylo to měsíc před vanoci, ale ty me nutily na potrat myslet
Prosinec bude tezky. Mela jsem termin a kolegyně v praci ma taky termin, takze připomínky… ![]()
@11223344 To jim ale může být jedno.
ve smlouvě nic takového není, navíc jste jistě platili kauci, takže z toho se případně poškození zaplatí.
@Padme93 píše:
@11223344 To jim ale může být jedno.ve smlouvě nic takového není, navíc jste jistě platili kauci, takže z toho se případně poškození zaplatí.
Nechci dráždit hada bosou nohou. Jinak koukam na kočky zatim mam dilema jakou si jednou koupit
líbí se mi ragdoll a mývalí kočka ![]()
@11223344 Pokud chceš přímo tyhle určitý plemena, tak prosím jedině z chovky, ne z žádnýho domácí množení bez PP.
Hodně koťat je v kočičích utulcích a i ta chlupata, co vypadají jako mývalí. ![]()
@Padme93 Jj určitě s pp. Neviś jestli se tam muzu jit podivat? Zajimalo by mne jaké jsou na živo. Ne jen z internetu a co kdo rika..
@11223344 píše:
@Padme93 Jj určitě s pp. Neviś jestli se tam muzu jit podivat? Zajimalo by mne jaké jsou na živo. Ne jen z internetu a co kdo rika..
Pokud je to kvalitní chovatelská stanice, tak ti určitě dovolí se podívat a naopak i budou rádi, že ti můžou předat informace. Normálně pokud máš něco vybraného, tak jim napiš nebo zavolej, někdo se chodí i dívat na malá koťátka ještě než si je vyzvedne, aby viděl jak prospívají a ták ![]()
@11223344 určitě, hlavně se můžeš juknout i tam, kde zrovna koťata nemají, ale plánují teprv. Nevadí jim to. Naopak jsou rádi za zodpovedne budoucí majitele.
Ja bych chtela videt dospělé kočky jestli jsou takove jak se o nich píse
jsem trochu blazen…
Tak dneska jsem zdolala bus! Dekuji, nakopla jste mne. Sice mne boli v krizi jak jsem cely den klecela u rajčat, ale je mi skvele. Příjemná unava, krasna zahrádka, dobry pocit. ![]()