Snažení necelý rok a komplikace

331
19.9.16 17:05

Snažení necelý rok a komplikace

Ahoj Holky, zakládám nové téma pro všechny, které se snaží o miminko, mají komplikace a nedaří se. Pojďme se navzájem povzbudit a předat si své zkušenosti :) Je tu spousta rozjetých témat, do kterých se bohužel nedá zapojit, jelikož téma se většinou strhnou úplně někam jinam :) Tak začnu o sobě :)

Je mi 30 let (v lednu 31) příteli je čerstvých 45 o miminko se snažíme od začátku roku 2016. Antikoncepci jsem brala od 15 let. Bohužel se nám stále nedaří, přítel byl na SMG, kde jsme zjistili, že je šampión ;) Ale se mnou je to horší, mám pravidelnou MS - 33 dní, ale bohužel místo folíků cystu. Již navštěvujeme CAR :) Těším se na Vaše zkušenosti a příspěvky :) A hlavně nám všem držím palečky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.9.16 17:26

Hm my se snažíme dýl. Problemu máme asi tak milion. Desim se toho co se jeste najde.
Měli jsme blbou imunologii- tu máme prelecenou.
Ja mam naprosto nepravidelný cyklus. Nedozravaji mi vajicka.
Mam nedostatek progesteronu.
Ted jsme zacali chodit do caru.

Vůbec to nechápu, ja jsem jinak jako rybička a nikdy jsem ani zdravotní problém nemela. Jsem ze šesti deti tak v genech to taky nebude.
Je nam oběma 28, HA jsem brala kdysi relativně krátce.

Ja uz ani neverim ze by se mi nekdy podařilo otehotnet. To je jak scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.9.16 17:29

@Tšekkin Kulpa Ahoj, vítám Tě tu :) Jsi mlaďoučká a nevěš hlavu, oni v CARu dobře ví jak pomoci a co pro to udělat, aby se podařilo otěhotnět :) Vím, že je to na palici, že nad tím stále přemýšlíš, ale jednou se povede :) Nic není tak černé a vždy se cesta najde :) Problémy se odbourávají jeden po druhém a nejde to bohužel všechno najednou :) Znám to ze své zkušenosti :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 17:50

My se snazili 2 roky, do toho mimodelozni a zamkle tehu. Hlavu vzhuru, ono to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.9.16 09:25

@Karolina snažilka Ano souhlasím jednou to vyjít musí určitě :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 10:22

@Nysmo urcite :kytka: miminko si dava na cas, vim. Ale pak to stoji za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.9.16 10:33

@Karolina snažilka :) Už se těším až se zadaří :) :kytka: Dnes jsem byla u doktora a potvrdil mi prasklý folikul po injekci pregnylu :potlesk: Tak mám radost, že by to mohlo být dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
20.9.16 10:41

Ahoj všem :)

My se s přítelem snažíme od května 2016, zadařilo se hned napoprvé, ale bohužel to skončilo samovolně hned za další dva týdny a od té doby bohužel nic.
Pila jsem pak zelený ječmen, prvních 14 dní cyklu kontryhel a ještě i samotnou listovku do toho, ale jediné čeho jsem docílila, bylo zřejmě rozházení cyklu. Pravidelné týdenní zpoždění a MS klidně i 8 dní!!
Tak jsem se teď na všechno tohle vykašlala a říkám si, že to přece musí jít i bez toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.9.16 11:14

@jannie.23 Ahoj :kytka: to je mi líto, ale určitě se zadaří a souhlasím s Tebou, je lepší naprosto neřešit a být v klidu, dnes mi doktor řekl, že je psychická sterilita :D A já musím souhlasit, čím člověk víc chce, tím méně to jde :) Takže být v klidu a krásně se doma tulit :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
20.9.16 14:39

@Nysmo
A ty už dětí máš nebo jak dlouho se snažíte?
Já se snažím být v pohodě a nemyslet na to, ale přítel každou další MS bere jako svoje selhání a neví proč to najednou nejde, tak je těžké ho uklidňovat a přitom si z toho nedělat hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.9.16 09:19

@jannie.23 Ne ne nemáme žádné děti, proto bychom si moc přáli, aby to vyšlo :) A ty děti máš? :) Příroda ví kdy si to má načasovat, není to nikoho selhání, určitě se Vám zadaří :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.9.16 13:56

@Nysmo
Děti taky nemáme, snažíme se o prvního prcka :) Za měsíc mám jít na gyndu na preventivní prohlídku, tak bych ráda, aby mi doktorka případně pověděla jestli je vše OK. Původně říkala, že když se nám tak rychle zadařilo otěhotnět, tak je to dobrá zpráva a další těhu je jen otázkou času. Bojím se ale, aby mi neřekla, že se snažíme moc krátce a nijak víc mě už nevyšetřila…ale pokud by to nevyšlo do konce roku, tak bych to asi chtěla začít nějak víc řešit.
Jak si to měla ty? Po jak dlouhé době si poslala přítele na spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.9.16 15:38

@jannie.23 my se snažíme od ledna 2016. Měla jsem nějaké zdravotní komplikace s čípkem atd. tak jsem změnila doktora a od května se snažíme intenzivně, nikdy jsem neotěhotněla. Problém u mě byl, že se mi z folikulů stávali cysty… Takže jsem neměla vajíčka k oplodnění. V 8 měsíci mě můj gynekolog dal žádanku na spermiogram a rovnou jsme začali s přítelem chodit do CARu. Jelikož ty jsi jednou otěhotněla, tak víš, že máš v pořídku průchozí vejcovody a že máš i v pořádku vajíčka :) Ono opravdu to chce čas a nesoustředit se tolik na to :) Zaměstnej svoji hlavu jinými věcmi jako je např. učení AJ, běhání, cestování, čtení atd. a to i to týká i přítele. :kytka: :hug: Je to běh na dlouhou trať, ale stojí to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.9.16 14:56

@Nysmo
Neboj, my do toho teď rekonstruujeme byt, takže starostí máme až nad hlavu, ale stejně si člověk občas vzpomene :)
Včera jsem začala s OVU testy, ale byla jen slabá čárka, tak si na OVU budu muset ještě počíhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.9.16 16:10

@jannie.23 Já si každé ráno měřím bazální teplotu, dělám i ovu testy, ale to měření je podle mě nejlepší, protože mi vždy řekne co se mi v těle děje :) Ale ta Ovu se tam zjistí až se zpožděním… Sice se mazlíme ob-den, ale i tak si ji měřím :D jj nejlepší je na to nemyslet :) Já jdu dnes na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí