Jsem posedlá

2801
21.9.16 22:35

Jsem posedla

Ahoj holky, jsem posedla. Nedokážu se moc soustředit. Po potratu myslim porad na to az budu znova tehotna. Jak udelat abych na to nemyslela? :zed: rady, typy, koníčky? Co delate? Co vas bavi? Pojďte si povidat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31826
21.9.16 22:59

Zahrada, focení, hry,… a když potřebuju utéct od světa, vyvztekat se, tak sluchátka do uší s nějakou pořádnou hudbou, ideálně trochu vážnější, dramatičtější a pryč do lesa, ideálně třeba se psem po boku. A tam se vyběhat, vyvztekat, vybrečet, jen pozor, nezabij se na skalkách :) ale jestli to vychytáš, tak ten pocit je nenahraditelný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.16 23:08

Ja jsem asi přepracována. Uz tri mesice mam zablokovanou krční pater. Kdyz mne neboli krk boli mne hlava. Co poslouchás? A jaké hry? Ze zahrádky mam buš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.9.16 23:09

Mne prestaly po poslednim tretim potratu bavit vsechny konicky - knizky, divadlo, filmy. Casto nemuzu kvuli zakrokum ani sportovat.
Jedine, co mne bavi, je muj pes. Poridila jsem si ho pred rokem a bylo to to nejlepsi rozhodnuti :) Prochazky a mazleni s nim jsou nejvic! Doporucuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.16 23:15

Ja taky chodím po doktorech. Mam klidový rezim uz par roku :zed: Toužim po kočce ale žijeme v pronajmu a nemuzeme mit žádné zvíře.. Rada bych se pritulila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.9.16 23:18

Ahoj, zkus co nejvíc podnikat s přítelem různé výlety, místa kde se cítíš dobře a líbí se ti tam :* Myslím, že pečení a zdobení cukroví taky není špatné. Navodit vánoční atmosférku.. :-) A já miluji knížky, nějaké romantiky.. :pankac: Vím, že je to teď těžké. Ale neboj, určitě budeš brzo těhulka a vše bude jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31826
21.9.16 23:23
@11223344 píše:
Ja jsem asi přepracována. Uz tri mesice mam zablokovanou krční pater. Kdyz mne neboli krk boli mne hlava. Co poslouchás? A jaké hry? Ze zahrádky mam buš

Hans Zimmer aktuálně, neuvěřitelně uklidňuje jeho hudba :) a soundtrack s Game of Thrones. Hry - počítačové, konzolové a stolní. Případně se někam zapsat a někam chodit - třeba na nějaký aquaaerobic, box nebo ták, něco, kde se jde vyblbnout.

No vidíš, tak si dej za úkol z té buši udělat rajský koutek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31826
21.9.16 23:24
@Amina_s píše:
Mne prestaly po poslednim tretim potratu bavit vsechny konicky - knizky, divadlo, filmy. Casto nemuzu kvuli zakrokum ani sportovat.
Jedine, co mne bavi, je muj pes. Poridila jsem si ho pred rokem a bylo to to nejlepsi rozhodnuti :) Prochazky a mazleni s nim jsou nejvic! Doporucuju :D
:palec: pokud máš zakladatelko aspoň trochu smysl pro zodpovědnost a víš, že ho nenecháš ve štychu, tak pes je asi ta nejlepší spása.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.16 23:25

Hm nějaká extra romantika? Ja taky rada ctu, ale asi tedka neúplné vhodne témata. Musim asi přejít na neco lehčího :) ale navnadila si mne. Kouknu se po něčem :)Na Vánoce se tesim, to je fakt.. Koledy, svarak :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.9.16 23:28

@11223344 Zajdi do knihovny. Já jsem tam každých 14 dní, vždy hodku než něco vyberu, ale pak to stojí za to!!! :lol: :palec: S vánocemi to máme stejně. Už přemýšlím nad cukrovím a výzdobou. A už si pouštím vánoční filmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.9.16 06:21
@11223344 píše:
Ja taky chodím po doktorech. Mam klidový rezim uz par roku :zed: Toužim po kočce ale žijeme v pronajmu a nemuzeme mit žádné zvíře.. Rada bych se pritulila :srdce:

Tak už mám tip na zábavu…hledat jiný podnájem, kde kočka nevadí :palec: A to jako opravdu…však hledáním hezkého vhodného bytečku přijdeš na jiné myšlenky. Nebo chceš zůstat napořád zde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.9.16 06:37

Já vymalovala cely barák tenkrat. Bylo to měsíc před vanoci, ale ty me nutily na potrat myslet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
22.9.16 08:49

@11223344 To je hloupost, majitel bytu podle nového OZ nemůže zvířat zakázat. ;-) Pokud víš, že zvíře chceš, tak si ho klidně pořiď.

• Citovat
  • Upravit
2801
22.9.16 09:57

@Padme93 neni to tak jednoduché, bydlíme u rodiny v podnájmu a ti si to striktně nepřejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.9.16 09:58
@Kakika píše:
Tak už mám tip na zábavu…hledat jiný podnájem, kde kočka nevadí :palec: A to jako opravdu…však hledáním hezkého vhodného bytečku přijdeš na jiné myšlenky. Nebo chceš zůstat napořád zde? ;)

Mame v planu stěhování v horizontu cca 2 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí