Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem posedla. Nedokážu se moc soustředit. Po potratu myslim porad na to az budu znova tehotna. Jak udelat abych na to nemyslela?
rady, typy, koníčky? Co delate? Co vas bavi? Pojďte si povidat ![]()
Zahrada, focení, hry,… a když potřebuju utéct od světa, vyvztekat se, tak sluchátka do uší s nějakou pořádnou hudbou, ideálně trochu vážnější, dramatičtější a pryč do lesa, ideálně třeba se psem po boku. A tam se vyběhat, vyvztekat, vybrečet, jen pozor, nezabij se na skalkách
ale jestli to vychytáš, tak ten pocit je nenahraditelný ![]()
Ja jsem asi přepracována. Uz tri mesice mam zablokovanou krční pater. Kdyz mne neboli krk boli mne hlava. Co poslouchás? A jaké hry? Ze zahrádky mam buš
Mne prestaly po poslednim tretim potratu bavit vsechny konicky - knizky, divadlo, filmy. Casto nemuzu kvuli zakrokum ani sportovat.
Jedine, co mne bavi, je muj pes. Poridila jsem si ho pred rokem a bylo to to nejlepsi rozhodnuti
Prochazky a mazleni s nim jsou nejvic! Doporucuju ![]()
Ja taky chodím po doktorech. Mam klidový rezim uz par roku
Toužim po kočce ale žijeme v pronajmu a nemuzeme mit žádné zvíře.. Rada bych se pritulila ![]()
Ahoj, zkus co nejvíc podnikat s přítelem různé výlety, místa kde se cítíš dobře a líbí se ti tam
Myslím, že pečení a zdobení cukroví taky není špatné. Navodit vánoční atmosférku..
A já miluji knížky, nějaké romantiky..
Vím, že je to teď těžké. Ale neboj, určitě budeš brzo těhulka a vše bude jen dobré.
@11223344 píše:
Ja jsem asi přepracována. Uz tri mesice mam zablokovanou krční pater. Kdyz mne neboli krk boli mne hlava. Co poslouchás? A jaké hry? Ze zahrádky mam buš
Hans Zimmer aktuálně, neuvěřitelně uklidňuje jeho hudba
a soundtrack s Game of Thrones. Hry - počítačové, konzolové a stolní. Případně se někam zapsat a někam chodit - třeba na nějaký aquaaerobic, box nebo ták, něco, kde se jde vyblbnout.
No vidíš, tak si dej za úkol z té buši udělat rajský koutek ![]()
@Amina_s píše:
Mne prestaly po poslednim tretim potratu bavit vsechny konicky - knizky, divadlo, filmy. Casto nemuzu kvuli zakrokum ani sportovat.
Jedine, co mne bavi, je muj pes. Poridila jsem si ho pred rokem a bylo to to nejlepsi rozhodnutiProchazky a mazleni s nim jsou nejvic! Doporucuju
Hm nějaká extra romantika? Ja taky rada ctu, ale asi tedka neúplné vhodne témata. Musim asi přejít na neco lehčího
ale navnadila si mne. Kouknu se po něčem
Na Vánoce se tesim, to je fakt.. Koledy, svarak
![]()
@11223344 Zajdi do knihovny. Já jsem tam každých 14 dní, vždy hodku než něco vyberu, ale pak to stojí za to!!!
S vánocemi to máme stejně. Už přemýšlím nad cukrovím a výzdobou. A už si pouštím vánoční filmy ![]()
@11223344 píše:
Ja taky chodím po doktorech. Mam klidový rezim uz par rokuToužim po kočce ale žijeme v pronajmu a nemuzeme mit žádné zvíře.. Rada bych se pritulila
Tak už mám tip na zábavu…hledat jiný podnájem, kde kočka nevadí
A to jako opravdu…však hledáním hezkého vhodného bytečku přijdeš na jiné myšlenky. Nebo chceš zůstat napořád zde? ![]()
Já vymalovala cely barák tenkrat. Bylo to měsíc před vanoci, ale ty me nutily na potrat myslet ![]()
@11223344 To je hloupost, majitel bytu podle nového OZ nemůže zvířat zakázat.
Pokud víš, že zvíře chceš, tak si ho klidně pořiď.
@Padme93 neni to tak jednoduché, bydlíme u rodiny v podnájmu a ti si to striktně nepřejí.
@Kakika píše:
Tak už mám tip na zábavu…hledat jiný podnájem, kde kočka nevadíA to jako opravdu…však hledáním hezkého vhodného bytečku přijdeš na jiné myšlenky. Nebo chceš zůstat napořád zde?
Mame v planu stěhování v horizontu cca 2 let..