Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moc dobře tohle znám…
U mně poslední půlrok - problémy ve vztahu vyvrcholily rozchodem s přítelem, problémy s jeho matkou která nás chtěla rozeštvat a povedlo se jí to (a blbec se nechal matinkou zpracovat), stěhování ze společného bydlení, nemocenská, nemožnost vrátit se zpět do práce a sehnat novou, finanční rezervy jsou už v čudu a krom 80 leté babičky žádná podpora ze strany rodiny.
Ale pořád si říkám, že to zvládám, stojím nohama (zatím) na zemi a věřím, že všechno se v dobré obrátí ![]()
Držím palce, at manžel brzy najde práci a situace se obrátí k dobrému
![]()
no je mi 31, ale nechci druhé dítě později, jenak kvuli zdraví a komplikacím a pro ditě to taky není výhra. A druhé určitě chceme.
Do 3do rána jsem hledala práci - samo že i za mnažela, protože on na to nemá čas a moc to neřeší.
poslala jsem i já životopis kybych neotěhotněla než si najde práci tak bude doma s dítětem a já pracovat. jenže když otěhotním a chtěla bych tak tato varianta odpada.
všem děkuji za podporu díky.
Zkus si najít brigádu. Našla jsem na www.jobs.cz, že píšeš lidem seminárky. Takže stačí být doma a mít přístup ke knihovně. Teď toto nedělám reklamu na nějakou svoji firmu, ale jen jako radu.