Jsem prokletá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
31.7.20 18:28

Ne, nejsi a tvůj přítel to pravděpodobně zvládne, proč ho pohřbíváš dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 18:33

@Karleon Protože lékaři řekli, že s akutní leukémií se lidé dožívají maximálně 2 měsíce, je velmi agresivní. :,(

• Citovat
  • Upravit
25179
31.7.20 18:39
@Pet32 píše:
Bohužel, to je život. Jestli partner leukémii porazí nebo ne, ovlivnit nemůžeš, ale můžeš mu pomoci užít si zbytek života, doufat, že on bude silnější

tot otázka…Říká se, že psychika a psychická kondice způsobuje řadu zdravotních problémů, i tělesných. Onkologické nemoci sem taky patří. Podívej se třeba na Míšu Kuklovou, jak se jí ulevilo, že na ten boj s nemocí není sama.
Pokud partnerovi bude zakladatelka stát po boku, podrží ho psychicky a pomůže ohlídat životosprávu, třeba se jim podaří ten osud zvrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
31.7.20 18:44
@pe-terka píše:
tot otázka…Říká se, že psychika a psychická kondice způsobuje řadu zdravotních problémů, i tělesných. Onkologické nemoci sem taky patří. Podívej se třeba na Míšu Kuklovou, jak se jí ulevilo, že na ten boj s nemocí není sama.
Pokud partnerovi bude zakladatelka stát po boku, podrží ho psychicky a pomůže ohlídat životosprávu, třeba se jim podaří ten osud zvrátit…

To ano, taky jsem četla spoustu příběhů, lidi poděkovali, přijmutí nemoci, věřili v uzdravení. Může se podívat na tajemství, tam taky měla rakovinu a uzdravila se. Leukémie je přece jen zákeřnější než rakovina prsu. Věřit, že se uzdraví, myslet pozitivně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 18:46

@pe-terka To by bylo úžasné, udělám pro to vše. Jen lékaři natvrdo řekli, že kdyby měl normální leukémii, tak šanci na uzdravení má. Ale u akutní leukémie k uzdravení nedochází. Už jsem si googlila vše o akutní leukémii a opravdu žádná pozitiva. Uvidíme, musím pro to udělat, co bude v mých silách. V pohádkách se říká, že láska je silnější, než smrt.

• Citovat
  • Upravit
2580
31.7.20 18:48

Zkusila bych rodinné konstelace. Ač je to zvláštní, věřím tomu, že jeden člověk vybere všechnu smůlu za několik dalších. Pár příběhu znám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.20 18:50
@Pet32 píše:
To ano, taky jsem četla spoustu příběhů, lidi poděkovali, přijmutí nemoci, věřili v uzdravení. Může se podívat na tajemství, tam taky měla rakovinu a uzdravila se.Leukémie je přece jen zákeřnější než rakovina prsu. Věřit, že se uzdraví, myslet pozitivně

Asi jak který typ…Travolta by s tebou asi úplně nesouhlasil, nedávno takto přišel o ženu…Ale v situaci, kdy tomu člověk čelí, je nejlepší neztrácet víru a naději…Pokud máš po boku někoho, kdo je s tebou v dobrém i zlém, je to velké plus…Byt je situace vyčerpávající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.20 18:55
@Anonymní píše:
@pe-terka To by bylo úžasné, udělám pro to vše. Jen lékaři natvrdo řekli, že kdyby měl normální leukémii, tak šanci na uzdravení má. Ale u akutní leukémie k uzdravení nedochází. Už jsem si googlila vše o akutní leukémii a opravdu žádná pozitiva. Uvidíme, musím pro to udělat, co bude v mých silách. V pohádkách se říká, že láska je silnější, než smrt.

i kdyby to nedopadlo, tak tím, že mu ulehčíš poslední měsíce života vneseš do situace spoustu pozitivní energie. Jestli funguje karma, tak i „antikarma“. A to je právě to, co potřebuješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
31.7.20 18:58
@Anonymní píše:
Ovšem netuším, jestli jsem normální???
Přijde mi, že jsem prokletá nebo potrestaná za něco z minulého života nebo já už nevím. Už nikdy nechci žádný vztah, každý, kdo si se mnou začne, tak zemře. Už i táta řekl, že být chlapem, bál by se se mnou být! Myslíte, že jsou to šílené náhody nebo je něco špatně se mnou?

ty si je vybiras,
ty je nezabijis,
ty jsi vedma, ktera si vzdy vybere toho „spravneho“,
ktery uz to ma davno osudem spocitane, ze se to ukaze za roka, za dva, to na veci nic nemeni,

ty jsi takove to sidericke kyvadlo, ktere kdyz na nekoho ukaze, tak vi proc,
samo kyvadlo nezabiji, ono pouze ukazuje pravdu, vestbu, budoucnost,

neboli, pritahuji te problemovi, nemocni ci jinak poznamenani jedinci,
to co se deje potom, to by se delo i bez debe, v jinem dome, s jinou lady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
31.7.20 18:58

@pe-terka přišel její čas, u nás pán něco po 40, o rakovině věděl 14 dní a zemřel, zase se dlouho netrápil. Koloběh života, člověk neví jak, kdy, ale zemře

• Citovat
  • Upravit
25179
31.7.20 19:04
@Pet32 píše:
@pe-terka přišel její čas, u nás pán něco po 40, o rakovině věděl 14 dní a zemřel, zase se dlouho netrápil. Koloběh života, člověk neví jak, kdy, ale zemře

já vím…Jen nás to vždycky zaskočí, když je to u mladého nebo relativně mladého člověka…Jejich nejmladší dítě má tuším devět roků :,( Na smrt prostě nejsme běžně připravení.
Zrovna ted jsem četla o klukovi (z pořadu Masterchef), který před lety přišel o oba rodiče a ted má rakovinu. Taky těžkej osud…Pár takových lidí taky znám a je mi jich moc líto…Snad se to jednou přeruší a budou mít v životě klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
31.7.20 19:14
@pe-terka píše:
já vím…Jen nás to vždycky zaskočí, když je to u mladého nebo relativně mladého člověka…Jejich nejmladší dítě má tuším devět roků :,( Na smrt prostě nejsme běžně připravení.
Zrovna ted jsem četla o klukovi (z pořadu Masterchef), který před lety přišel o oba rodiče a ted má rakovinu. Taky těžkej osud…Pár takových lidí taky znám a je mi jich moc líto…Snad se to jednou přeruší a budou mít v životě klid.

Bohužel, nemoci, nehody, násilné činy, to člověk neovlivní. Nejhorší jsou sebevraždy, jeden tak touží žít a není mu přáno a další spáchá sebevraždu

• Citovat
  • Upravit
1852
31.7.20 19:24
@Anonymní píše:
@Karleon Protože lékaři řekli, že s akutní leukémií se lidé dožívají maximálně 2 měsíce, je velmi agresivní. :,(

Totální kravina co říkáš, máme v rodině dvě akutní leukémie, a vím moc dobre jak vše probíhá… Není to smrtelné pokud dostane člověk transplantaci od dárce, u nás jsou i dvě po sobě…je to velmi vážné onemocnění ale ne odsouzení k smrti! Přijdeš mi ze se v tom výživas, bůhví jestli nejsi blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.20 19:28
@Pet32 píše:
Bohužel, nemoci, nehody, násilné činy, to člověk neovlivní. Nejhorší jsou sebevraždy, jeden tak touží žít a není mu přáno a další spáchá sebevraždu

Ano, z pohledu nezaujatého pozorovatele hrozný paradox. Ale v duši sebevraha bych být nechtěla. To musí být hrozný stav, že tak strašně nechce žít, že překoná pud sebezáchovy…Nesoudím tyhle lidi, musí to být vnitřní peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.20 19:34
@Wilík píše:
Totální kravina co říkáš, máme v rodině dvě akutní leukémie, a vím moc dobre jak vše probíhá… Není to smrtelné pokud dostane člověk transplantaci od dárce, u nás jsou i dvě po sobě…je to velmi vážné onemocnění ale ne odsouzení k smrti! Přijdeš mi ze se v tom výživas, bůhví jestli nejsi blázen…

ty jo, na tohle téma bych trollit nechtěla…Měla bych strach, že si hraju s ohněm…Na to jsme moc pověrčivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat