Jsem prokletá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přítel žije - i když je velmi vážně nemocný, ale žije. Nepohřbívej ho předem, spíš mu buď oporou. Stát se může cokoliv a může se vyléčit, což mu se špatnou psychikou ( když uvidí tebe, jak se hroutíš a že mu nevěříš) půjde blbě.
Nicméně… znám paní, která byla čtyřikrát vdaná a všichni partneři jí zemřeli. Od smrti toho posledního ( s ním má 2 děti, z předchozích vztahů ne) je už sama. To je prostě život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
ty jo, na tohle téma bych trollit nechtěla…Měla bych strach, že si hraju s ohněm…Na to jsme moc pověrčivá.
Přesně… něco takového bych si taky nikdy nelajzla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Pet32 Samozřejmě lituji jeho, ne sebe. Jen se pozastavuji nad tím, jak je to možné? Proč se mi to děje?
Ano, může to být prokletí. Prokletí lze ale zrušit. Nevěřím na žádné čarování a zázraky různých čurymůr, ale zrušit to lze. Napiš mi a já ti dám odkaz na člověka, který se tím zabývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík Proč bych se v tom vyžívala proboha?
Píšu, jen to, co nám řekli doktoři. Samozřejmě bych byla strašně ráda, kdyby se vyléčil. Ty asi nejsi normální, že něco takového můžeš napsat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. O stejnou uživatelku se nejedná ![]()
Přeji všem hezký večer,
Hani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi líto, co se ti děje..Já to taky nemám nejjednodušší. Dětství byl děs. Naši mne mlátili, že jsem poznamenaná dodnes. Moje první láska mne opustila kvuoi kamarádce. Úplně mi to zlomilo srdce. Nebylo to nic proti tomu, co se stalo pak. Můj přítel, se kterým jsem byla 7 let měl mozkové aneurysma, které prasklo. Prežívá par procent, on to zvladnul, ale dlouho to bylo nejistý a byl ochrnutý. Dostával se z toho přes rok. Dodnes má nasledky. Pred par lety jsem zjistila, ze mám chronické onemocnění a denne mam zdravotní potíže. A taky za sebou 4 potraty. NICMÉNĚ snažím se soustředit na to hezký. Objímá mne teď můj úžasný zdravý syn. Mám super manžela. Nemáme problém s penězma, mame kde bydlet…Přecti si knihu Narodily se aby prežily nebo Osvětimský orchestr. Mne to pomáhá uvedomit si, jak se mám vlastně dobře.
- Citovat
- Upravit
@Wilík píše:
Totální kravina co říkáš, máme v rodině dvě akutní leukémie, a vím moc dobre jak vše probíhá… Není to smrtelné pokud dostane člověk transplantaci od dárce, u nás jsou i dvě po sobě…je to velmi vážné onemocnění ale ne odsouzení k smrti! Přijdeš mi ze se v tom výživas, bůhví jestli nejsi blázen…
Leukémií je spousta druhů. Zakladatelka má o přítele přirozeně strach, protože ho miluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimistaa píše:
ty si je vybiras,
ty je nezabijis,
ty jsi vedma, ktera si vzdy vybere toho „spravneho“,
ktery uz to ma davno osudem spocitane, ze se to ukaze za roka, za dva, to na veci nic nemeni,ty jsi takove to sidericke kyvadlo, ktere kdyz na nekoho ukaze, tak vi proc,
neboli, pritahuji te problemovi, nemocni ci jinak poznamenani jedinci,
samo kyvadlo nezabiji, ono pouze ukazuje pravdu, vestbu, budoucnost,
to co se deje potom, to by se delo i bez debe, v jinem dome, s jinou lady
To byl vtip, nebo to myslíš vážně? Co se s tím dá dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimistaa píše:
ty si je vybiras,
ty je nezabijis,
ty jsi vedma, ktera si vzdy vybere toho „spravneho“,
ktery uz to ma davno osudem spocitane, ze se to ukaze za roka, za dva, to na veci nic nemeni,ty jsi takove to sidericke kyvadlo, ktere kdyz na nekoho ukaze, tak vi proc,
neboli, pritahuji te problemovi, nemocni ci jinak poznamenani jedinci,
samo kyvadlo nezabiji, ono pouze ukazuje pravdu, vestbu, budoucnost,
to co se deje potom, to by se delo i bez debe, v jinem dome, s jinou lady
co bereš?
- Citovat
- Upravit
Popravdě, také bych se cítila hrozně. Ale nejspíš jsou to náhody. A moc moc přeji, ať se přítel uzdraví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zas jako uprimne, kdybych poznal holku a ta mi rekla, ze mela 3 vazne vztahy a kazdy z nich je po smrti, tak bych uplne dobry pocit nemel a asi do toho nesel.
A to neverim na nejaky osudy, karmy a podobny hovadiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makca87 píše:
No jasně, sudičky tě proklely, když jsi ležela v postýlce![]()
.
Neboj, karma je zdarma a on tě ten smích přejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olino píše:Čekala jsem, kdo tutou trapnou větu békne
Neboj, karma je zdarma a on tě ten smích přejde…
- Citovat
- Upravit