Jsem proti příteli zaujatá?

Anonymní
21.8.13 14:14

Jsem proti příteli zaujatá?

Ahoj,
zdá se vám tohle normální. Mám dvě malý děti, každý den potřebuju od přítele s nimi pomoct. Staršího stále uspávám, mladšího musí někdo hlídat v tu dobu (je zrovna vzhůru), měl úraz, nesmí spadnout (zrovna začal chodit), v ohrádce být nechce). Přítel si s mojí mámou domluvil, že se bude týden po práci chodit (je učitelka, teď mají přípravný týden ve škole), aby mi pomohla (celé odpoledne, až do večera). Prosím, neřešte, proč potřebuju takovou pomoc, jde mi o něco jiného. Nejdříve říkal, že musí jet na chatu dělat + dělat dříví. Teď z přítele teď vylezlo, že má asi vše hotovo a tak tedy pojede s kamarádem na motorce na výlet. Když jsem mu řekla, že se mi to zdá sobecký, chtít po někom, aby sem po práci lítal, aby si on mohl jet na výlet, tak začal na mě řvát, že už je to přeci domluvený, že mi má být jedno, co bude dělat. Nakonec jsme se pohádali, on dostal svůj hysterák (má trochu problémy se sebekontrolou) a mě nezbývá nic jiného, než mu to vše odkývat, protože on si stejně odjede…
Tak kdo má pravdu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12748
21.8.13 14:18

Jak staré máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.8.13 14:18

Ty a je to od něho hnusný, ještě se na tebe takhle utrhovat místo aby se snažil co nejvíce ti vše ulehčit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
21.8.13 14:19

Ehm, kolik vám (příteli) je? Vypadá to buď na hodně mladého nebo totálně nevyzrálého. Máte dvě děti, nejste oddaní a on se snaží žít jako bezdětný - jenom mě to přijde totálně mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.8.13 14:19

Pokud by šlo o akci, kojedinělou, že někde jde, tak asi on.. Protože pokud hlídání máte, tchýně problém asi nemá, tak možné!! je, že mu řekla, jdi, já ji pomůžu, neni problém :nevim:
Nedávno jsem byla v nemocnici, a měl hlídat manžel a tchýně se nabídla, že pohlídá, tak toho využil a dělal si svoje :think:
Tak nevím, možná je to jiné, nevím..
jo teď vidím tvoji mámu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
21.8.13 14:21

Ma děti, ma se o ne starat a až potom je zábava. Můžete se na lecčems domluvit, ale to, že domluví hlídání a jde se bavit, to neni zodpovědný. On to ví a kope kolem sebe. Myslel si, ze mu to projde. Musíš si s ním promluvit. Jednou si pořídil děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381

A kolik je dětem? To by přítel odjel na týden? 8o To by bylo dost sobecké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@ynax
Je mu 33 let. Nevyzrálý možná trochu je, oddaní nejsme, ale časem k tomu asi dojde. On se nesnaží žít jako bezdětný, ale je to trochu sobec, moc ohledy na ostatní nebere, nebo spíš jak se mu to hodí. Děti rok a čtvrt, tři roky.

• Citovat
  • Upravit
14335
21.8.13 14:22

Výlet na motorce jsou dvě hodiny a nebo nějaké dny???To je taky rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.13 14:23

Chlapi to maj fakt jinak, hlavne ti mladi - tipuju, ze mu jeste ani nebylo 25…
Asi mu jeste nedoslo, ze je taky rodic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
21.8.13 14:24
@Anonymní píše:
@ynax
Je mu 33 let. Nevyzrálý možná trochu je, oddaní nejsme, ale časem k tomu asi dojde. On se nesnaží žít jako bezdětný, ale je to trochu sobec, moc ohledy na ostatní nebere, nebo spíš jak se mu to hodí. Děti rok a čtvrt, tři roky.

tak se snaž naučit toho třiletého aby usínal sám. chvíli to bude trvat ale ono si zvykne a nebo je zkus uspávat nastejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.13 14:24
@kvaček píše:
Výlet na motorce jsou dvě hodiny a nebo nějaké dny???To je taky rozdíl

dny, chtějí jet asi na Slovensko

• Citovat
  • Upravit
14335
21.8.13 14:25

Aha, tak já jsem pochopila jakože to odpoledne…
Tak to je teda dost blbé od něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
21.8.13 14:25

Ne zaujatá nejsi, děti máš s ním a ne s tchýní.

• Citovat
  • Upravit
11357
21.8.13 14:26

Nezdá se mi normální, že se přítel vymlouvá a nechce se mu o vaše děti starat. Jen jsem to moc nepochopila s tchyní. Jestli bude hlídat, či nebude. Zdá se mi zbytečné aby hlídali oba, je to na nich jak se dohodnou a už by tě do toho neměli tahat, jen ti sdělit výsledek jejich dohody.

Ale celkově jsem ráda, že takovou situaci řešit nemusím, protože kdyby se můj manžel nechtěl o naše dítě starat a já byla na vše sama - jako ty, tak by mým manželem nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí