Mužův 7letý syn a první setkaní se mnou

226
21.8.13 12:41

Mužuv syn, první setkaní semnou

Ahoj s mužem jsem ted čtvrtým rokem jsem o 22 let mladší on má syna 7 let. S jeho exmanželkou si skvěle rozumí a nemají problem prostě se domluvili a vztah ukončili. Ted poprvé byl u nas na prazdniny.Ze začatku jsem nevěděla jak se k němu chovat styděl se nebulikovali ani nechceme neco ve stylu to je tvoje druha mamka to určitě ne, Svoji maminku i tatinka ma a ja jsem prostě kamaradka.Tak jsem to taky pojala otukali jsme se a začli si hrat dělat blbiny užívat si to. Včera ho chlap vezl domu a mamka se ho ptala jak bylo a prej pořad mluvil o mě a Bara to a Bara ono a stejně to prej byly ty nejlepší prazdniny pač poznal Baru… Chudak jeho mamka asi ji to muselo hrozně mrzet nevím ted si řikam jestli jsem to nepřehnala to kamaradství jestli jsem se neměla chovat jinak nebo co ja vim.Jsem štastna že jsme počkali na tu nejlepší dobu na seznamení bylo to skvělý dokonce mi poslal po tatkovi plyšaka prej abych na něj nezapomněla :P
Nevím chlap o tom mluvil tak jakože to bylo až moc nebo to přijde jen mě fakt nevím.
Zažila jste to některa taky jak jste se chovaly samozřejmě že i ja mu tady dala jasny pravidla co a jak ale i jsme si krasně vyhrali děkuji za všechny reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.8.13 12:47

@zinuška proč Ti to přijde hloupé? já bych jako máma byla ráda, že moje dítě není s žádnou můrou, ale s fajn babou. Jinak ano, přítelova holka mi sem tam řekne i mami (má 11 let), je to fajn holka, já ji beru za svou, taky děláme milion kravin a pod.. proč by né? ona ví, kde má mámu, já jí řekla, že mi máma říkat nemá, protože já pro ní můžu být kámoška nebo parťák, že mámu nahrazovat nebudu.. a vyjasněno. Rozhodně bych to neřešila, spíš by byl problém, kdybyste si nesedli, no ni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
21.8.13 12:48

@zinuška To bys jako byla radši, kdyby u maminky vykládal, jak jsi hrozná a nechtěl k vám jezdit? :lol: Teprve jste se poznali a on si tě oblíbil, byl plný dojmů. Buď ráda, že spolu máte takový vztah, maminka je podle všeho rozumná, takže jí určitě nebude vadit, že tě má její syn rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.8.13 12:50

Přijde mi to normální, že je dítě jednou fascinované maminkou, pak zase je nejlepší tatínek, babička, tak proč ne macecha :nevim:
Otec dítěte s vámi byl, pokud se mu něco nelíbilo, tak měl říct něco hned a maminka to holt bude muset zkousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.8.13 12:52

Tak já bych asi byla ráda, že moje dítě si s novou partnerkou od ex rozumí a že to tam dítě baví a nestresuje, než aby mi dítě doma před každým víkendem brečelo, že tam nepojede, páč tam bude ta Bára :think:

• Citovat
  • Upravit
226
21.8.13 12:54

Asi to jen dramatizuju vžila jsem se do její situace ale zase kdyby nechtěla tak ho sem nedava že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.8.13 12:57

Mi spíš překvapuje, že jsi s chlapem čtvrtým rokem a teprve teď jsi se setkala se synem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.8.13 13:05

@Gladys pač on jezdil za ním nechtěli mu plest hlavu. S ex maji naštěsti skvělej vztah a jsou schopny domluvit se na všem. Nechtěli vozit kluka sem tak jsem to neřešila to si museli urovnat sami co vlastně chcou a nechcou. Já mu do toho nemluvím mě stačílo že se zname s jeho rodičema sourozenci a ted i s klukem. když jezdili na prazdniny tak jezdili mimo sami. Podnikame takže to ani moc nešlo skloubit s časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.8.13 13:06

Bud rada. Podle me je uzasny, ze si takhle budujete vztah.
Chlap by mel byt rad!

Dcera, kdyz prijde od ex, tak je to same: Katka mi lakovala nehty, Katka mi dala nausnice, katka je moc hodna a katka to a tamto :mrgreen: a ja jsem za to moc rada. Lepsi nez, aby to byla nejaka carodejnice, co dceru nema rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.8.13 13:33

Tak to říkám chlap, ted řeším něco podobného, jsem na začátku, rozvedeni ještě nejsme, stále bydlíme v bytě, chci děti do péče s tím, že chlap bude mít neomezeně možnost děti navštěvovat brát si je, jen on vymyslel, že pokud budu v práci bude s dětma u nás doma, to mě samo nevadí, ale že si tam chce k tomu brát tu svoji novou, to jsem řekla že jestli je normální.

Jinak ted z mého pohledu, vše mi na ní vadí i to, že se mých dětí dotýká tak možná to chce čas si zvyknout, že prostě muj muž bude mít nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.8.13 13:36

@helenkka ale to víš že hlodá ale jednou jsem šla do vztahu s mužem co má děti tak jsem stim počitala. My jsme si nazačatku vztahu určili pravidla každej řekl co si od toho představuje a ještě jsme se nestihli za tu dobu nějak pohadat prostě je to o toleranci.Oni ještě rok fungovali jako manžele rodinné akce oslavy atd. sice už spolu nebydleli ale i tak on tam jezdival klidně na cele víkendy. Já věřte nevěřte byla ráda hlavně že se na kluka nevy..l a dal funguje jako Tata.Je pravda že ja měla hodně ujištění na začatku od jeho rodiny od brachy sestřenice atd jak to tam „funguje“ a ted chlap mile rad řika že takhle dobře si za manželství nikdy nerozumněli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
21.8.13 13:37
@helenkka píše:
Teda mě překvapuje, že jste všichni takoví tolerantní. Nemám sice žádného ex, ale když si to představím, tak by mě asi vnitřně vytáčelo, že je malá tak nadšená z nějaké cizí ženské :mrgreen: Jako jasně že objektivně je to ideální stav, hlavně pro to dítě, ale že by ani červíček nehlodal…?

Tak myslím, že červíček asi hlodá, ale pokud je ta máma normální jak tu zakladatelka uvádí, tak se nad tím zamyslí a bude taky radši, že je dítě v milujícím prostředí. Nehledě na to, že evidentně pro malého je asi spíš taková starší ségra :D někdo s kým si může hrát. Vždycky to bude někdo na hraní pro to dítě, ale máma je máma :) A pokud si svoje role obě dvě dobře uvědomí a dají stranou ty červíčky, tak by to mohlo fungovat :) Samozřejmě ne vždycky je vše růžové, ale pokud je ten trjúhelník normální, tak se dá vše vyřešit :) A myslim, že zakladatelka to pojala víc než dobře a že to není moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.8.13 13:42

@lila30 my jsme tomu nechali čas on tam jezdil sám když chtěl mohl tam spat i ted kdy chce muže dojet ma klíče. Mě by to bylo hodně proti srtsi jít k ní domu sednout si tam a vegetit to už bych šla někam ven nebo k sobě ale ne tam na to žaludek nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.8.13 13:45

@Mimi85 děkuju je fakt že ja ve svych 23 letech jsem pro něj jak segra pač chlap ma ještě dvě dospělý stejne stary decka jako jsem ja :D i s těma naštěstí vychazím dobře ale chvilu trvalo než jsme k tomu dopracovali že jim fakt mamu nehodlam dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
21.8.13 13:47
@zinuška píše:
@Mimi85 děkuju je fakt že ja ve svych 23 letech jsem pro něj jak segra pač chlap ma ještě dvě dospělý stejne stary decka jako jsem ja :D i s těma naštěstí vychazím dobře ale chvilu trvalo než jsme k tomu dopracovali že jim fakt mamu nehodlam dělat :D

Fandím vám :palec: mám ráda tenhle zdravý přístup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí