Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata. htěla bych se Vás zeptat, co byste dělali vy, kdyby vám přítel řekl, že se omlouvá za všechny nepříjemnosti a zklamání, která mi způsobil. Také mi řekl, že čekal 2 roky na ženu, kterou miloval a která se nedokázala rozhodnout mezi ním a přítelem a že poté, co jsme byli spolu, s ní udržoval kontatk, kdybych ho nechala, aby někoho měl. Nedali jsme se dohromady z lásky - spojila nás tragédie. Řekl mi, že nelze ignorovat to, co jsem pro něho a pro jeho syna za tu celou dobu udělala a obětovala a že ví, že jeho syn mne moc miluje a že je na mne citově vázaný. Dále mi řekl, že každý muž chce mít vedle sebe krásnou a sexy ženu a totéž i ženy a že některé nejsou dokonalé a přesto zkusí najít někoho, kdo bude milovat a také se líbit. Řekl mi, že bych mohla vypadat lépe - za rok jsem shodila cca 40 kg (nyní 110 kg, 180 cm). Dále mi řekl, že chce na to, co se stalo zapomenout a začít znovu s tím, že musím odstranit nenávist k rodině jeho zemřelé manželky. Tato rodina mu hodně ublížila, ale před měsícem se dali po 4 letech dohromady. Řekl mi, že pokud tato moje nenávist k nim bude pokračovat, že nevidí žádnou perspektivu v našem vztahu. Děvčata, jaký je Váš názor? Děkuji za příspěvky.
Můj názor je, že bych neseděla a nepatlala se v tom co řekl, chlapi někdy myslí jinak. Pokud vše ostatní funguje a jsi spokojená hoď minulost za hlavu. S tou rodinou musíš být vkontaktu? Já nevím ale pokud spolu nebydlíte a chtějí vídat vnoučka tak bych jim ho zkusila pomalů začít půjčovat - ať jsou vztahy jakékoli myslím že na to mají právo. Předávat ho může přítel když je s nimi teď zadobře.
A ta žena na kterou čekal jak se rozhodně, se rozhodla pro toho druhyho?
Já osobně s rodinou v kontaktu být nrmusím. Známe se, bydlí totiž ve stejném městě. Přítelův syn k nim jednou týdne chodí na návštšěvu a pomalu každý den je venku se sestřenicí - dcera od sestry zemř. manželky.
Ano, ta žena, na kterou čekal a kterou miloval / miluje, se rozhodla pro toho druhého. Ale s mým přítelem je stále ve spojení, posílá mu fotky třeba i její maminky apod..
Já mám obavu, že bych ho se vší parádou poslala do prd.le!
Dělat někomu náhradu a být druhou volbou, takovou tou blbkou, co je jistá, a ještě poslouchat tolik kritiky na svou osobu, to bych fakt neměla zapotřebí. Promiň
poohlídla bych se po někom normálním, kdo by mě miloval takovou jaká jsem a byla pro něj na prvním místě.
Mohlo by to fungovat, keby Ti nepripominal, ze si druha. Nie po zomrelej, ale po tej co ho nechcela.
@Laaja píše:
Já mám obavu, že bych ho se vší parádou poslala do prd.le!Dělat někomu náhradu a být druhou volbou, takovou tou blbkou, co je jistá, a ještě poslouchat tolik kritiky na svou osobu, to bych fakt neměla zapotřebí. Promiň
poohlídla bych se po někom normálním, kdo by mě miloval takovou jaká jsem a byla pro něj na prvním místě.
Moje řeč… ![]()
Já bych s ním tedy nebyla ![]()
Pro mě to není pravá láska, jak to popisuješ, myslím, že ty zadní vrátka může mít otevřený donekonečna, aby ses pak jednou nedivila ![]()
Obavám se ze fungovat to nebude, nápisu to asi ošklivě, ale děláš jen hodnou náhradu aby nebyl sám..:( připomíná ti to, a pokud bude neustale v kontaktu s tou co mu dala vale, bude na ni vzpomínat furt, bude doufat ze se to zmeni… Jsi podle všeho hodna ženská Maš na lepšího přítele ktery té bude milovat jaku tu svou jedinou…
Jinak ještě k úvodní otázce, ano má tě rád, ale jen rád, nic víc z toho dle popisu necítím ![]()
Ja tomu moc nerozumim. Proc treba nenavidis rodinu jeho zemrele manzelky? Asi mi tam chybi nejake pozadi celeho pribehu, souvislosti..
Spis bych rekla ze jsi az ta 3…ma te rad ale vic bych v tom nehledala a me tohle rict chlap tak bych jen cucela a pak bych odesla…a mozna trochu mi to prijde jakoby ti naznacoval ze uz s tebou byt nechce…ale kolikrat toho chlapy nakecaj a mysli to uplne jinak…ale dopisovani se zenou na kterou cekal? A jeste rekne ze jsi nahrada? To bych neprekousla…