V 28 letech bez přítele, jsem divná?

Anonymní
19.8.13 10:10

V 28 letech bez přítele jsem divná?

Ahoj všichni, letos v červnu mi bylo 28 let a ještě nikdy jsem neměla přítele, ano jsem panna. Zajímají mě mezinárodní vztahy, politika, historie, zvířátka, pořádáme zábavné odpoledne pro děti. Přesto jsem svým okolím považovaná za podivína a méněcennou. Můj taťka s rodinným kamarádem pořád mluví o tom kdy bude svatba, že mi někoho vybere. Mamka si stěžuje, že nemá naději na žádná vnoučata, její kamarádka jich má 9. Skorošvagrová mě možná kvůli tomu považuje za méněcennou a do party bere pouze své sestry a jejich partnery. Já ne že bych, chtěla život strávit sama, ale i přes svůj pokročilý věk si nepřipadám na nějaký vztah připravená. Jsem opravdu divná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
19.8.13 10:13

Kdyz ti nekdo rekne, ze ses divna, zacnes si honem hledat pritele? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.8.13 10:14

Ahoj, no je to neobvyklé, to je pravda..A tebe vůbec neláká, někoho poznat, prožívat s někým druhým společné chvilky atd. :?: Ať pak toho jednou třeba nelituješ,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 10:14

Mě to divný přijde, ale je to tvoje věc, určitě nejsi jediná.

• Citovat
  • Upravit
844
19.8.13 10:15

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329

Žij si tak jak ti to vyhovuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo

Podívej, není to asi úplně standartní, ale když nechceš, tak je to tvoje věc a nikdo ti do toho nemůže kecat. A to jsi nebyla nikdy zamilovaná? ;)

• Citovat
  • Upravit
21848

Nevim, musis vedet ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.13 10:16

Tak úplný standard rozhodně nejsi :mrgreen:…ale divnou bych tě asi nenazvala :nevim: Ono je spíš otázka, proč to tak máš. Promiň otázku - líbí se ti vůbec chlapi, přitahují tě? Nerejpu, opravdu se jen ptám, protože důvod může být i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 10:17
@Tučňáčci píše:
Ahoj, no je to neobvyklé, to je pravda..A tebe vůbec neláká, někoho poznat, prožívat s někým druhým společné chvilky atd. :?: Ať pak toho jednou třeba nelituješ,…

Ahoj litovat toho zcela jistě jednou možná budu, ale teď na to ještě nemám. V dětství jsem měla jednu vadu, která mě vyčleňovala z kolektivu. Ta vada je z 90% pryč, ale já asi tak nějak doháním co nebylo možné dříve.

• Citovat
  • Upravit
21848

Jinak muzu se zeptat trochu intimne na vzhled? Kednu takovou bez partnera se tajmem o politiku atd znam pres znamou a ta nosi zenskej knirek a obleceni vel.54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349

Ahoj, to že nemáš přítele, to divný není. Ale být ve 28letech ještě pannou, to v dnešní době opravdu divný je. To jsi za celou dobu nepotkala nějakýho přitažlivýho chlapa, se kterým bys chtěla mít sex? Ani ti to nechybí? To mi tedy přijde divný :think: Podle popisu mi nepřijdeš jako nějáká tichá myška. Píšeš, že se necítíš být připravená na vztah, ale z jakého důvůdu? Vždyť nemusíš mít hned vztah. Můžeš si třeba jen užívat ze začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 10:18
@Seizdra píše:
Jinak muzu se zeptat trochu intimne na vzhled? Kednu takovou bez partnera se tajmem o politiku atd znam pres znamou a ta nosi zenskej knirek a obleceni vel.54

taky takovou podobnou znám, a ta má dva vlčáky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
19.8.13 10:19

@mirink no tak když sex nikdy neměla tak ji nemá co chybět.

• Citovat
  • Upravit
74217
19.8.13 10:20
@Karole píše: Žij si tak jak ti to vyhovuje!
:palec: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria