Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz ti nekdo rekne, ze ses divna, zacnes si honem hledat pritele? ![]()
Ahoj, no je to neobvyklé, to je pravda..A tebe vůbec neláká, někoho poznat, prožívat s někým druhým společné chvilky atd.
Ať pak toho jednou třeba nelituješ,…
Mě to divný přijde, ale je to tvoje věc, určitě nejsi jediná.
Podívej, není to asi úplně standartní, ale když nechceš, tak je to tvoje věc a nikdo ti do toho nemůže kecat. A to jsi nebyla nikdy zamilovaná? ![]()
Tak úplný standard rozhodně nejsi
…ale divnou bych tě asi nenazvala
Ono je spíš otázka, proč to tak máš. Promiň otázku - líbí se ti vůbec chlapi, přitahují tě? Nerejpu, opravdu se jen ptám, protože důvod může být i tam…
@Tučňáčci píše:
Ahoj, no je to neobvyklé, to je pravda..A tebe vůbec neláká, někoho poznat, prožívat s někým druhým společné chvilky atd.Ať pak toho jednou třeba nelituješ,…
Ahoj litovat toho zcela jistě jednou možná budu, ale teď na to ještě nemám. V dětství jsem měla jednu vadu, která mě vyčleňovala z kolektivu. Ta vada je z 90% pryč, ale já asi tak nějak doháním co nebylo možné dříve.
Jinak muzu se zeptat trochu intimne na vzhled? Kednu takovou bez partnera se tajmem o politiku atd znam pres znamou a ta nosi zenskej knirek a obleceni vel.54
Ahoj, to že nemáš přítele, to divný není. Ale být ve 28letech ještě pannou, to v dnešní době opravdu divný je. To jsi za celou dobu nepotkala nějakýho přitažlivýho chlapa, se kterým bys chtěla mít sex? Ani ti to nechybí? To mi tedy přijde divný
Podle popisu mi nepřijdeš jako nějáká tichá myška. Píšeš, že se necítíš být připravená na vztah, ale z jakého důvůdu? Vždyť nemusíš mít hned vztah. Můžeš si třeba jen užívat ze začátku.
@Seizdra píše:
Jinak muzu se zeptat trochu intimne na vzhled? Kednu takovou bez partnera se tajmem o politiku atd znam pres znamou a ta nosi zenskej knirek a obleceni vel.54
taky takovou podobnou znám, a ta má dva vlčáky ![]()
Ahoj všichni, letos v červnu mi bylo 28 let a ještě nikdy jsem neměla přítele, ano jsem panna. Zajímají mě mezinárodní vztahy, politika, historie, zvířátka, pořádáme zábavné odpoledne pro děti. Přesto jsem svým okolím považovaná za podivína a méněcennou. Můj taťka s rodinným kamarádem pořád mluví o tom kdy bude svatba, že mi někoho vybere. Mamka si stěžuje, že nemá naději na žádná vnoučata, její kamarádka jich má 9. Skorošvagrová mě možná kvůli tomu považuje za méněcennou a do party bere pouze své sestry a jejich partnery. Já ne že bych, chtěla život strávit sama, ale i přes svůj pokročilý věk si nepřipadám na nějaký vztah připravená. Jsem opravdu divná?