V 28 letech bez přítele, jsem divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
19.8.13 11:21

Zvláštní to je, ale pokud se tak cítíš spokojená, proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.8.13 11:25

Jo je to divný no, ale tak co naděláš, když nechceš, tak nic nedělej. Znám pár ženských co ve 28 ještě nebyly připravené na vztah, užívaly si žvota, pak někoho poznaly, dítě nepřišlo hned a pak se v ¨38diví že to nejde, ale každý at si žije jak chce :palec:

• Citovat
  • Upravit
12154
19.8.13 11:25

Nejsi divná. Každý, kdo ti napíše (řekne), že divná jsi, tak ten si akorát neumí správně odpovědět, že divné to přijde akorát jemu. :think: :lol:
Ono je rozdíl totiž někomu říct, že divné to někomu akorát tak připadá.
Lidé se nemění, mění se akorát doba a její trendy. Co bylo před x lety normální je dnes už zaostalé a podle lidí divné nebo podezřelé - viz. panenství nad určitý věk - dnes nad 15. Hranice vlastnictví panenství se pořád snižuje a tak snad proto lidé přemýšlejí, proč panna jsi ve svém věku.

Když ti to vyhovuje a nespěcháš, je to přece jen a jen tvoje věc a tvoje vnímání života. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.8.13 11:27

@radúna Krásně řečeno :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 11:28

V 28 sama....

Ahoj…já to měla podobné, byla jsem panna do 26…vše je o povaze, jsem spíše samotářka, také jsem spíše zavrtaná v knížkách a ve svém světě :-) Okolí mě vždy vnímalo jako hezkou holku, chlapi po mě pokukovali..ale nikdo nikdy nešel blíž a já se s každým rokem uzavírala více do sebe. Pak jsem si řekla dost a přes seznamku si nabrnkla prvního idiota, kterýho jsem mohla, z 90% mi nevyhovoval, vše to bylo jen kvůli tomu, že do mě lidé rýpali, že jsem divná a bla bla…no nakonec jsem s ním zůstala, nikdy jsem ho nemilovala…mám s ním dvě děti, ale opustil nás, díky tomu, že náš vztah nikdy nebyla „láska“ to nemohlo vydržet…
Teď jsem s dětmi skoro 4 roky sama…ale mám alespoň dětičky, ty jsem chtěla, za každou cenu i za tu vyskokou daň, kterou jsem musela zaplatit…
Ale pokud můžu radit…nenech se nikým do ničeho tlačit, je to jen tvá věc, rozhodně se nevrhej do vztahu s někým koho nebudeš milovat, jen proto, aby jsi všem „zavřela hubu“
Vím o čem píšeš…:-) Drž se, bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.8.13 11:33

Zakladatelko, hlavně se nenech do ničeho okolím tlačit, aby pak nelitovala! Žij podle sebe, jak to tobě vyhovuje :kytka: :hug: A neboj, až přijde ten pravý, tak ti to zaručeně srdíčko napoví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.8.13 11:34

Myslím, že už nevyrosteš (nebudeš lépe připravená), leda by jsi sama chtěla. Akorát zestárneš, záleží jestli chceš sama nebo s někým. A myslím, že sis na výjimečnost (jinakost, úchylku, zvláštonost) zvykla a měnit zvyky kvůli komukoli se ti nechce. Takových lidí je spousta, někteří tím bohužel trápí spousty citlivek okolo sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 11:41

Zakladatelko, a hlavně i lidi co zůstanou sami, klidně staré panny můžou prožít krásný a plnohodnotný život, pokud se k tomu životu rozhodnou sami. To máš jako ženy které nechtějí děti, taky se na ně kouká divně a přitom jsou spokojené/šťastné. Mě by to nevyhovovalo, ale každý to máme jinak.

• Citovat
  • Upravit
382
19.8.13 11:46
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, letos v červnu mi bylo 28 let a ještě nikdy jsem neměla přítele, ano jsem panna. Zajímají mě mezinárodní vztahy, politika, historie, zvířátka, pořádáme zábavné odpoledne pro děti. Přesto jsem svým okolím považovaná za podivína a méněcennou. Můj taťka s rodinným kamarádem pořád mluví o tom kdy bude svatba, že mi někoho vybere. Mamka si stěžuje, že nemá naději na žádná vnoučata, její kamarádka jich má 9. Skorošvagrová mě možná kvůli tomu považuje za méněcennou a do party bere pouze své sestry a jejich partnery. Já ne že bych, chtěla život strávit sama, ale i přes svůj pokročilý věk si nepřipadám na nějaký vztah připravená. Jsem opravdu divná?

Nie si vôbec divná. Ži si svoj život ako chceš Ty. Ja som bola do 28 rokov bez priateľa a panna a nehanbím sa za to. Študovala som a cestovala a mávala väčšinou platonické lásky. Samozrejme, že som tiež od rodičov počúvala, že už je čas sa vydať. Teraz je mi 34, mám manžela, takmer dvojročnú slečnu a v zime sa nám má narodiť ďalšia. Dala som si načas a neľutujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
19.8.13 11:49

Zakladatelko, proč anonymně, když pak dáš fotku? Já si hned vzpomněla, že už jsi podobnou dávala v jiné diskuzi, kterou jsi pak nechala zavřít. No ale o tom toto není.

Znám taky tři holky. Je jim 30. Dosud s nikým nechodily. O tom, jak jsou na tom s panenstvím - no asi jsou panny. Přitom hezké holky všechny. Není totiž příležitost… Není s kým. Zahazovat se jen tak s kdekým jenom kvůli tomu, abych nebyla ve 30 panna - to fakt ne! Myslím, že takových ženských je dost. A dokonce i chlapů.
Podle mě na vztah zralá budeš, protože tě znám z diskuzí. Takže spíš bych viděla problém někde jinde. V práci nějaký slušný kolega nebo známý není??? Opravdu nejlepší vztah jsou ty přes známé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
19.8.13 12:11

Oni jsou divní, když ti to říkají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
19.8.13 14:54

Mně zakladatelka divná nepřijde. Proč taky?? Pokud si uvědomuje, že na vztah připravená není, tak mně to přijde mnohem férovější než vztah, případně rodinu vybudovat jenom proto, aby se uspokojilo okolí. Mně je pak spíš líto těch rozpadlých rodin, hlavně dětí, jejichž rodiče třeba jenom proto, aby nebyli pro společnost „divní“ se nechali do vztahů uvrtat. A v mém okolí znám svobodné holky i po třicítce a myslím, že jsou víc v pohodě než mnoho vdaných nebo už i rozvedených holek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
19.8.13 15:48
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, letos v červnu mi bylo 28 let a ještě nikdy jsem neměla přítele, ano jsem panna. Zajímají mě mezinárodní vztahy, politika, historie, zvířátka, pořádáme zábavné odpoledne pro děti. Přesto jsem svým okolím považovaná za podivína a méněcennou. Můj taťka s rodinným kamarádem pořád mluví o tom kdy bude svatba, že mi někoho vybere. Mamka si stěžuje, že nemá naději na žádná vnoučata, její kamarádka jich má 9. Skorošvagrová mě možná kvůli tomu považuje za méněcennou a do party bere pouze své sestry a jejich partnery. Já ne že bych, chtěla život strávit sama, ale i přes svůj pokročilý věk si nepřipadám na nějaký vztah připravená. Jsem opravdu divná?

nejsi, žij svůj život tak jak chceš ty a ne jak chce okolí!!!

• Citovat
  • Upravit
43037
19.8.13 19:53

Je to tvoje vec. V dnesni dobe uz to ani neni tolik neobvykle. Jak by sis svoji budoucnost predstavovala, je ve tvych fantaziich nejaky chlap a rodina?
Se sexem mam obavu, ze kdyz jsi nezacala vcas, tak uz te v budoucnu moc nechytne, ale to taky neni handicap ani ostuda navzdory tomu, jak se to v mediich podava. A kdovi, treba te ceka uplne jine poslani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dsfdsf
19.8.13 19:53

Jojo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat