Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pomlouvají mne, jaká jsem a jak se mohu starat a vychovávat syna přítele, když sama nemám žádné dítě.
@Lolllo píše:
Ja tomu moc nerozumim. Proc treba nenavidis rodinu jeho zemrele manzelky? Asi mi tam chybi nejake pozadi celeho pribehu, souvislosti..
Tady ale nikdo neumřel.
Mě by tohle teda sakra vadilo, ač tě zakladatelko neznám, myslím si, že na tom rozhodně nejsi tak špatně, aby s tebou byl někdo jen z jakéhosi soucitu nebo vděčnosti
To není pro spokojený život to pravé ořechové. To si nemůžeš potom být nikdy jistá, že až to tamté nedopadne, neluskne prsty a tvůj přítel za ní nepoletí- co bys dělala, až byste měli nějaké svoje vlastní děti? Počítáš dopředu, že zůstaneš sama?
@Lolllo píše:
Co???
Bývalka ho nechce, tak je se zakladatelkou, která mu vychovává synka z předchozího vztahu- prý to není nic moc holka, no ale když ho ta první nechce, tak i tahle je dobrá.. jen by mohla být trochu hezčí.
![]()
Já to pochopila tak, že mu žena umřela. Ona se mu stará o syna a on touží po jiné. Takže mu vlastně dělá chůvu a služku, má ji jistou a ještě si otvírá hubu, místo aby byl rád. Nevidí, jaký poklad má doma, blb.
A neřekl ti, že máš vlastně být ráda že s tebou je?? To mi k jeho IQ docela i sedí.. blbeček
Několikrát mi řekl, že takového chlapa jako je on těžko seženu. Že má rád pohodu, klid, harmonii, ale že ho nesmí nikdo naštvat a vytočit, jinak je potom zle. Přítel je cizinec.
@EPC píše:
Několikrát mi řekl, že takového chlapa jako je on těžko seženu. Že má rád pohodu, klid, harmonii, ale že ho nesmí nikdo naštvat a vytočit, jinak je potom zle. Přítel je cizinec.
bože ![]()
Z druhe diskuze jeste vyplyva, ze pritel nepracuje a obcas ziskas i nejakou modrinu. Plus tato diskuze, tak hm, co na to rict… Byl by pro Tebe problem, kdyby jsi byla chvili sama? A co Ty, Ty ho milujes? Protoze on Tebe dle meho nazoru ne. Muze Te mit rad jako zdroj penez, sluzku, chuvu, nahradu, aby nebyl sam, ale laska to dle meho neni.
Příspěvek upraven 20.08.13 v 11:13
@Lolllo píše:
@verusuviA umíš číst?
Neumím! Pochopila jsem to špatně, promiň
I tak si stojím za svým, možná jen, že ho nebudu odsuzovat tak vehementně, ale ve výsledku se nic nemění. Má si své současné partnerky vážit a před rodinou za ní stát. Tohle je nevděk ![]()
Nedavno jsem cetla, ze po smrti partnera byva dalsi partner jen jakousi prestupni stanici. Nebyva to nastalo, jen do doby, nez se vsechno srovna. Mozna, ze je u vas i neco z toho, nemusi to byt jen „tou druhou“. ![]()
@EPC já se tě nechci dotknout, opravdu ne
ale jak se prosimtě můžeš na tohle ptát, jak se nad tím můžeš zamýšlet? kuva ženský mějte trošku hrdost!! to je denodenně diskuze, jak ze sebe žena dělá trubku a slepici 
Pokud ti není 50 a nemáš kníra, tak máš šanci si najít někoho normálního, pro kterého budeš ty ta jedinečná, dokonalá i se 150 kilama