Mužův 7letý syn a první setkaní se mnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
21.8.13 13:47
@zinuška píše:
@Mimi85 děkuju je fakt že ja ve svych 23 letech jsem pro něj jak segra pač chlap ma ještě dvě dospělý stejne stary decka jako jsem ja :D i s těma naštěstí vychazím dobře ale chvilu trvalo než jsme k tomu dopracovali že jim fakt mamu nehodlam dělat :D

Fandím vám :palec: mám ráda tenhle zdravý přístup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.8.13 13:47

No právě muj muž má trochu divné představy, já to pak už budu brát jako muj životní prostor, moje soukromí, já taky nebudu mít potřebu chodit k nim a vysedávat u něho když ona bude pryč, příjde mi to prostě proti srsti, ano zazvonním pak u nich at mi pošlou děti dolů a odjedu, pokud setkání společné, to bohužel jestli někdy nastane tak až za hodně dlouho tak na nějaké neutrální půdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.8.13 14:07

@lila30 je to jen o domluvě ale je fakt že muj chlap vyjde uplně s každym neděla rozdíly a vše chce vyřešit po dobre aby to nikomu neublížilo. Je pravda že diky tomu už parkrat dostal po čuničce ale i tak mu to zustalo a ja jsem ráda. Lepší než zbytečně stresovat prostě tomu dali čas až to nebude bolet nikoho. Ja jsem za jeho děcka moc rada jsou boží celej on :D stejny hlody gesta no jen jsem se bala jestli jsem to nepřepískla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.8.13 14:21

@zinuška

ono víš u nás je to hoooodně hooodně vše čerstvé, a já beru mé rozhodnutí k rozvodu jako jednu velkou tlustou čáru za svým životem a snažím se s manželem nějak rozumně dohodnout a nastavit nějaká pravidla, ale on má trochu jiné představy jako já, a nechce akceptovat mé soukromí a už ted mi diktuje, že nechce vidět hrnek od kávy na stole z rána když příjde :lol: jo a v postatě chce abych zůstala do konce života bez partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 04:00

@lila30 Na to pozor, naprosto chápu tvou rozpačitost z té situace. Aby bylo řešení po rozpadu rodiny funkční, mělo by být na obě strany vyrovnané, ne že jedna strana ustupuje a druhá si nárokuje vše. Sama jsem v situaci, kdy můj manžel má osmiletého syna z předchozího vztahu a jeho matka mě naprosto nerespektuje a odmítá, aby se mnou byl třeba i hodinu sám. Což je dost komplikované, protože manžel je hodně pracovně vytížen a občas k tomu dojde. Takže u nás je to extrémní v opačném případě, byť se mnou nevlastní syn tráví čas od tří let věku. Ale hlavní, co jsem chtěla říct, je asi tohle - pokud si Tvůj ex nárokuje nový život, máš právo si svůj taky zařídit podle sebe a vůči potřebám ex se vymezit. Dlouhodobě by to mohlo vést k pěkné frustraci. Pokud bys tyhle požadavky ustála, kloubouk dolů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky