Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na babu se vy***. Nech si to tak. Kdo ví, co bude za rok
A kdo ví, co měla zrovna za náladu…
Mě to přijde jako blbost, když chce ženská mít otce zapsaného v RL, tak se musí zajít na matriku a podepsta tam společně nějaký papír, jak bys ho asi donutila něco podepsat, kdyby nechtěl ![]()
Paní úřednice si zase asi něco vyložila úplně jinak než by měla
Prď na ni, pokud biologický otec nemá zájem o dítě, tak je to lepší, že tam není a nemůže dělat problémy…
A třeba vám to s přítelem bude klapat tak, že jednou bude chtít být napsaný v RL on ![]()
No prave, ale musi to tak byt! I kdyz se bude delat diteti nejaky zdrav. zakrok tak musi dat svoleni i kdyz se s nim nevidate
je to debilni, vim to ![]()
Klid…těžko tě donutí otce přiznat, když nechceš. Prostě řekneš, že netušíš, kdo by mohl být otcem, že jsi otěhotněla opilá na mejdanu, nebo že jsi žila velmi promiskuitním životem…a udělají co? Nic.
Jediné, co můžou udělat, je osekat na minimum výhody pro ženy, co v RL otce dítěte zapsaného nemají, aby se vyplatilo ho uvést. Ale když ho nebudeš chtít uvést, nedonutí tě ani párem volů.
Tak to neřeš,je to jen tvoje věc a nikdo ti nemůže nařídit ho tam mět,ani vláda.A co víš,třeba z přítele vyleze skvělej táta a do roka tam bude chtít být zapsaný on ![]()
to rozhodně nebude chtět,protože on prostě říká,mám jí rád ale do Rl si ji nikdy nenechám napsat,mě to nevadí,malou miluje a malá jeho,tak co to měnit,RL lásku stejně nezmění ![]()
Jako napsala BYCH tu,co mi udělal nechci se už ale k tomu vracet
Dokážu si představit takovou babu na úřadě
Ony jsou znechucené z jejich práce většina
Nebo je možná s té generace která prostě nechápe, např svobodné matky, nebo tak
At si svůj názor strčí slušně do pr**** ![]()
jEŽIŠ, POKUD PODEPÍŠE VLÁDa nějaký papíry
to je zase formulace
Příště se jí zeptej na číslo zákona, popř. vyhlášky, dle které to tak má být a když nebude vědět, tak ať jde do p…Navíc to tvrzení, že vláda něco v budoucnu podepíše - no profesionalita sama
. Prď na ní a vůbec nic nevysvětluj, maximálně se zeptej, proč to chce vědět.
No to by mě zajímalo, jestli ti ta baba bude platit místo otce alimenty, pokud by to byl „otec na baterky“…
Nemyslím, že by mohli matku donutit zapsat otce do RL. Přinejhoším tam holt bude napsáno: neznámý vojín. ![]()
¨jsi jí měla říct, že jsi otěhotněla na satanistickým mejdanu, všichni měli škrabošky a že by tě zajímalo, jak máš otce identifikovat. Asi by se skácela ze židle. Kašli na ni. UVdíš, co bude za rok, za rok už tu bude třeba jiná vláda a když prostě otce neznáš, tak tam nemůžeš napsat Frantu z Horní Dolní, jen aby tam něco bylo. Otec prostě není a nebude a všichni si můžou - víš co, viď. Nehledě na to, že alespoň tě nikdo nebude prudit s podpisy a souhlasem dítěte k ošetření u dr.
hlavně můžeš klidně říct, že otec neznámý a nazdar. Ségra to tak měla, protože ten její byl velkej lump. Pak nebyl žádnej problém, když si jí novej chlap vzal a dítě osvojil.
@Anonymní píše:
to rozhodně nebude chtět,protože on prostě říká,mám jí rád ale do Rl si ji nikdy nenechám napsat,mě to nevadí,malou miluje a malá jeho,tak co to měnit,RL lásku stejně nezmění
No, to je prima láska. Malá po něm ani nemůže dědit, nemůže si dělat žádné nároky… Pro tatínka je to velmi jednoduché, takto milovat.
Chápu, když je biootec někdo velmi nežádoucí - ale tyhle případy mi silně zavání otcovou vyčůraností a matčinou naivitou.
Ahojky holky,dneska jsem byla na úřadech a tam my baba řekla,proč nemám v RL zapsaného otce dítěte a já jsem jí důrazně vysvětlovala,proč a ona řekla,ted ho tam mít nemusíte,ale příští rok pokud podepíše vláda nějaký papíry,tak tam budete muset otce zapsat.Co mám dělat zapsat otce do RL v žádným případě nechci ani nevím,kde bydlí,alimenty mi by nedával,tak k čemu,nikdy se s ním už nehci se vidět,byl to největší hajzlík.Mám novýhopřítele,kerý mě má rád a tamten,když sjem byla těhu ani si nevzpomněl a platí to doted,tak proč to měnit.Raději anonymně