Jsem rozhořčená - baba na úřadě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
5.4.12 12:34

Já bych byla v klidu, to jsou zase nějaký chytračinky nějaký vele důležitý krasavice na matrice :mrgreen: Prostě pokud je jotec neznámý, tak je neznámý a ty pokud bys ho uvedla, není to tak jednoduchá operace, jak si ta uřednická koza myslí, musel by napsat prohlášení, pokud nejste manželé, protože tím se předchází potom prokazování pomocí DNA testů soudně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.4.12 12:36

Baba v tom má silně nejasno… Není tvoje povinnost otce do RL uvádět, ten nový zákon to nevyžaduje… Naopak: paradoxně budeš mít výhodu, protože nebudeš muset shánět plnou moc nebo podpis se svolením otce…
Na babu kašli, ať si pořádně prostuduje ten zákon… Rodný list je platná úřední listina, takže pokud je v něm pouze matka, platí to pro všechny… i pro doktory, kteří to tím pádem musí respektovat… Kdyby to bylo povinné, tak by přece logicky ve znění toho nového zákonu byl dodatek o povinnosti uvádět oba rodiče v RL, a to tam NENÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
5.4.12 12:42

ale zatim zadnej takovej zakon neni a neni jisty jestli to projde, no ne?
je smutny, ze polovina tech zenskej co sedi na uradech vi velky kulovy.
mne jedna na zdravotni pojistovne tvrdila takovy kraviny, ze jsem tam malem omdlela z te slecnine blbosti. ona neco slysela na nejakym skoleni kde polovinu casu premyslela nad tim co bude delat pres vikend a pak se ji to nejak pomotalo chudince. ne ze by takovy byly vsechny urednice, vetsina pomuze a poradi a dela svoji praci dobre, ale lidi jsou kazdej nejakej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.4.12 12:53
@zelenaprisera píše:
mne jedna na zdravotni pojistovne tvrdila takovy kraviny, ze jsem tam malem omdlela z te slecnine blbosti. ona neco slysela na nejakym skoleni kde polovinu casu premyslela nad tim co bude delat pres vikend a pak se ji to nejak pomotalo chudince. ne ze by takovy byly vsechny urednice, vetsina pomuze a poradi a dela svoji praci dobre, ale lidi jsou kazdej nejakej

Je to vážná věc, ale tvůj popis slečny sedící na školení mě tak pobavil, že jsem se s chutí zasmála a úplně si to představila :D :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.4.12 12:59

Asis to nepochopila. Do RL se nechce dát zapsat nový přítel, který jejím otcem není. Což je jen na něm. Jasně, že kdyby byl jo zamilovanej…tak by i do toho asi šel, ale jestli jsou spolu krátce, a třeba by to nedopadlo, tak by v budoucnu platil na dítě, který není jeho a už se s ním třeba ani nevídá. Zatímco jeho vlastní otec nic neplatí. Což chápu, že bych taky váhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.4.12 13:01

ps to je k Lesině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.4.12 13:30
@zelenaprisera píše:

Asi tak :mrgreen: Kdo ví, jak to nakonec bude… Ale o povinném zapisování obou rodičů se vážně nejedná ;)

Ten příklad s tou úřednicí je trefnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
5.4.12 13:40

To musí být blbost. Znám jednu co má dítě s nějakým z diskotéky co mněl pěknou budnu. :mrgreen: Jak ho bude hladat když se viděli 15 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.4.12 14:23

Vždycky můžeš říct, že otce neznáš a tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová