Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono trvá, než ty hormony zase vyprchají. Z dalšího testu krve budeš chytřejší, zda hcg silí nebo klesá, to ti moc test z moči neřekne.
No buď jsi stihla v tom šestinedělí otěhotnět a nebo máš po potratu ještě pořád rozházené hormony. Tady asi není důvod být zmatená. Uvidíš, jak dopadne ten kontrolní odběry za týden.
Ano ale jen sem chtěla vědět jeslri to někdo měl ten digitální byl včera a ty dva byli dnes ráno
Na tom papírovém mám slabí duch
ten mi vychází pořád asi sem si dělala už 10tt nebo jsem nedočkava
.. Může digitální test lhát?
Podle mě na testech nic nevykoukáš. Počkej na další odběry krve a budeš mít jasno.
@Týnka66 Jak je psáno výše, může to být tak i tak, více řekne až krev…Testy Ti sílí, nebo ne??Pokud ano, mohlo by se jednat o nové těhotenství, pokud jsou pořád stejné-slabší je to zbytek HCG…
@Týnka Kikina krev mi vyšla slabá říkal doktor tak v pátek musím zase jít.. Digitální test mi ukazuje 1+2.. Někdy mám slabí test někdy mám trošku silnější
@Týnka66 Tak digitální vyjde, když máš HCG v moči, mě vyšel při skoro neviditelném dušíkovi…
Tak buď máš brzké těhotenství, když vyšla nízká hodnota, nebo pomalu odchází zbytek…Každé odchází jinak dlouho no, některá má ještě měsíc po té HCG v krvi, jiná už po týdnu nic…Já měla po revizi tři týdny, pak už testy bílé…
@Týnka Kikina dobře no uvidíme v pátek jdu na krev a výsledky budou až v pondělí uvidíme co vyjde ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Zdravím
Chtěla jsem se vás zeptat 5. 6 jsem prodělala samovolny potrat, mezi 6 neděli jsme spolu něco s přítelem měli, cca 4 dní si dělám tt a jsou pozitivní i papírové i digitální mi ukazuje 1+2.
Doktor mi vzal krev a včera jsem volala na výsledky a řekl že i s krve je to pozitivní ale slabé že to může být zbytek toho potratu, v pátek jdu zase na krev včera večer jsem měla na toaletní papír po čurani fakt slabé trošku naruzovele, a i test mi ukázal zase pozitivní měla jste to nějaká z vás? Jsem s toho trošku zmatená