Potrat a následně pozitivní TT

Týnka66
9.7.22 08:17

Jsem s toho zmatená

Zdravím
Chtěla jsem se vás zeptat 5. 6 jsem prodělala samovolny potrat, mezi 6 neděli jsme spolu něco s přítelem měli, cca 4 dní si dělám tt a jsou pozitivní i papírové i digitální mi ukazuje 1+2.
Doktor mi vzal krev a včera jsem volala na výsledky a řekl že i s krve je to pozitivní ale slabé že to může být zbytek toho potratu, v pátek jdu zase na krev včera večer jsem měla na toaletní papír po čurani fakt slabé trošku naruzovele, a i test mi ukázal zase pozitivní měla jste to nějaká z vás? Jsem s toho trošku zmatená :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
9.7.22 09:24

Ono trvá, než ty hormony zase vyprchají. Z dalšího testu krve budeš chytřejší, zda hcg silí nebo klesá, to ti moc test z moči neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21574
9.7.22 09:26

No buď jsi stihla v tom šestinedělí otěhotnět a nebo máš po potratu ještě pořád rozházené hormony. Tady asi není důvod být zmatená. Uvidíš, jak dopadne ten kontrolní odběry za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
9.7.22 09:44

Nozu

Ano ale jen sem chtěla vědět jeslri to někdo měl ten digitální byl včera a ty dva byli dnes ráno

• Citovat
  • Upravit
Týnka66
9.7.22 09:46

Na tom papírovém mám slabí duch :think: ten mi vychází pořád asi sem si dělala už 10tt nebo jsem nedočkava :(.. Může digitální test lhát?

• Citovat
  • Upravit
Týnka66
9.7.22 09:54

A teď mi trošku ta čárka vylezla

• Citovat
  • Upravit
Týnka66
9.7.22 09:54

Takhle

• Citovat
  • Upravit
21574
9.7.22 09:55

Podle mě na testech nic nevykoukáš. Počkej na další odběry krve a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
9.7.22 10:05

@nozu máte pravdu.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3424
9.7.22 10:41

@Týnka66 Jak je psáno výše, může to být tak i tak, více řekne až krev…Testy Ti sílí, nebo ne??Pokud ano, mohlo by se jednat o nové těhotenství, pokud jsou pořád stejné-slabší je to zbytek HCG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
9.7.22 11:02

@Týnka Kikina krev mi vyšla slabá říkal doktor tak v pátek musím zase jít.. Digitální test mi ukazuje 1+2.. Někdy mám slabí test někdy mám trošku silnější

• Citovat
  • Upravit
3424
9.7.22 11:12

@Týnka66 Tak digitální vyjde, když máš HCG v moči, mě vyšel při skoro neviditelném dušíkovi…
Tak buď máš brzké těhotenství, když vyšla nízká hodnota, nebo pomalu odchází zbytek…Každé odchází jinak dlouho no, některá má ještě měsíc po té HCG v krvi, jiná už po týdnu nic…Já měla po revizi tři týdny, pak už testy bílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
9.7.22 11:15

@Týnka Kikina dobře no uvidíme v pátek jdu na krev a výsledky budou až v pondělí uvidíme co vyjde :think:

• Citovat
  • Upravit
np10021
9.7.22 11:17

Já měla pozitivní test ještě cca 14 dní po potratu.

• Citovat
  • Upravit
1224
9.7.22 11:36

Za mě je to zbytkové hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty