Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Trošku mimo…co ti na to řekl doktor, že by jsi byla znova těhotná?? Že jsi ani nedodržela 6ti nedělí…já jsem taky po potratu a rikal, že musím 3 měsíce počkat…tak jestli to teď přináší nějaké riziko…
My jsme se také začali snažit hned (6ti nedělí jsme nedodrželi). Kdybych podstoupila revizi, tak bych jednala jinak. Ale brala jsem to tak, že se tělo kompletně samo vyčistilo a není třeba čekat. Že pokud je tělo připravené, tak to klapne. Doktorka mně též doporučila počkat 3 cykly.. neuposlechla jsem.. otěhotněla hned druhý cyklus a nyní jsem v 8tt
. Včera jsem byla u své gynekoložky na kontrole a o tom, že jsem nedodržela její doporučené 3 cykly se ani nezmínila.
Ano doktor mi řekl ze podle testu bych mohla být těhotná.. Tak mi vzal krev a řekl že výsledky též vyšlo pozitivně ale slabé že musíme počkat do pátku zase další odběry a podle výsledků se uvidí jeslí zase vyjde pozitivní krev jsem těhotná když bude klesat tak že je to zbytek potratu
Ano, i když jsem se tedy cíleně snažila hned o otěhotnění, měřila BT, měla potvrzenou 1. ovulaci a vše nasvědčovalo, že je to opravdu nové těhotenství, i tak jsem se cítila zmateně a nemohla tomu uvěřit, přeci jen, stále přece mohla být potencionálně ve hře právě ta varianta, že by to mohlo být k původnímu těhotenství. Byla jsem těhotná, pokud vím, celkem 7* a v tom jediném 7. těhotenství, které se zadařilo okamžitě po jednom z potratů, jsem navíc jednorazově jasně červeně zakrvácela v době, kdy měla přijít menstruace (a měla jsem na ni i dost silné pocity v podbřišku), to se mi před tím nikdy nestalo, u mě to tedy bylo ješte před testem, myslela jsem, že se mi to rozjíždí, ale když asi 3 dny nic, tak pak teprve jsem pozitivně testovala a to už tedy nebyl žádný duch
, ale stejně to bylo takové zvláštní. Tak držím palce, u nás to tehdy dopadlo dobře, šance tam tedy je ![]()
@eryby no já mám to stejne.. Mám takové pocítí jako kdyby měla přijít menstruace pod bříško slabé bolesti.. A ted když jdu malou a utru se tak mám jako by špinění.. Uvidíme též čekám jestli se mi to rozjede nebo ne… Tt mám stále pozitivní
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Trošku mimo…co ti na to řekl doktor, že by jsi byla znova těhotná?? Že jsi ani nedodržela 6ti nedělí…já jsem taky po potratu a rikal, že musím 3 měsíce počkat…tak jestli to teď přináší nějaké riziko…