Jsem šílená bez dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.6.17 15:25

Jsem silena bez dcery

Ahoj stydim se, tak pisu anonymne. Mam dcerku, cerstve 3 roky. A jako kazda mama ji silene muluji. Nejradsi jsem s ni. Kdyz mam byt bez ni, jsem jak silena. Strasne mi chybi a ja mam pocit silene uzkosti. Jeste kdyz je pryc pres den, tak dobr :nevim: y. To vim ze rano a vecer ji uvidim. Jenze ted je od patku pryc a ja uz to nezvladam. Nedavam to najevo, dusim to v sobe. Ale uplne se desim co budu delat az bude velka. Snad se to zlepsi nebo fakt nevim. Ma te to tak nekdo? Jsem fakt hrozna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
10.6.17 15:33

Ne nemám to tak..dcera 3,5 let právě odjela s manželem za babičkou a vrátí se až zítra odpoledne…rychlostí blesku jsem jim zabalila, dala pusu a zamávala. Jsem šťastná, že tu mám aspoň na chvilku klid..pravda, mám chvilku do porodu a potřebuju odpočívat, ale i tak…najdi si nějakou činnost..takhle si brzo vypěstuješ na dceři závislost a jediný, kdo to pak odnese bude tvá dcera… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.6.17 15:50

Nemam to tak. Jsem rada kdyz se bavi a je happy. Samozrejme se mi styska a s muzem si uz druhej den rikame jak je dokonala a opakujeme vyrazy, ktery rika ona. Nicmene my si radi odfrknem a jdem na rande no stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11154
10.6.17 15:55

Ne, nemám to tak, jsem ráda za každou chvíli, co mám jen pro sebe. Samozřejmě ne, že by se mi nestýskalo, ale tak nějak zdravě, že si to užiju a těším se na její návrat:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
10.6.17 16:00

Nechápu - od narození syna jsem vděčná za každou chvilku o samotě a když si nedávno vzala prcka babička na hlídání, bouchli jsme s manželem šampáňo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 16:06

Ja se taky tesim, ze budu bez dcery a uziji si to, ale po par hodinach me to prejde a uz se tesim na malou. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
205
10.6.17 16:06

Já to znám, ale člověk jim i sobě musí dopřát trošku svobody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.6.17 16:07

Tím jim myslím dětem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
10.6.17 16:08

„bohužel“ to mám jak holky, ale tebe i chápu. Jen tohle není úplně zdravé. Ano, taky se mi stýská po synovi, ale když tu není naplánuji si krom práce :roll: aktivity, které s ním jdou těžko.
Dcera se má dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.6.17 16:32

Moje děti dne odjely s babičkou karavanem na noc pryč. Vrátí se zítra asi v 16hodin. Je to poprvé co jsem je dala na noc a jsem úplně v klidu. Vím že jsou v dobrých rukách a je jim úžasně. Posílají mi fotky a já se nestačím kochat jak jsou moje děti krásné :D A jak jim to s prarodiči sluší. Jindy si to neuvědomím jak jsou na fotkách krásné. A ani nevíte jak jsem ráda že mám klíííd, děti mají 3,5 a 1,5 :*. Myslím že je i tvé dcerce víc než dobře, uvolni se, vytáhni nějakou nezdravou dobrotu kterou sníš celou sama a bude ti dobře. My jdeme s manželem třeba do kina a vím že dnešní večer bude stát za to 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
10.6.17 16:33

Já jsem taky ráda s dcerou, je jí už 10. Ale na víkend jsem jí tak malou nikam neposílala. Ale od 1. třídy jezdi na školu v přírodě, je mi sice smutno, ale přežiju. :D
Ale buďte v klidu, až vaše dítě přijde do puberty, ještě budete ráda, že se jí zbavíte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
10.6.17 16:39

Třeba by pomohlo, kdybyste měli ještě jedno dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.6.17 16:40

Jo, mám to tak, ještě víc, 3 leťáka bych na noc nepustila vůbec :oops: mám nejmenšího 2,5 letýho, a odpočinu si od něj tak hoďku, dvě, pak už se mi hodně stýská. s věkem se to zlepšuje. mám ještě dvě starš děti, 5 a 7 let, a bez těch už jsem celkem v klidu klidně celej den..ale na noc je chci mít taky hezky doma v hnízdečku.
hele a mě to přijde i normální. si vem, že dlouhý tisíciletí všechny, a i dneska možná tak polovina z žen na světě, támhle někde v Africe, Asii, jsou a byly s dětma 24 hodin denně, dřív chlap chodil „na mamuty“, a ženská se starala o děti, auta nebyly, celá rodina i s prababičkama a spol. bydlela pohromadě, takže ty ženský byly, a leckde i dnes jsou, s dětma pořád, takže dle mě je do určitýho věku(a určitě je to víc, než 1-2 roky), zcela normální, že pudy velí mít dítko u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.6.17 16:53

@slavuska1 Trochu bych to doplnila. Když jak píšeš že jsou všichni pohromadě, což je pravda, v tom případě se na výchově podílí všichni včetně babiček, sester, tetiček. Děti v tomto případě vychovává celé seskupení žen. Což znamená že to není jako dnes, dítě u matek, výchova spočívá pouze a pouze na ní. Chce to mrknout i na druhou stránku ;). Ale máš pravdu muži, tatínci i dědečci se starají o obživu takže jsou nejen celé dny pryč ale v mnoha případech i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.6.17 17:16
@Ivčis píše:
@slavuska1 Trochu bych to doplnila. Když jak píšeš že jsou všichni pohromadě, což je pravda, v tom případě se na výchově podílí všichni včetně babiček, sester, tetiček. Děti v tomto případě vychovává celé seskupení žen. Což znamená že to není jako dnes, dítě u matek, výchova spočívá pouze a pouze na ní. Chce to mrknout i na druhou stránku ;). Ale máš pravdu muži, tatínci i dědečci se starají o obživu takže jsou nejen celé dny pryč ale v mnoha případech i v noci.

jo, to je fakt, že i vychovávají..ale to mi zase nevadí, mě fakt stačí, když mám ty děti v blízkosti, což dřív ženy měly, starat se může klidně i někdo jinej, když jdem třeba s babičkou na hřiště, tak se vůbec nebráním tomu, aby babička houpala, a hrála si s dětma, a já dřepěla na lavičce, a jen sledovala šrumec kolem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová