Jsem tak sama...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.3.11 21:00

mily etatinku co se vubec do teto diskuze seres kdyz mas potom pouze spoustu hloupych pripominek..Kdyz o tom hovno vis,tak sem nepis..
opravdu zboznuju takove chytraky jako jsi ty :roll:
Zlaty Jura!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bud tak laskav a sve hormony si bez lecit do jine diskuze nez do te moji.
 DIKY

• Citovat
  • Upravit
etatinek
27.3.11 21:20
Anonymní píše:
mily etatinku co se vubec do teto diskuze seres kdyz mas potom pouze spoustu hloupych pripominek..Kdyz o tom hovno vis,tak sem nepis..
opravdu zboznuju takove chytraky jako jsi ty :roll:
Zlaty Jura!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bud tak laskav a sve hormony si bez lecit do jine diskuze nez do te moji.
DIKY

Nedostatek sexu?? Asi ti to už leze na mozek… :zed: 8-o

Cpu se do této diskuze a vím o tom nic asi jako všichni ostatní, to je poměrně logické, to ti mohlo dojít, že o tom nikdo neví víc, než ty… Za další pokud ti dělá problém, že ti někdo odpoví na tvůj diskusní příspěvek, tak ti poradím jednoduchou radu: NEPIŠ NA VEŘEJNÉ DISKUSNÍ FORUM!! Pak ti nebude hrozit, že ti někdo napíše a náhodou se tě něčím dotkne… A za poslední, proč se neodtajníš?? Každéj anonym je ten jevětší hrdina, ale když přijde na lámání chleba, tak většina z nich je zalezlá v koutě a ani nemrkne… 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
13503
27.3.11 21:24

hele ty jsi asi vazne debil nebo co,ze jo?
Ti nedojde,ze proste nekdo stoji pred dulezitym rozhodnutim,ktere ovlivni dost lidi a i kdyz uz je treba rozhodnut tak se chce poradit a slyset nazory druhych a ne blbosti jako pises ty?
Proc sem vlastne chodis ty?Abys zde ventilovat mindraky?Nekdo ti udelal to co chce zakladatelka udelat otci ditete a proto te to tak sere?
A ohledne anonymu-vis,nekdo zde ma spoustu znamych a pratel a treba jim o svem rozhodnuti jeste nerekl a tak prot pise anonymne.
A mmch dotycna nikde nepsala,ze sex nema…ale podle sebe soudim tebe vid :wink:
tak si to bez udelat zlato a prestan lezt tam kde nemas co delat. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.3.11 21:27

počkej Taminko, za chvilku ti přijde SZ jako mě :lol: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.3.11 21:32
PetiteFillette píše:
počkej Taminko, za chvilku ti přijde SZ jako mě :lol: :pocitac: :pocitac:

Petite SZ ktere nechci nectu :wink:

A mmch etatinku,vzdyt ty jsi taky anonym…Tak proc se neodtajnis? :wink: :nevim: kazda z nas tady aspon ma fotku decka nebo sebe,ale co ty?Ty sis dal anonymni nick,zenske oci a mas kecu plnou prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.3.11 21:34

Tak já ji zrovna nemám :lol:

Mě docela zajímalo, co pěkného mi píše :-P Asi u mě hledal podporu nebo co..no má smůlu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
etatinek píše:
Anonymní píše:
Diky za to co jsi napsala..jen u nas bude asi problem v tom,ze kamarad zije 500km ode me a kdyz se odstehuji,tak se dcerka s tatinkem uvidi velmi malo a kamarad se sem odstehovat nemuzu,neni Cech. :-(

Cožpak je tvůj kamarád jediný chlap na světě?? Najdi si nějakého normálního chlapa tam u vás a neměj hlavu v oblacích, třeba tvůj kámoš je úplně nepoužitelný k životu a ty se za ním chceš 500km přestěhovat?? Odtrhnout dítě od taťky, sebe od rodiny a přátel kvůli nejistému výsledku?? 8-o :zed:

Takže moje rada zní: Zapomeň na kamaráda jako na svého budoucího partnera, vůbec ho neznáš a nevíš jaký je… Seznam se s nějakým chlapem tam u vás a buď konečně šťastná… :wink: :oops:

PS: Kdyby o vás kamarád stál, tak mi věř, že by se on přestěhoval za váma a nenutil vás stěhovat se přes celou republiku… :roll: :cert:

ty…ona psalaže nechce aby prcek přišel o tátu,nauč se čííst :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
Taminka píše:
Ti nedojde,ze proste nekdo stoji pred dulezitym rozhodnutim,ktere ovlivni dost lidi a i kdyz uz je treba rozhodnut tak se chce poradit a slyset nazory druhych a ne blbosti jako pises ty?
Proc sem vlastne chodis ty?Abys zde ventilovat mindraky?Nekdo ti udelal to co chce zakladatelka udelat otci ditete a proto te to tak sere?
A ohledne anonymu-vis,nekdo zde ma spoustu znamych a pratel a treba jim o svem rozhodnuti jeste nerekl a tak prot pise anonymne.
tak si to bez udelat zlato a prestan lezt tam kde nemas co delat.:huban:

Se vzpamatuj ty, jsem ji řekl, že to nemá budoucnost a pokud by ten chlap o ni stál, tak by se přestěhoval on za nima a né ona s dítětem 500km od táty do ciziny… Nebo si myslíte, že s tím jako otec dítěte bude souhlasit?? Že je jako správné odtrhnout je od sebe, když mají spolu skvělý vztah a jsou na sebe zvyklí?? Já ji řekl, že to s kamarádem nemá budoucnost, protože jakmile veme dítě a odejde „za štěstím“, tak bude mít na sebe s největší pravděpodobností uvalený zatykač za únos dítěte a to už nebude tak „žůžo“ jak si teďka vysnila a myslí, že to bude… Nehledě na to, že někoho znát a s někým bydlet pod jednou střechou je sakra rozdíl, tak bych si pro příště odpustil to uražení, děkuji… :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13943
27.3.11 21:36

Asi bys udělal nejlíp, kdyby sis to CELÉ POŘÁDNĚ OD ZAČÁTKU přečetl.

Příspěvek upraven 27.03.11 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.3.11 21:36
PetiteFillette píše:
Tak já ji zrovna nemám :lol:Mě docela zajímalo, co pěkného mi píše :-P Asi u mě hledal podporu nebo co..no má smůlu :mrgreen: :mrgreen:

Nehledal jsem podporu, jen jsem tu už nechtěl napsat, ale odpovědět na tvoji otázku, ale bohužel jsem musel reagovat na anonymku s urážkama…

Tamino uklidni se, chováš se s prominutím jak puberťačka…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
27.3.11 21:39
VandaV píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
Diky za to co jsi napsala..jen u nas bude asi problem v tom,ze kamarad zije 500km ode me a kdyz se odstehuji,tak se dcerka s tatinkem uvidi velmi malo a kamarad se sem odstehovat nemuzu,neni Cech. :-(

Cožpak je tvůj kamarád jediný chlap na světě?? Najdi si nějakého normálního chlapa tam u vás a neměj hlavu v oblacích, třeba tvůj kámoš je úplně nepoužitelný k životu a ty se za ním chceš 500km přestěhovat?? Odtrhnout dítě od taťky, sebe od rodiny a přátel kvůli nejistému výsledku?? 8-o :zed:

Takže moje rada zní: Zapomeň na kamaráda jako na svého budoucího partnera, vůbec ho neznáš a nevíš jaký je… Seznam se s nějakým chlapem tam u vás a buď konečně šťastná… :wink: :oops:

PS: Kdyby o vás kamarád stál, tak mi věř, že by se on přestěhoval za váma a nenutil vás stěhovat se přes celou republiku… :roll: :cert:
ty…ona psalaže nechce aby prcek přišel o tátu,nauč se čííst :pocitac:

A ty se nauč myslet, když se teďka vidí denně a milují se a zakladatelka se odstěhuje 500km do ciziny, tak asi už denně spolu trávit čas nebudou, nemyslíš?? Tak to to dítě a otce sakra zasáhne a poznamená… 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
13503
27.3.11 21:40

Hele zlato ty asi ctes mezi radky,ze?Cti poradne a pak rad.
Snad psala,ze uz s nim zila!!!!!!!!!! :roll:
A proc zatykac?Vzdyt ma s otcem dcerky jak pise vyborny vztah,tak nevim co ti hrabe..Snad pokud nekdo stoji pred tak dulezitym rozhodnutim,tak si s dotycnym promluvi..
Hele ty ses zamindrakovany …,ktery si zde leci komplexy.
Zadne urazeni tady nepadlo,proste jsem ti napsala co si o tobe myslim,to je vse..
Myslim,ze tys celkem urazil zakladatelku,ale to je mi jedno.
PA PUSO :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena FARSKA
27.3.11 21:41

UNOS?!

etatinek píše:
Taminka píše:
tak si to bez udelat zlato a prestan lezt tam kde nemas co delat.:huban:
Se vzpamatuj ty, jsem ji řekl, že to nemá budoucnost a pokud by ten chlap o ni stál, tak by se přestěhoval on za nima a né ona s dítětem 500km od táty do ciziny… Nebo si myslíte, že s tím jako otec dítěte bude souhlasit?? Že je jako správné odtrhnout je od sebe, když mají spolu skvělý vztah a jsou na sebe zvyklí?? Já ji řekl, že to s kamarádem nemá budoucnost, protože jakmile veme dítě a odejde „za štěstím“, tak bude mít na sebe s největší pravděpodobností uvalený zatykač za únos dítěte a to už nebude tak „žůžo“ jak si teďka vysnila a myslí, že to bude… Nehledě na to, že někoho znát a s někým bydlet pod jednou střechou je sakra rozdíl, tak bych si pro příště odpustil to uražení, děkuji… :zed: :zed:

Nevim,jak ted,ale kamarad pred 3 lety nezmohl nic(a ze se snazil),aby se mu manzelka -ex odstehovala s dcerou na druhy konec sveta....... :oops:

• Citovat
  • Upravit
13943
27.3.11 21:43
etatinek píše:
VandaV píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:

ty…ona psalaže nechce aby prcek přišel o tátu,nauč se čííst :pocitac:
A ty se nauč myslet, když se teďka vidí denně a milují se a zakladatelka se odstěhuje 500km do ciziny, tak asi už denně spolu trávit čas nebudou, nemyslíš?? Tak to to dítě a otce sakra zasáhne a poznamená… 8-o :zed:

Cituj prosím, kde zakladatelka napsala, že má sbaleno a padlo nějaké rozhodnutí.
Já to vidím tak, že pouze nastínila jednu z možností, abychom si mohly líp představit situaci.
Všechny zde dikutující si ji představily, jenom ty vše VÍŠ. Znovu radím: přečti si to celé od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.3.11 21:44
Taminka píše:
Hele zlato ty asi ctes mezi radky,ze?Cti poradne a pak rad.
Snad psala,ze uz s nim zila!!!!!!!!!! :roll:
A proc zatykac?Vzdyt ma s otcem dcerky jak pise vyborny vztah,tak nevim co ti hrabe..Snad pokud nekdo stoji pred tak dulezitym rozhodnutim,tak si s dotycnym promluvi..
Hele ty ses zamindrakovany …,ktery si zde leci komplexy.
Zadne urazeni tady nepadlo,proste jsem ti napsala co si o tobe myslim,to je vse..
Myslim,ze tys celkem urazil zakladatelku,ale to je mi jedno.
PA PUSO :huban:

Ok, takže když napíši, že si o tobě myslím, že jsi Kráva s velkým K, tak to nebude urážka?? Zajímavé zjištění… 8-o
No řekněme, že přemýšlím, né, že když vemu dítěti tátu a otci dítě, a odstěhuju se do pryč, že to bude skvělé a super s chlapem, který asi tak super nebyl, když je rozvedený a zakladatelka s ním není, ne?? 8-o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky