Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nwm co mám dělat odstěhovala jsem se k příteli a máme dvojky přítel v práci někdy na noc někdy přes den takže sama doma teda vlastně s tchýní a jelikož miminka nemají ani ještě 3 kila takže nemůžeme jít ani na vycházku takže opravdu jako ten idiot jen s beruškama doma a když chci jet k mé rodině která bydlí 30 min odemě autem tak se řítel z prominutím nasere a je protivnej a nechce mě tam odvézt najednou má hrozně moc práce a nwm co a když si zařídím odvoz tak mě nadává a je protivnej ach jo co mám dělat
![]()
A není naštvaný,že chceš s holčičkama jet autem,kdž jsou jěště maličké?Mluvila jsi s ním?
ne je naštvaný že chci jet za mojí rodinou moc je nemusí nevím co mám dělat
A proč tedy rodiče nepřijedou za tebou - přítel je možná dost unavený z práce, nebo prostě jen líný a pokud řídí jen on, tak s tím asi nic neuděláš..
Děti vážící méně než 3 kila nesmí na procházku?? ( to je ode mě normální otázka páč to fakt nevím..)
Barunko- tak jak píše Liz,tak ať přijedou oni,kdž je v práci ![]()
Liz bývalo to tak,kdž se Adam narodil,tak jsme tak nemohli jít ven,až kdž překročil 3kg.Nevím jak je to teď ![]()
ale dneska v ráci není jde až zítra na noc a mamina je po operaci takže dojed nemůže
Nezlob se na me, ale proc se neseberes a nejdes???
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!" ![]()
Nakopat přítele do zadní části těla…
Ne, teď vážně, mluvilas s ním o tom, co cítíš? Ptala ses ho, proč tam nechce jet? V klidu, bez emocí?
BaraDolezal píše:
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!"
jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá ![]()
kate02 píše:
Nakopat přítele do zadní části těla…Ne, teď vážně, mluvilas s ním o tom, co cítíš? Ptala ses ho, proč tam nechce jet? V klidu, bez emocí?
s ním to nejde jak mile začnu o své rodině tak je mela
Barunka maminka píše:BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…
My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit…
Většinou se napřed vyřvem a pak v klidu sednem a řešíme ![]()
Barunka maminka píše:BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Myslim, ze pokud je alespon trochu normalni, nemuze mu vadit, kdyz si za svou mamou chodis sama kdyz on je napr. v praci. At si laskave predstavi jak by mu bylo, kdyby to bylo obracene… ja jsem bohuzel toho nazoru, ze plno veci za hadku stoji…a rodina je tam snad na prvnim miste!!!
Ahoj,
to, že je nemusí, přece neznamená, že se s nimi ty vídat nebudeš ne? A jak by se líbilo jemu, kdybys mu zakázala se vídat s jeho rodinou??
Vůbec bych to neřešila a prostě se sbalila a jela. Je to tvoje rodina a patří k tobě, tak ať to prostě nekomentuje. Ty ho tam nenutíš jezdit, takže může být jen rád, že tam chceš jet sama, ne?
Jo a jak tu bylo v jiné diskuzi, děti mají právo na oboje prarodiče a naopak.
kate02 píše:Barunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!"My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit…
Většinou se napřed vyřvem a pak v klidu sednem a řešíme
Jooo, je to o povaze… my taky mame doma hooodne casto Italii
Jednak je skvele to usmirovani a taky to, ze vime na cem jsme!!!