Přítel nechce jezdit k mé rodině :'-(

24.3.11 15:04

přítel nechce jezdit k mé rodině :'-(

:nevim: Ahoj holky nwm co mám dělat odstěhovala jsem se k příteli a máme dvojky přítel v práci někdy na noc někdy přes den takže sama doma teda vlastně s tchýní a jelikož miminka nemají ani ještě 3 kila takže nemůžeme jít ani na vycházku takže opravdu jako ten idiot jen s beruškama doma a když chci jet k mé rodině která bydlí 30 min odemě autem tak se řítel z prominutím nasere a je protivnej a nechce mě tam odvézt najednou má hrozně moc práce a nwm co a když si zařídím odvoz tak mě nadává a je protivnej ach jo co mám dělat :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
24.3.11 15:13

A není naštvaný,že chceš s holčičkama jet autem,kdž jsou jěště maličké?Mluvila jsi s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:14

ne je naštvaný že chci jet za mojí rodinou moc je nemusí nevím co mám dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.3.11 15:14

A proč tedy rodiče nepřijedou za tebou - přítel je možná dost unavený z práce, nebo prostě jen líný a pokud řídí jen on, tak s tím asi nic neuděláš..

Děti vážící méně než 3 kila nesmí na procházku?? ( to je ode mě normální otázka páč to fakt nevím..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:15

nemůžou ře sou malinké víš můžou být jen u otevřeného okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.3.11 15:16

Barunko- tak jak píše Liz,tak ať přijedou oni,kdž je v práci :wink:

Liz bývalo to tak,kdž se Adam narodil,tak jsme tak nemohli jít ven,až kdž překročil 3kg.Nevím jak je to teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:18

ale dneska v ráci není jde až zítra na noc a mamina je po operaci takže dojed nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Nezlob se na me, ale proc se neseberes a nejdes???
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!" :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Nakopat přítele do zadní části těla…

Ne, teď vážně, mluvilas s ním o tom, co cítíš? Ptala ses ho, proč tam nechce jet? V klidu, bez emocí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:20
BaraDolezal píše:
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!" :cert:

jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:20
kate02 píše:
Nakopat přítele do zadní části těla…Ne, teď vážně, mluvilas s ním o tom, co cítíš? Ptala ses ho, proč tam nechce jet? V klidu, bez emocí?

s ním to nejde jak mile začnu o své rodině tak je mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.3.11 15:21
Barunka maminka píše:
BaraDolezal píše:
jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá :cry:

Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu… :roll: My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit… :-) Většinou se napřed vyřvem a pak v klidu sednem a řešíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.3.11 15:22
Barunka maminka píše:
BaraDolezal píše:

Myslim, ze pokud je alespon trochu normalni, nemuze mu vadit, kdyz si za svou mamou chodis sama kdyz on je napr. v praci. At si laskave predstavi jak by mu bylo, kdyby to bylo obracene… ja jsem bohuzel toho nazoru, ze plno veci za hadku stoji…a rodina je tam snad na prvnim miste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.3.11 15:23

Ahoj,
to, že je nemusí, přece neznamená, že se s nimi ty vídat nebudeš ne? A jak by se líbilo jemu, kdybys mu zakázala se vídat s jeho rodinou??
Vůbec bych to neřešila a prostě se sbalila a jela. Je to tvoje rodina a patří k tobě, tak ať to prostě nekomentuje. Ty ho tam nenutíš jezdit, takže může být jen rád, že tam chceš jet sama, ne?
Jo a jak tu bylo v jiné diskuzi, děti mají právo na oboje prarodiče a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.3.11 15:23
kate02 píše:
Barunka maminka píše:
BaraDolezal píše:
Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu… :roll: My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit… :-) Většinou se napřed vyřvem a pak v klidu sednem a řešíme :-D

Jooo, je to o povaze… my taky mame doma hooodne casto Italii :-) Jednak je skvele to usmirovani a taky to, ze vime na cem jsme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí