Přítel nechce jezdit k mé rodině :'-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
606
18.1.15 12:01

@Barca12345 Jo, sebrat se a odjt. Je to snad rodina ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.11.15 20:59

To znám

Můj přítel nenávidí moji rodinu…a hlavně maminku, kterou nade vše miluji. Těžko se mi s tím žije… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.11.15 21:02

@Barca12345 : To se stalo i mně…odešla jsem, dojel si pro mě k moji mamince, kterou nemá rád a dokonce jí i mně koupil kytku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.11.15 21:16
@Khrystyna píše:
Můj přítel nenávidí moji rodinu…a hlavně maminku, kterou nade vše miluji. Těžko se mi s tím žije… :,(

A ví proč? Má nějaký důvod a nebo je to tak, že sám neví a nebo nechce říct.

• Citovat
  • Upravit
6
15.11.15 21:44

Zdravím! Můj přítel nenávidí moji rodinu. Pro objasnění: jeho rodiče jsou spolu snad od 19, vychovali 2 děti, vykoupili státní byt, postavili si chatu v Beskydech. Nikdy neživořili. Maminka mě měla v 18, tatínek se na nás vykašlal a maminka mě vychovávala spolu s tetou (dost si pomáhaly v životě navzájem). Když mi bylo 10, maminka se vdala za diplomata, textaře kapely Synkopy 61. Ten se stal mým tatínkem. Když jsme se s přítelem poznali, situace byla taková, že tatínek byl starší, nemohl si najít práci a uživit nás, zlomilo ho to a začal pít. Mají s mamkou spolu 6letého syna a tak i přes rozvod býval více u mamky, než u sebe doma. Nikdy nebyl agresivní, ale dost propil a tak na konec musela maminka ze svého podniku pomáhat i jemu. Ten podnik živil i tetu a já po maturitě rozjela podnik na stejném principu spolu s přítelem, který se přestěhoval za mnou z Nového Jičína do Brna. Podnik nás několik let živí, i když kupa nervů kolem toho…falešná udání, šikana od úřadu (čeká mě soud, pošpinili moje jméno v novinách, televizi, rozhlase – měla jsem z toho 5 epileptických záchvatů i když nemám epilepsii). Ve finále teta to nezvládala, spoustu toho kazila a s maminkou jsme si navzájem pomáhaly. Přítele štve, že mamka platí tetě za blbou práci a že teta ji „ždímala“ (ačkoliv teta si taky na sebe nabrala půjčky kvůli podniku a když kdysi na tom byla lépe ona, tak nám s mamkou taky dost pomáhala). Štvalo ho, že tata pije a není dobrým vzorem pro malého. Maminka si kompenzovala na malém naše živoření, tak mu dopřeje kdecos, takže podle něj je malý rozmazlený (ačkoliv poslouchá jeho i mě a oba nás má rád, i když přítele téměř nevidí, tak se na něj pořád ptá). Na mamce ho štve, že nás pořád žádala o nějakou pomoc a že se nám snažila ohledně podnikání radit, někdy to bylo dobře, někdy to bylo špatně, ale nebýt jí, tak chodíme každý den do práce od do a téměř nemáme osobní život. Když měla, tak mu dala 40 000Kč na koupi auta pro nás a pro podnik, ale pořád je špatná. Mluví hnusně o celé mé rodině, nechce se s nimi stýkat. Vyvrcholilo to tím, že tatínek nám teď ve čtvrtek zemřel, tak řekl, že si za to může sám, že se uchlastal a že pro něj nikdy nic neudělal, tak co by truchlil. Když jsem ho další den poprosila o „půjčení“ peněz, které mu půjčili jeho rodiče na opravu auta (koupil si frajerské auto, které je od koupi akorát furt po opravách a už dohromady sežralo cca těch 150–200 tisíc), pro mamku na doložení chytré karty někdy po 20., s tím, že mechanikovi se kterým si týká zaplatí o pár dní později, tak mi udělal scénu, že si týkám s jeho penězma a že mi jasně řekl, že pro moji rodinu nic neudělá (bylo to v pátek večer) a v sobotu ráno odjel do pondělka k rodičům…Jsem z toho už zoufalá. Trhám se mezi rodinou a ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí