30 let, dvě malé děti a jsem sama

Anonymní
23.3.11 10:28

30 let dvě malé děti a sama

Ahoj je mi 30 jsem čerstvě rozvedná dvě děti předškolního a školkového věku. S ex je návrat nemožný a ani o to zájem nemá děti jsou zdá se spokojené. Tatínek si je bere ale preferuje víc syna než mladší dceru. Jen jsem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenost jak to vše dlouho trvá než jste byli připraveni na nový vztah a jestli je šance v tomhle věku s dvěma dětmy někoho normálního vůbec potkat. Já už totož další děti nechci a to bude asi co bude budoucím nápadníkům asi vadit. Jinak jsem celkem normální udržovaná říkají i že i pohledná holka. Jen jaksi s těmi dětmi se člověk skoro nikam nedostane a i když by mohl tak raděj odpočívá nebo si něco přečte a nebo jdeme s zase s holkama. Je pravda že je to vše teprv krátce ale zase nechci být dlouho sama. Tak budu ráda za názory. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27029
23.3.11 10:38

Ahoj a co si podta inzerát nebo zkusit projet seznamky tam jsou určitě chlapi s dětma co už také nechtějí?Nic jiného mě bohužel nenapadá!Doufám že normálního a hodného chlapa potkáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 10:44

Díky za odpověd. Nikdy jsem se takhle teda neseznamovala. To mam až jako poslední možnost. Spíš mě zajímá jestli tady byl někdo v podobné situaci a jestli to jde a jak dlouho to tvrá.

• Citovat
  • Upravit
3011
23.3.11 10:45

Dala bych tomu čas…sama ucítíš, až budeš na nový vztah připravena :wink:
Můžeš zkusit net seznamky, nejprve si s někým psát, a pak uvidíš co se z toho vyvine.
Držím pěsti a uvidíš, sama určo nezůstaneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.3.11 11:21

Ahojky, tak já na tom byla podobně. Ve 30 letech rozvedená se dvěmi dětmi. Samozřejmě mi bylo docela smutno a na nic , tak jsem hledala přes seznamku, potom i přes net, ale nejlepší je asi nechat to náhodě. Nyní mám již 4 roky partnera, a je to fajn. Taky jsme si nakonec pořídili mimi a je to super. Takže nevěš hlavu, správní chlapi nevymřeli a uvidíš, že svou cestičku ke štěstí si vyšlapeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.3.11 11:28

anonymní šance je ,když to budeš nejmene čekat přijde to samo… žila jsem s detmi pár let sama,občas šla na rande narazila na „blbce,sobce a jiná individua“ a nakonec mám nejelepšího mužského a i když už jsem nechtela další dětičky přiroda nám nadělila dvvojčátka…takže šance je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
23.3.11 11:46
Anonymní píše:
Díky za odpověd. Nikdy jsem se takhle teda neseznamovala. To mam až jako poslední možnost. Spíš mě zajímá jestli tady byl někdo v podobné situaci a jestli to jde a jak dlouho to tvrá.

Ahoj.
Já zůstala taky sama se dvěma holkama 5 a 10 let. Na internetu jsem si našla přítele během chvíle a i když jsem si myslela, že třetí dítě už nechci, tak to dopadlo tak, že během tří měsíců známosti jsem otěhotněla, dnes je z toho 3,5 letý Tomášek a čekáme další :-) Takže se neboj, kvůli tomu, že máš dvě děti, nejsi rozhodně odepsaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 12:00

Díky za názory. Taky si myslím že jsem ještě baba k světu ráda cvičím takže po dvou dětech bych řekla že mam postavu jak před nima.
Ale ted jsem s malou ještě na MD a to moc příležitostí k seznámení tedy není a na malém městě v tomto věku jsou všichni kolem mě ženatí a nebo alespon maj před svatbou.
Manžel se otřepal celkem brzy a už prý s nějakou randí to mě taky dnes nepřidalo. Tak asi tak depka a taky že bude jaro a budu potkávat páry a já budu sama. No nic musim doufat v lepší zítřky. Když jsem byla s manželem tak jsem byla taky věčně sama tak se zas tak tolik nezměnilo ale když jsem už hodně naléhala tak občas na tu procházku aspon šel. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5140
23.3.11 12:05

anonymní
Tak já jsem těsně před rozvodem taky 2 děti sice starší už má 14 ale malá 3, taky začínám uvažovat co a jak , na seznamku jsem koukla ale bojím se bojím že natrefím na nějaký pochybný inviduum a budu zase zklamaná, taky mám pocit že v tomhle věku už nemůžu narazit na normálního nezadanýho chlapa kterej by měl zájem o rozvedenou ženskou s dětma už středního věku skoro ( 36 let), tak moc držím palce at někoho solidního hodnýho najdeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.3.11 12:14

si este mlada, ale chapem, ze mas z toho uzkost, z buducnosti…prežila som to iste..... … ked som mala 38 rokov tak sme sa s manzelom po 17 rocnom manzelstve rozviedli, mali sme spolu vtedy 16 rocneho syna a manzel mal 42.....
citila som sa strasne, bola som rada ze som sa oslobodila zo vztahu, ktory mi nic neprinasal, ktory ma ubijal, ale sucasne som citila strach z buducnosti, 40tka na krku- to nie je najlepsia vychodiskova pozicia do dalsieho zivota… vsade v okoli same rozvedene zeny v strednom veku…Vzdy som tuzila, aby ma manzel miloval najviac na svete, aby sme mali babenko, domcek na vidieku, ktorý by sme si upravovali- take romanticke predstavy, ktoré sa mi nesplnili s ex a tak nejako som mala pocit, ze som uz stara a ze som si svoje sny zmarila zivotom s ex, striedali sa vo mne pocity rezignace a silnej tuzby este zazit to o čom vsetky dievcatká snivaju..... skrátim to:… 18.10.2010 som sa zamilovala a zacala chodit so super chlapikom o 4 roky mladsim odo mna (rozvedeny tiez po 17 rokoch manzelstva- bezdetny); 22.3.2010 ma poziadal o ruku; 15.5.2010 svadba a medzitym som riesila miminko, velmi sme chceli, aj ked doktorka mi nedavala velke sance, ale na teri pokus se povedlo a 25.11.2010 sa narodila nasa milovana Helenka, uz je to 4 mesacna slecna- a mame domcek na vidieku, ktory si rekonstruujeme a mam najlepsieho muža na svete, na stastie som cakala doslova desatrocia.......dúfam, že ťa to povzbudilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.3.11 12:27

a este som chcela povedat......... to ked si psala o tom, ze se bojis jak pride jaro, ze budes potkavat same zamilovane dvojice… tak tohle to som prezivala aj ja, aj som si poplakala, hlavne ked boli takove tie vlahe letne podvecery…ja som vlastne nikdy za tych 40 let sveho zivota neprezivala prochazku tak opravdu, vzdy to byla s exmanzelem jen jako by takova hra, jakoby to nebylo doopravdy......to az tedko s mojim novym manzelem je to NAOZAJ, doopravdy, kdybych ho nepotkala, tak by som to nikdy nezazila… nelutuj že sa neprochazis s ex, aj tak by to nebylo to prave orechové, radsej pockaj.............. …ja som sa seznamila nazivo, na ulici, projizdel kolem mne a neco ho nutilo sa vratit a oslovit ma… :roll: … ale verim tomu ze i na netu je strasne mov super chlapu, vzdyt asi krome meho milacka su na netu vsichni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.3.11 11:13

Já mám kamarádku, ona je původně z Bulharska , tam byla vdaná , měla tři děti všechno holčičky , nejdříve dvojčata pak ještě jednu holčičku , s manželem jim to neklapalo , on jí mlátil, holdoval alkoholu, penez moc domů nenosil , nicméně po 13 letech manželství se rozhodla od něj odejít .
Tady v česku má nějaké příbuzné , tak se rozhodla že sebere holky a bez peněz bez všeho jen s pár švestkami jak se tak říká , se rozhodla jít do čech .
Jediné na co fakt neměla náladu ani pomyšlení byl právě chlap , měla chlapů plné zuby , nicméně ani ne po roce se seznámila s přítelem, on bezdětný atd, její holky si vzal úplně za své , s výchovou jí pomáhal i finančně a do dvou let měli spolo ještě jedno dítě společné tentokrát chlapečka .
Takže jak vidíš takových chlapů je co jim to nevadí , tomuhle nevadili dokonce ani 3 děti :wink: :wink:
Uvidíš budeš zase štastná , jen to chce čas , ale on ten " pravý " určitě ale určitě příjde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 09:14

sama se dvema detmi

Obnovuji diskuzi…která maminka má jeste zkušenosti s tim, že zustala sama se dvema detmi a POTOM si časem našla partnera, začala žít nový život a treba mela jeste nejaké to miminko? Já pravdepodobne sama se dvema detmi zustanu, jeste jsem neodešla od partnera, ale vztah je již delší dobu nefunkční a dopadne to tak.Jen se porad bojim udelat ten krok vpřed..práve ze strachu z budoucnosti, ze samoty.Je mi 29…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.4.15 09:17
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi…která maminka má jeste zkušenosti s tim, že zustala sama se dvema detmi a POTOM si časem našla partnera, začala žít nový život a treba mela jeste nejaké to miminko? Já pravdepodobne sama se dvema detmi zustanu, jeste jsem neodešla od partnera, ale vztah je již delší dobu nefunkční a dopadne to tak.Jen se porad bojim udelat ten krok vpřed..práve ze strachu z budoucnosti, ze samoty.Je mi 29…

není se čeho bát. Jestliže je vztah nefunkční, přeci v něm nebudeš přežívat další roky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
14.4.15 09:18

Jsi mladá, nemá smysl setrvávat v nefungujícím vztahu, někdo jiný se určitě najde :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí