Žárlivec

zuzukaa
21.3.11 23:35

žárlivec

ahojky chci se zeptat jak reaguje vas pritel muz na to ze chodite na internet??treba jestly mate facebook nebo jestly naka maminka chodi na chat atd..zajimalo by me to protoze sme z pritelem mely desivou hadku kvuly tomu ze si mysli ze si pisu z jinyma chlapama a buh vi co na tom pocitaci delam… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
21.3.11 23:52

Tak já chodím jen na eMimino a můj chlap akorát říká: Hlavně mě tam moc před holkama nepomlouvej a řekni jim, jak jsem ti zrovna pomáhal… :mrgreen:

Neřešil by, ani kdybych si chodila chatovat jinam. A já bych ani žádné sledování z jeho strany nesnesla. Stejně tak jako já nehlídám jeho. Věříme si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
22.3.11 06:12

jen jestli to není: „podle sebe soudím tebe“…můj táta vždy podezříval, nejdřív mamku potom přítelkyně, milenky z nevěry, v té tobě počítačů moc nebylo a mobilů taky ne,holky měly štěstí, jinak by je asi přizabil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.3.11 07:53

Můj muž s tím taky nemá problém, věříme si, bez toho by ten vztah snad ani neměl cenu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.3.11 07:53

No, ten můj to ani nepostřehne. od rána do večera v práci a večer se občas zeptá co tam dělám jen proto, že mu to brzdí hru. Ale ví, že chodím většinou na e-mimino a že ho tady tak trochu pomlouvám,ale nevadí mu to. Je pravda, že jsem na netu měla známého na kterého tak trochu žárlil,ale je moc línej na to dělat nějakou scénu nebo dokonce opatření-takže pohoda až mě to někdy štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.3.11 08:56

Je mu to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.3.11 09:02

ahoj, mýmu je to taky jedno, ale podobný případ jako ty, je moje kamarádka. Našla si přítele a od tý doby když jí pozdraví nějakej chlap, tak je výslech. Začalo to tím ,že si z FB musela smazat všechny fotky, kde byla třeba jen se spolužákem a nedávno jí „požádal“, aby přestala kouřit :roll:
nevím, jak moc na tebe přítel žárlí a jak dlouho, buď ti nezbyde než se s tím vyrovnat, nebo od něj odejít :nevim:
nevěřím v nápravu žárlivce, ale tím neříkám ,že neexistuje.
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
22.3.11 09:03

u nas je to obraceně to přitel je pořad na netu ale to spiše email a nebo něco hledá , ja chodim tak maximalně na facebook což mu nevadi a e-mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.11 09:17

No to by mohl zkusit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
22.3.11 09:34

můj přítel je taky žárlivec a hooodně mu vadi Facebook i jiný chaty…po první hádce jsem FB smazala a při druhé kvůli něčemu podobnýmu jsem si ho zase pěkně založila a ať si trhne nohou :lol: sám sedí u pc každou volnou chvilku, tak co. Takže když nechce abych seděla u pc já, nesmí ani on…a od té doby je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.3.11 09:41

No já chodím na emimino, na facebook jen málo ale na jiný chaty nemám čas :-) a mýmu to samozřejmě nevadí, on zase chodí na motorkáře.cz :wink: takže si nemáme co vyčítat :mrgreen:

I když pozor, třeba takový Lide.cz mi jednou málem zničili vztah, tak na tyto stránky jsem opravdu alergická byla :pocitac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.3.11 10:28
Katka_LEE píše:
No já chodím na emimino, na facebook jen málo ale na jiný chaty nemám čas :-) a mýmu to samozřejmě nevadí, on zase chodí na motorkáře.cz :wink: takže si nemáme co vyčítat :mrgreen:I když pozor, třeba takový Lide.cz mi jednou málem zničili vztah, tak na tyto stránky jsem opravdu alergická byla :pocitac: :wink:

aha tak ze mi neveri myslela sem si ze ma jen strach nebo neco takoveho no me prijde ze nam to take znicilo hlavne chovani ksobe :-(

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
22.3.11 10:29
Evulka33 píše:
můj přítel je taky žárlivec a hooodně mu vadi Facebook i jiný chaty…po první hádce jsem FB smazala a při druhé kvůli něčemu podobnýmu jsem si ho zase pěkně založila a ať si trhne nohou :lol: sám sedí u pc každou volnou chvilku, tak co. Takže když nechce abych seděla u pc já, nesmí ani on…a od té doby je klid :-)

ano? no on je problem ze jeho nezajima pc neumi snim atd …ale tet mi zacal delat naschvaly a zalozil si nick na pokec.sk a pise si tam ze slecnama :pocitac: a me to samozrejme vadi protoze ja sice na facebook chodila ale aby byl klid vymazala sem si ho

• Citovat
  • Upravit
225
22.3.11 11:24
zuzukaa píše:
Evulka33 píše:
můj přítel je taky žárlivec a hooodně mu vadi Facebook i jiný chaty…po první hádce jsem FB smazala a při druhé kvůli něčemu podobnýmu jsem si ho zase pěkně založila a ať si trhne nohou :lol: sám sedí u pc každou volnou chvilku, tak co. Takže když nechce abych seděla u pc já, nesmí ani on…a od té doby je klid :-)
ano? no on je problem ze jeho nezajima pc neumi snim atd …ale tet mi zacal delat naschvaly a zalozil si nick na pokec.sk a pise si tam ze slecnama :pocitac: a me to samozrejme vadi protoze ja sice na facebook chodila ale aby byl klid vymazala sem si ho

Co takhle zkusit si to s ním na rovinu vyříkat? Naschvály totiž nic nevyřeší, ale spíš pokazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
22.3.11 13:22

Naschválem se nic nevyřeší, my si o tom taky nejdřív promluvili…nejdřív jsem nějaký chaty ani FB neměla zapotřebí, ale když mě telka nebaví a on pořád u pc, tak proč já bych na svém pc nemohla surfovat, když to dělá ve stejnou dobu i on na svém pc? A buďto mi bude věřit, že tam nikoho nehledám a nebo ne…ale stejně mi kolikrát jukne přes rameno, co kde dělám, s kým si píšu…atd.:-)Ale jak už jsem psala v předchozím přísp. začalo to oblečením (žádný velký výstřihy, krátký sukně…), pak zákaz spaní psa v posteli, páč v posteli se mnou smí být jen ON, pak zákaz kouření a nakonec i sociální sítě a služební cesty do zahraničí…tak to teda ne…dupla jsem si - nosit si budu co chci, pes do postele aspoň občas a sociální sítě fifty fifty - on má skype, já FB, atd…jakmile jsem obětovala jedno, hned přišlo druhý a takhle by to šlo donekonečna a mě by nezbylo nic. Pokud mu na tobě záleží, tak se bude chvilku vztekat, ale za chvíli si zvykne :wink: u nás se to hodně uklidnilo, ale musím být přísná a nebát se (..př. co když mě opustí, když neposlechnu…atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí