Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzukaa píše:
ahoj ano mate pravdu ze sem asi udelala chybu ale byli kvuly tomu opravdu hrozne hadky a ja nechci aby dcera na toto vsechno koukala je nervak a jediny co umi jit se opit z kamaradama kteri sou stejneho nazoru jako on .. a pak prijit domu a delat tady zle ..bohuzel ja zatim nemam zadnou moznost jit od neho pric kdybich mela kam jit myslim ze us davno jsem od neho pricmimochodem on je slovak …proto ma takove chovani …
No to není národností, to je povahou… ![]()
Já jsem taky Slovenka, ale chovat se umím
. Zuzuko, četla jsem tvůj deníček, takže předpokládám, že žiješ pořád v Anglii (?). Kdybys byla tady, tak bys mohla zkusit nový začátek někde v azylovém domě ![]()
eňula píše:
Já jsem taky Slovenka, ale chovat se umím. Zuzuko, četla jsem tvůj deníček, takže předpokládám, že žiješ pořád v Anglii (?). Kdybys byla tady, tak bys mohla zkusit nový začátek někde v azylovém domě
ahojky ano porad jsem v gb abych to vysvetlila mi spolu mame dobry vztah vim ze nas ma rad i mi jeho moc ale obcas proste mi prijde ze se vuci me hodne navysuje ze je starsi atd a vycita mi ze on chodi do prace zivi nas a pro neho to neni nic ze se staram o domacnost o dite atd on toto bere jako samozrejmost
tak si s ním zkus promluvit. Chlapům někdy hrozně dlouho trvá, než něco pochopí (a to myslím bez urážky). Držím ti palce! ![]()
zuzukaa píše:byron píše:ahoj ano mate pravdu ze sem asi udelala chybu ale byli kvuly tomu opravdu hrozne hadky a ja nechci aby dcera na toto vsechno koukala je nervak a jediny co umi jit se opit z kamaradama kteri sou stejneho nazoru jako on .. a pak prijit domu a delat tady zle ..bohuzel ja zatim nemam zadnou moznost jit od neho pric kdybich mela kam jit myslim ze us davno jsem od neho priczuzukaa píše:Mně to připadá zvláštní, vlastně tě vmanipuloval do toho, abys vymazala fcbk, nakonec jako ze msty začne chatovat?Evulka33 píše:ano? no on je problem ze jeho nezajima pc neumi snim atd …ale tet mi zacal delat naschvaly a zalozil si nick na pokec.sk a pise si tam ze slecnama
můj přítel je taky žárlivec a hooodně mu vadi Facebook i jiný chaty…po první hádce jsem FB smazala a při druhé kvůli něčemu podobnýmu jsem si ho zase pěkně založila a ať si trhne nohousám sedí u pc každou volnou chvilku, tak co. Takže když nechce abych seděla u pc já, nesmí ani on…a od té doby je klid
a me to samozrejme vadi protoze ja sice na facebook chodila ale aby byl klid vymazala sem si ho
Jako nikdy bych nevymazala profil nebo cokoliv.Je to jeho porblém, asi nízké sbevědomí, ne?Pokud ti nevěří, nebo si nevěříte, pak je něco špatně. Pokud je chorobně žárlivý, tak pryč od nějmimochodem on je slovak …proto ma takove chovani …
hm, muj pritel je taky Slovak (dokonce Vychodnar
), ale tohle mi teda nedela, takze narodnosti to vazne nebude ![]()
AjkaZ píše:zuzukaa píše:hm, muj pritel je taky Slovak (dokonce Vychodnarbyron píše:ahoj ano mate pravdu ze sem asi udelala chybu ale byli kvuly tomu opravdu hrozne hadky a ja nechci aby dcera na toto vsechno koukala je nervak a jediny co umi jit se opit z kamaradama kteri sou stejneho nazoru jako on .. a pak prijit domu a delat tady zle ..bohuzel ja zatim nemam zadnou moznost jit od neho pric kdybich mela kam jit myslim ze us davno jsem od neho priczuzukaa píše:Mně to připadá zvláštní, vlastně tě vmanipuloval do toho, abys vymazala fcbk, nakonec jako ze msty začne chatovat?Evulka33 píše:ano? no on je problem ze jeho nezajima pc neumi snim atd …ale tet mi zacal delat naschvaly a zalozil si nick na pokec.sk a pise si tam ze slecnama
můj přítel je taky žárlivec a hooodně mu vadi Facebook i jiný chaty…po první hádce jsem FB smazala a při druhé kvůli něčemu podobnýmu jsem si ho zase pěkně založila a ať si trhne nohousám sedí u pc každou volnou chvilku, tak co. Takže když nechce abych seděla u pc já, nesmí ani on…a od té doby je klid
a me to samozrejme vadi protoze ja sice na facebook chodila ale aby byl klid vymazala sem si ho
Jako nikdy bych nevymazala profil nebo cokoliv.Je to jeho porblém, asi nízké sbevědomí, ne?Pokud ti nevěří, nebo si nevěříte, pak je něco špatně. Pokud je chorobně žárlivý, tak pryč od nějmimochodem on je slovak …proto ma takove chovani …
), ale tohle mi teda nedela, takze narodnosti to vazne nebude
muj pritel je take vychodnar z michalovec
pokavat vim tak vychodnari si radi vypijou .. a to mi vadi hodne mozna i proto se ke me tak chova protoze ja mu zase nedam pokoj tady stim ja nevim ale ma rozdilnou povahu nes ja a ja zvyklej jinak zit takze u nas je mezy nama rozdil
ahoj ano mate pravdu ze sem asi udelala chybu ale byli kvuly tomu opravdu hrozne hadky a ja nechci aby dcera na toto vsechno koukala je nervak a jediny co umi jit se opit z kamaradama kteri sou stejneho nazoru jako on .. a pak prijit domu a delat tady zle ..bohuzel ja zatim nemam zadnou moznost jit od neho pric kdybich mela kam jit myslim ze us davno jsem od neho pric
mimochodem on je slovak …proto ma takove chovani …