Sama k oltáři

1477
21.3.11 19:15

sama k oltáři

Ahoj holky :mavam: , tak mě napadlo ze se vlastne za par měsíců vdávám a nemá mě kdo odvézt k oltáři, není blby když půjdu sama? cetla jsem ze kdyz neni otec, deda ani bratr tak ma jit svedek jenze to bude kámoska a to by vypadalo asi divne… no nevim nevim, sla jste nekterá sama?? a jeste jakou jste meli hudbu kdyz jste prichazeli? dííky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
21.3.11 19:19

šli jsme s manželem společně za ruku, jednak to bylo bez rodičů a taky mi to tak přišlo nejpřirozenější

hezky si to užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
21.3.11 19:22

Já šla s manželem po boku.Byla to tajná svatba bez rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
21.3.11 19:28

Naši šli k oltáři taky spolu. V tu dobu už neměli ani jeden tatínka. Mamka nemá ani bratra a strejdy na svatbu nezvala, bylo by jich moc a za svědka ji šla kamarádka. Já to teda znám jen z vyprávění, byla jsem ještě přes rok na houbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.3.11 19:28

ahoj, já šla se synem - šest let :-)
sama bych ale asi nešla, líbí se mi varianta s manželem.
Jinak přeji hodně štěstí a užij si to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.3.11 19:35

ja se za par tydnu taky vdavam, teda bez rodicu, jen svedci, za svedka mi pujde bratr, pritelovi sestra, ale k oltari pujdeme my dva spolu (s nasi dcerou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
21.3.11 19:40

Taky mě nevedl otec, původně jsme plánovali, že půjdeme s ženichem, nakonec mě odvedl k oltáři kmotřenec. Vymysleli jsme to tak asi minutu před odcházením průvodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.3.11 19:41
Hanulka82 píše:
ja se za par tydnu taky vdavam, teda bez rodicu, jen svedci, za svedka mi pujde bratr, pritelovi sestra, ale k oltari pujdeme my dva spolu (s nasi dcerou)

Aaaa jak moc ti zavidim, taky bych chtela takovou svatbu jenze pritel tam proste musi mit tu svoji tlupu a rodice by z toho byli prej nestastni a cosi kdesi tak nas tam bude 50… :zed: mamka chce at me vede jeji pritel ale ja ho nemusim tak to nedopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
21.3.11 19:44
freeonit píše:
Hanulka82 píše:
Aaaa jak moc ti zavidim, taky bych chtela takovou svatbu jenze pritel tam proste musi mit tu svoji tlupu a rodice by z toho byli prej nestastni a cosi kdesi tak nas tam bude 50… :zed: mamka chce at me vede jeji pritel ale ja ho nemusim tak to nedopadne..

Tak si vyber někoho ze svých kamarádů, to je rozumnější varianta. Švagrovka se nedávno vdávala, vedl jí právě kvůli tlaku maminky, přítel její ségry, ten se však se ségrou rozešel ještě během hostiny a teď je to taková trapná součást všech fotek, na kterých je vedle nevěsty a její ségra je z toho smutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.3.11 19:45

my sme šli s manželem spolu. Dohadovali sme se jestli mě má odvézt jeho svědek, ale nakonec řekl že si mě odvede sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.3.11 20:00
janine24 píše:
freeonit píše:
Hanulka82 píše:
Tak si vyber někoho ze svých kamarádů, to je rozumnější varianta. Švagrovka se nedávno vdávala, vedl jí právě kvůli tlaku maminky, přítel její ségry, ten se však se ségrou rozešel ještě během hostiny a teď je to taková trapná součást všech fotek, na kterých je vedle nevěsty a její ségra je z toho smutná :roll:

8-o to je síla… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.3.11 20:03
freeonit píše:
Hanulka82 píše:

ale i tak prece muzete jit spolu k oltari ne? nebo to by rodice byli taky nestastni?

prave z tohoto duvodu mame mini svatbu, ja jsem nervak a nehodlam se s nikym dohadovat, kdo s kym, kde, kdy… ale moje mamka to bere s prehledem, tchyni asi klepne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
21.3.11 20:10

Mě vedl tchán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.3.11 20:23
Hanulka82 píše:
freeonit píše:
Hanulka82 píše:

ale i tak prece muzete jit spolu k oltari ne? nebo to by rodice byli taky nestastni?

prave z tohoto duvodu mame mini svatbu, ja jsem nervak a nehodlam se s nikym dohadovat, kdo s kym, kde, kdy… ale moje mamka to bere s prehledem, tchyni asi klepne :-P

No prosimte oni jsou nestastni ze vseho… to by zase pritel nemohl jit se svou maminkou vis :roll: … no ale nejspis teda pujdu sama tym nic nezkazim… kdyby naše mládátko umelo chodit tak bych sla s nim ale jelikoz nebude mit ani rok tak asi ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 20:25

ja mela pred tydnem svatbu :dance:

A byla to svatba mala, bez rodicu, jenom my dva, svedkove a kamaradky rodice… bylo nas 6 celkem… Takze sel manzel s mamou kamosky, pak svedkove, a nakonec ja s otcem kamosky :palec:

A hudba klasicka :wink:

Příspěvek upraven 21.03.11 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí