Sama k oltáři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
21.3.11 20:26

Ahoj , mě tatka umřel a tak mě vedl děda. O nikom jiným jsem ani neuvažovala,další případná varianta jsem byla já se ženichem. Jít samotná mě nenapadlo, ale už jsem jednu takovou svatbu absolvovala a nebylo na tom nic divnýho.
Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
8937
21.3.11 20:37

Mě povede taťka, ale myslím si, že jít s manželem je dobrá varianta.
Nám bude hrát svatební pochod od Mendelsona - klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
21.3.11 20:40
Hanulka82 píše:
freeonit píše:
Hanulka82 píše:
ja se za par tydnu taky vdavam, teda bez rodicu, jen svedci, za svedka mi pujde bratr, pritelovi sestra, ale k oltari pujdeme my dva spolu (s nasi dcerou)
Aaaa jak moc ti zavidim, taky bych chtela takovou svatbu jenze pritel tam proste musi mit tu svoji tlupu a rodice by z toho byli prej nestastni a cosi kdesi tak nas tam bude 50… :zed: mamka chce at me vede jeji pritel ale ja ho nemusim tak to nedopadne..

ale i tak prece muzete jit spolu k oltari ne? nebo to by rodice byli taky nestastni?

prave z tohoto duvodu mame mini svatbu, ja jsem nervak a nehodlam se s nikym dohadovat, kdo s kym, kde, kdy… ale moje mamka to bere s prehledem, tchyni asi klepne :-P

No my původně taky chtěli jít ženich a nevěsta, ale to se zas nelíbilo matrikářce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.3.11 20:44

A k písničce, nám hráli Let it be od Beatles na kytaru a moje teta měla svatbu 14 dní po mě, přibližně 150 lidí a těm hráli písničku od Enia Morriconeho a pak další písničky během obřadu potichu (př.Simon & Garfunkel-Mrs Robinson). Normální svatební pochod se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.3.11 20:50

me se taky nelíbí, premýšlela jsem o Je T'aime od Lary Fabian…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.3.11 20:55
janine24 píše:
Hanulka82 píše:
freeonit píše:
Hanulka82 píše:
ja se za par tydnu taky vdavam, teda bez rodicu, jen svedci, za svedka mi pujde bratr, pritelovi sestra, ale k oltari pujdeme my dva spolu (s nasi dcerou)
Aaaa jak moc ti zavidim, taky bych chtela takovou svatbu jenze pritel tam proste musi mit tu svoji tlupu a rodice by z toho byli prej nestastni a cosi kdesi tak nas tam bude 50… :zed: mamka chce at me vede jeji pritel ale ja ho nemusim tak to nedopadne..

ale i tak prece muzete jit spolu k oltari ne? nebo to by rodice byli taky nestastni?

prave z tohoto duvodu mame mini svatbu, ja jsem nervak a nehodlam se s nikym dohadovat, kdo s kym, kde, kdy… ale moje mamka to bere s prehledem, tchyni asi klepne :-P
No my původně taky chtěli jít ženich a nevěsta, ale to se zas nelíbilo matrikářce :think:

No matrikářce je podle mě do toho prd, to je vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.3.11 20:56

Jo a my meli za pisnicku Just a prefect day :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.3.11 21:28

Já se teda ještě vdávat dloooooooooouhoooo nebudu :lol: Ale vidím to tak, že půjdu sama.. Tatínka už dávno nemám a ani jiného mužského v rodině a přítele nechci aby mně vedl.. Ikdyž to může být hezké.. Já to vidím tak, že on na mne bude „čekat u oltáře“.. :lol: Já stejně plánuji jen maličký obřad s rodinou někde na zeleném kopečku, kde budou hezké fotky… :lol:
Ale pokud bych měla s někým jít, tak asi s přítelem.. Zvykem je otec nevěsty, ale někdy to už bohužel nejde a tak raději sama.. Je to takové symbolické „odevzdání“ dcery do rukou ženicha..a tak si myslím, že kamarád nebo tchán ne-e.. Ale ono je to v podstatě jedno kdo vás povede pokud to chcete se vší slávou a tak :-P Nebo pokud se bojíte, že si to rozmyslíte a zdrhnete jako Nevěsta na útěku :mrgreen: :lol: to bych pak brala raději kohokoliv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.3.11 07:22
elchirk píše:
janine24 píše:
Hanulka82 píše:
freeonit píše:
Hanulka82 píše:

No my původně taky chtěli jít ženich a nevěsta, ale to se zas nelíbilo matrikářce :think:

taky si myslim, ze matrikarka do toho nema co kecat 8-o nas se ptala, jestli pujdeme s rodici, my rekli, ze rodice asi nebudou, ze pujdeme my dva s dcerou a odkyvala nam to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
22.3.11 10:36

A co varianta, že by tě vedl tchán? Tedy pokud žije a na svatbě bude. Tchýně povede manžela, tak by stejně zbyl lichý.

Ségru mého manžel vedl otec nastávajícího, protože svého tátu ani dědu už neměla. Nepřišlo mi na tom nic divnýho.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
22.3.11 12:08

ahoj,gratuluji ke svatbě. :kytka:
My jsme měli malinkou svatbu bez rodičů a šli jsme k oltáři spolu s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.11 12:12

My jsem to měli taky tak, bez rodičů, šli jsme spolu s manželem a za náma svědci a přišlo mi to takové přirozenější, než abychom vcházeli po jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
23.3.11 09:19

nás se normáolně matrikářka až před obřadšem ptala jestli půjdeme s manželem nebo s rodiči, že je to na nás.
hrálo nám cosi od Enyi. kamarádovi hráli k svatbě písničky z filmu Ať žijí duchové a bylo to super (k nástupu Zavolejte stráže zbláznilo se páže…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.3.11 09:28

Já byla rozhodnutá jít sama a divný mi to nepřipadalo. Ségru odvedl strejda, ale já nechtěla, nemám ani rodiče, ani dědu a strejdou už dávno nemáme takový vztah jako dřív :nevim: Nevadilo mi, že půjdu sama, ale nakonec v poslední minutě mi sestřenice přišoupla dceru, která měla skoro až družičkovský šaty. No tak jsme šli spolu, ale já jsem šla fakt jenom kousek.
Písničku jsem měla suprovou, akorát si teď absolutně nepamatuju jak se jmenuje, ale byla ve filmu návrh, když se tam měli brát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.3.11 09:46
elchirk píše:

Moje řeč :pankac:
My měli Liquido od Narcotic (protože jsou na začátku varhany a byla to církevní svatba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí