Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kate02 píše:Barunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Nezlob se na me, ale proc se neseberes a nejdes???
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!"My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit…
Většinou se napřed vyřvem a pak v klidu sednem a řešíme
minule sme se tak dohádali až sem mu řekla že s ním končím že od něj odcházím
Barunka maminka píše:kate02 píše:minule sme se tak dohádali až sem mu řekla že s ním končím že od něj odcházímBarunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Za prve ho prece nenutis aby tam chodil s tebou pokud nechce a za druhe, prece ti nemuze zakazat vidat vlastni rodinu, ne???
Ja osobne bych si to urcite nenechala libit!!!!"My se s manželem hádáme docela často, ale aspoň víme, co toho druhýho štve a můžem to nějak řešit…
A nemyslis, ze kdyby ses zbalila, tak by si pro vas jeste rad k te TVE rodine zajel???
on má svoji rodinu přímo nad naším bytečkem bydlíme v rodiném domku s jeho rodiči a sourozenci a celou svoji rodinu jako zbytek bydlí dále po vesnici takže nevím co dělat
BaraDolezal píše:Barunka maminka píše:A nemyslis, ze kdyby ses zbalila, tak by si pro vas jeste rad k te TVE rodine zajel???kate02 píše:minule sme se tak dohádali až sem mu řekla že s ním končím že od něj odcházímBarunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
asik ano ale už mě to nebaví tady ty jeho keci
BaraDolezal píše:kate02 píše:Jooo, je to o povaze… my taky mame doma hooodne casto ItaliiBarunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Jednak je skvele to usmirovani a taky to, ze vime na cem jsme!!!
Není to jen o povaze, já dokud jsem nezačla chodit s manželem, taky jsem se nechtěla hádat a couvala jsem a ustupovala… Ale nikam to nevedlo… Tenhle vztah je v tomhle prostě jinej a já jsem v něm spokojenější
Ale prostě vím, na čem jsem… V minulým vztahu jsem se nechtěla hádat, když mi něco vadilo byla jsem smutná, přecházela jsem to a skončilo to tak, že mě ex podváděl…
Super situace, když mi tvrdil, že den před tím byl celej večer doma a spal a pak přišla jeho mamka a říkala „To je horzný, jak pozdě v noci jsi včera přišel“
A to byl konec… Ale nepohádali jsme se pořádně snad ani jednou.
Teď po sobě ječíme docela často, ale ve výsledku jsme spokojenější
To se mě moje mamka, když jsem ještě bydlela u ní, ptala „Peti, a proč vy se spolu pořád tak hádáte?“, tak jsem jí říkala, že lepší se pohádat, než nevědět, proč je ten druhej smutnej nebo naštvanej.
Základem každýho vztahu je komunikace a ta pokud chybí, je to špatně… ![]()
U nas je to zase naopak, ja moc nemusim k rodine od pritele - jsou holt jiny povahy a maji styl zivota, ktery se mi proste prici - ale NIKDY bych mu nezakazala tam chodit, a kdykoli tam chce s malou zajit, mile rada mu ji nabalim a poslu na navstevu ![]()
kate02 píše:BaraDolezal píše:Není to jen o povaze, já dokud jsem nezačla chodit s manželem, taky jsem se nechtěla hádat a couvala jsem a ustupovala… Ale nikam to nevedlo… Tenhle vztah je v tomhle prostě jinej a já jsem v něm spokojenějšíkate02 píše:Jooo, je to o povaze… my taky mame doma hooodne casto ItaliiBarunka maminka píše:Sice je pěkný, že se nechceš hádat, ale někdy je jedna hádka lepší než x měsíců mlčení a pak špatnej konec vztahu…BaraDolezal píše:jde o to že nechci aby chom se hádali no sem prostě blbá
Jednak je skvele to usmirovani a taky to, ze vime na cem jsme!!!
Ale prostě vím, na čem jsem… V minulým vztahu jsem se nechtěla hádat, když mi něco vadilo byla jsem smutná, přecházela jsem to a skončilo to tak, že mě ex podváděl…
Super situace, když mi tvrdil, že den před tím byl celej večer doma a spal a pak přišla jeho mamka a říkala „To je horzný, jak pozdě v noci jsi včera přišel“
A to byl konec… Ale nepohádali jsme se pořádně snad ani jednou.
Teď po sobě ječíme docela často, ale ve výsledku jsme spokojenějšíTo se mě moje mamka, když jsem ještě bydlela u ní, ptala „Peti, a proč vy se spolu pořád tak hádáte?“, tak jsem jí říkala, že lepší se pohádat, než nevědět, proč je ten druhej smutnej nebo naštvanej.
Základem každýho vztahu je komunikace a ta pokud chybí, je to špatně…
no tak to sme na bodu mrazu
BaraDolezal píše:
U nas je to zase naopak, ja moc nemusim k rodine od pritele - jsou holt jiny povahy a maji styl zivota, ktery se mi proste prici - ale NIKDY bych mu nezakazala tam chodit, a kdykoli tam chce s malou zajit, mile rada mu ji nabalim a poslu na navstevu
tak tohle u nás nehrozí
BaraDolezal píše:
Potom se vam to drive nebo pozdeji rozsekne samo…
no ja mu říkala ať se pak nediví až ho kopnu někam a najdu si někoho jineho
Tak tohle jste měli mít vyřešeno než se dvojky narodily
teď je to pro tebe jěště víc stresující. ![]()
Normálně mu řekni,že ty svoje rodiče navštěvovat s holkama budeš,že jeho nenutíš,ale on ti NEBUDE zakazovat tam jezdit!!A kdyby se cukal tak týden u tvých rodičů mu určitě otevře oči ![]()
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedka
ještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání
Nelík 01 píše:
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedkaještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání
to nwm proč nemůžou ale doktorka mě řekla až od 3 kilo
Barunka maminka píše:
tak si prej mám jet na celej víkend když mě to udělá dobře
Jejky… a to jsi jeste doma??? Zabal deticky, zabal svou tasku a prilipni mu na lednici pozdrav
Uz by me nebylo… a jak uz tady padlo, potom bude rad, kdyz tam budete jezdit JEN na navstevy!!!