Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Barunka maminka píše:Nelík 01 píše:to nwm proč nemůžou ale doktorka mě řekla až od 3 kilo
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedkaještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání
A to ses ani nezeptala proč? Podle metříku vidím, že už jim je přes měsíc a jste doma, tak nevidím jediný důvod proč by v tomhle počasí nemohli ven.
Jinak já bych se sebrala a jela, nebo si neřidič?
j.a.n.i1 píše:Barunka maminka píše:Nelík 01 píše:to nwm proč nemůžou ale doktorka mě řekla až od 3 kilo
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedkaještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání
A to ses ani nezeptala proč? Podle metříku vidím, že už jim je přes měsíc a jste doma, tak nevidím jediný důvod proč by v tomhle počasí nemohli ven.
je mi 17 takže neřídím
BaraDolezal píše:Barunka maminka píše:Jejky… a to jsi jeste doma??? Zabal deticky, zabal svou tasku a prilipni mu na lednici pozdrav
tak si prej mám jet na celej víkend když mě to udělá dobřeUz by me nebylo… a jak uz tady padlo, potom bude rad, kdyz tam budete jezdit JEN na navstevy!!!
zítra jedu
Barunka maminka píše:j.a.n.i1 píše:je mi 17 takže neřídímBarunka maminka píše:Nelík 01 píše:to nwm proč nemůžou ale doktorka mě řekla až od 3 kilo
Aha, tak to trochu komplikuje situaci, protože jet s dvojkama nějakou hromadnou dopravou skoro nejde ani kdyby byly větší a s maličkýma už vůbec ne.
Ahoj,budes se s tim muset asi smirit.
Napisu ti o nas:moje mama je dost problematicka,pritel ji dal hodne sanci vzdy to podelala a ted u ni uz nebyl rok a to je cca 3min autem
kacerval píše:
Napisu ti o nas:moje mama je dost problematicka,pritel ji dal hodne sanci vzdy to podelala a ted u ni uz nebyl rok a to je cca 3min autem
ja se sničim smiřovat nebudu jako tohle přece nejde ustupovat nikdy ustoupíš jednou a budeš muset pořád
Barunka maminka píše:kacerval píše:ja se sničim smiřovat nebudu jako tohle přece nejde ustupovat nikdy ustoupíš jednou a budeš muset pořád
No jak jsem psala pritel dal mame hodne sanci,vsechny je promrhala,no a ted ho uz radci do niceho netlacim,akorad o narozky a to taky neustoupi.
Jinac pokud ste u vas nemeli nakej konflik tak to nechapu a taky by si mel uvedomkit ze tvoje rodice uz
patri k nemu do rodiny kdyz uz mate prckove,jo jinak dotatecne gratuluju ![]()
ps:necetla jsem celou dikuzi,mam prcka na ruce a nechce mi to dovolit ![]()
Barunka maminka píše:
nemůžou ře sou malinké víš můžou být jen u otevřeného okna
Tak to slyším poprvé, malý, když se narodil měl 2 kila 45 gramů. To bychom nesměli na krok…
Nechápu, proč by nesmělo ven…
takle mě to řekli že nemůžou ven ja nwm no sem mamina prvně tak nwm
Barunka maminka píše:
takle mě to řekli že nemůžou ven ja nwm no sem mamina prvně tak nwm
Podle mne je to taky blbost. Mojí exšvagrový doktorka tvrdila něco podobnýho. 3 týdny v létě! nechodila s dítětem ven.
Zdá se mi, že tvůj přítel zneužívá tvého mládí a ovlivnitelnosti. Naopak je ti 17 a mámu potřebuješ. Rozhodně si do toho nenech kecat. Ať pro tebe přijedou vaši, když on tě nechce odvést ![]()
tak holky na konec jsem o naších na cele víkend takže ale stalo se něco horzného mám jednu holčičku na transvfůzích krve v nemocnici dneska tam zustala jsem z nervama na dranc njsem na dně
![]()
Barunka maminka píše:
nemůžou ře sou malinké víš můžou být jen u otevřeného okna
Tak to je pro mě záhada, naše malá šla s porodky s 2300gr byla nedonošenec a Mudra při odchodu povídala, že můžeme chodit do -5 stůpňů ven, malá se narodila v prosincí a šli sme domu před vánoci.
Takže tohle vůbec nechápu, chodit ven nám dovolili na neonatologii v Budějovicích.
Barunka maminka píše:
tak holky na konec jsem o naších na cele víkend takže ale stalo se něco horzného mám jednu holčičku na transvfůzích krve v nemocnici dneska tam zustala jsem z nervama na dranc njsem na dně![]()
Barunko, co se stalo? ![]()
Drž se, určitě to bude dobré
![]()