Přítel nechce jezdit k mé rodině :'-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
24.3.11 16:06
Barunka maminka píše:
Nelík 01 píše:
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedka :nevim: ještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání
to nwm proč nemůžou ale doktorka mě řekla až od 3 kilo

A to ses ani nezeptala proč? Podle metříku vidím, že už jim je přes měsíc a jste doma, tak nevidím jediný důvod proč by v tomhle počasí nemohli ven.

Jinak já bych se sebrala a jela, nebo si neřidič?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 16:43
j.a.n.i1 píše:
Barunka maminka píše:
Nelík 01 píše:
Omlouvám se za tak blbou otázku ktará sem navíc vůbec nepatří..ale proč nemůžou dvojčátka ven? Jen mě to dost udivilo, malej se mi narodil předčasně- z nemocnice nás pouštěli když měl 1870 gramů a ven jsme mohli hnedka :nevim: ještě mi Dr říkala do mínus pěti vám nic nebrání

A to ses ani nezeptala proč? Podle metříku vidím, že už jim je přes měsíc a jste doma, tak nevidím jediný důvod proč by v tomhle počasí nemohli ven.

je mi 17 takže neřídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 16:44
BaraDolezal píše:
Barunka maminka píše:
tak si prej mám jet na celej víkend když mě to udělá dobře
Jejky… a to jsi jeste doma??? Zabal deticky, zabal svou tasku a prilipni mu na lednici pozdrav :-) Uz by me nebylo… a jak uz tady padlo, potom bude rad, kdyz tam budete jezdit JEN na navstevy!!!

zítra jedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.3.11 16:49
Barunka maminka píše:
j.a.n.i1 píše:
Barunka maminka píše:
Nelík 01 píše:

je mi 17 takže neřídím

Aha, tak to trochu komplikuje situaci, protože jet s dvojkama nějakou hromadnou dopravou skoro nejde ani kdyby byly větší a s maličkýma už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.3.11 16:49

Ahoj,budes se s tim muset asi smirit.
Napisu ti o nas:moje mama je dost problematicka,pritel ji dal hodne sanci vzdy to podelala a ted u ni uz nebyl rok a to je cca 3min autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 17:02
kacerval píše:
Napisu ti o nas:moje mama je dost problematicka,pritel ji dal hodne sanci vzdy to podelala a ted u ni uz nebyl rok a to je cca 3min autem

ja se sničim smiřovat nebudu jako tohle přece nejde ustupovat nikdy ustoupíš jednou a budeš muset pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.3.11 17:10
Barunka maminka píše:
kacerval píše:
Napisu ti o nas:moje mama je dost problematicka,pritel ji dal hodne sanci vzdy to podelala a ted u ni uz nebyl rok a to je cca 3min autem
ja se sničim smiřovat nebudu jako tohle přece nejde ustupovat nikdy ustoupíš jednou a budeš muset pořád

No jak jsem psala pritel dal mame hodne sanci,vsechny je promrhala,no a ted ho uz radci do niceho netlacim,akorad o narozky a to taky neustoupi.
Jinac pokud ste u vas nemeli nakej konflik tak to nechapu a taky by si mel uvedomkit ze tvoje rodice uz
patri k nemu do rodiny kdyz uz mate prckove,jo jinak dotatecne gratuluju :kytka:
ps:necetla jsem celou dikuzi,mam prcka na ruce a nechce mi to dovolit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.3.11 17:14
Barunka maminka píše:
nemůžou ře sou malinké víš můžou být jen u otevřeného okna

Tak to slyším poprvé, malý, když se narodil měl 2 kila 45 gramů. To bychom nesměli na krok…
Nechápu, proč by nesmělo ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 17:30

takle mě to řekli že nemůžou ven ja nwm no sem mamina prvně tak nwm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.3.11 21:11
Barunka maminka píše:
takle mě to řekli že nemůžou ven ja nwm no sem mamina prvně tak nwm

Podle mne je to taky blbost. Mojí exšvagrový doktorka tvrdila něco podobnýho. 3 týdny v létě! nechodila s dítětem ven.

Zdá se mi, že tvůj přítel zneužívá tvého mládí a ovlivnitelnosti. Naopak je ti 17 a mámu potřebuješ. Rozhodně si do toho nenech kecat. Ať pro tebe přijedou vaši, když on tě nechce odvést :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.11 19:43

tak holky na konec jsem o naších na cele víkend takže ale stalo se něco horzného mám jednu holčičku na transvfůzích krve v nemocnici dneska tam zustala jsem z nervama na dranc njsem na dně :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
25.3.11 19:50
Barunka maminka píše:
nemůžou ře sou malinké víš můžou být jen u otevřeného okna

Tak to je pro mě záhada, naše malá šla s porodky s 2300gr byla nedonošenec a Mudra při odchodu povídala, že můžeme chodit do -5 stůpňů ven, malá se narodila v prosincí a šli sme domu před vánoci.

Takže tohle vůbec nechápu, chodit ven nám dovolili na neonatologii v Budějovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.3.11 20:00
Barunka maminka píše:
tak holky na konec jsem o naších na cele víkend takže ale stalo se něco horzného mám jednu holčičku na transvfůzích krve v nemocnici dneska tam zustala jsem z nervama na dranc njsem na dně :cry: :cry:

Barunko, co se stalo? :-(
Drž se, určitě to bude dobré :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.11 17:14

bilé krvinky sežraly ty červené ale malinkou už mám doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.1.12 22:31

Holky tak co? Jak to zvladate? Co tata, umoudril se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí