Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5921
11.9.16 13:16
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.9.16 13:20

Dobrý vtip :potlesk: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.9.16 13:20
@Barinec píše:
Kolik je vam let holky, kdyz nevite jak lze otehotnet? :pocitac: Asi jste nedavaly pozor v sexualni vychove co?! Kamaradce porad at priste provozuje oralni sex s kondomem na jazyku, jistota je jistota.

Spis na penisu, ne? Igelit na jazyku polykani nezabrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.9.16 13:24

@vonajebohyne Ne na jazyku, to je totiz stejne hloupe jako ten dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.9.16 13:38

@Barinec budeš se divit, ale nás na škole přesvědčovala holka, že když žena spolkne sperma tak může otěhotnět. Údajně ji to řekla maminka. Podotknu, že holce bylo cca 18 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.9.16 14:04

@Mexie to není blbej nápad tohle nakukat dceři :lol: aspon bude dost dlouho opatrnější na tyhle „hrátky“ :D Už jsm i četla názory že orální sex není sex, tak aby jako postrašení mi to blbý nepřijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.9.16 14:07

Ale tak proč néééééé? Holka polkne, ono jí to proteče zažívacím ústrojím do análu, když se vy…a utře odzadu dopředu, tak je na malér zaděláno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.9.16 14:47
@Trixia píše:
@Mexie to není blbej nápad tohle nakukat dceři :lol: aspon bude dost dlouho opatrnější na tyhle „hrátky“ :D Už jsm i četla názory že orální sex není sex, tak aby jako postrašení mi to blbý nepřijde :D

Nevím jestli to brala matka jako postrašení. Sama měla IQ tykve a nedivila bych se, kdyby tomu věřila i ta matka :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
11.9.16 15:37
@Koty píše:
Jestli je stejně dutá dole i nahoře, tak může.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
11.9.16 15:44

Pomopomo pomoc pomoc pomopomo pomoc pomoc pomopomopóóóó ooo moc pomóóóóóc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.9.16 15:59

Holky, copak vy si nekupujete Bravíčko, Bravo Girl atd.? Já dřív pravidelně snad od 11let a tak jsem byla docela brzo poučená, že takhle se opravdu otěhotnět nedá :) Anonymní, když jsi kamarádce řekla, že těhotná být nemůže a ona se na to ptá stále dokola, myslím, že to není její hloupostí. Spíš se ti chce dokola chlubit, že dělala klukovi orální sex :roll: Přitom není moc o co stát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.9.16 17:56

@Mexie Huste, za par let se bude muset ze sexualni vychovy maturovat, vcetne prakticke zkousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.9.16 19:27
@berry4 píše:
Ale tak proč néééééé? Holka polkne, ono jí to proteče zažívacím ústrojím do análu, když se vy…a utře odzadu dopředu, tak je na malér zaděláno :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
11.9.16 21:44
@Barinec píše:
@Mexie Huste, za par let se bude muset ze sexualni vychovy maturovat, vcetne prakticke zkousky.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital