Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barinec píše:
Kolik je vam let holky, kdyz nevite jak lze otehotnet?Asi jste nedavaly pozor v sexualni vychove co?! Kamaradce porad at priste provozuje oralni sex s kondomem na jazyku, jistota je jistota.
Spis na penisu, ne? Igelit na jazyku polykani nezabrani.
@vonajebohyne Ne na jazyku, to je totiz stejne hloupe jako ten dotaz.
@Barinec budeš se divit, ale nás na škole přesvědčovala holka, že když žena spolkne sperma tak může otěhotnět. Údajně ji to řekla maminka. Podotknu, že holce bylo cca 18 let ![]()
@Mexie to není blbej nápad tohle nakukat dceři
aspon bude dost dlouho opatrnější na tyhle „hrátky“
Už jsm i četla názory že orální sex není sex, tak aby jako postrašení mi to blbý nepřijde ![]()
Ale tak proč néééééé? Holka polkne, ono jí to proteče zažívacím ústrojím do análu, když se vy…a utře odzadu dopředu, tak je na malér zaděláno ![]()
@Trixia píše:
@Mexie to není blbej nápad tohle nakukat dceřiaspon bude dost dlouho opatrnější na tyhle „hrátky“
Už jsm i četla názory že orální sex není sex, tak aby jako postrašení mi to blbý nepřijde
Nevím jestli to brala matka jako postrašení. Sama měla IQ tykve a nedivila bych se, kdyby tomu věřila i ta matka
![]()
Pomopomo pomoc pomoc pomopomo pomoc pomoc pomopomopóóóó ooo moc pomóóóóóc ![]()
Holky, copak vy si nekupujete Bravíčko, Bravo Girl atd.? Já dřív pravidelně snad od 11let a tak jsem byla docela brzo poučená, že takhle se opravdu otěhotnět nedá
Anonymní, když jsi kamarádce řekla, že těhotná být nemůže a ona se na to ptá stále dokola, myslím, že to není její hloupostí. Spíš se ti chce dokola chlubit, že dělala klukovi orální sex
Přitom není moc o co stát ![]()
@Mexie Huste, za par let se bude muset ze sexualni vychovy maturovat, vcetne prakticke zkousky.
@berry4 píše:
Ale tak proč néééééé? Holka polkne, ono jí to proteče zažívacím ústrojím do análu, když se vy…a utře odzadu dopředu, tak je na malér zaděláno
@Barinec píše:
@Mexie Huste, za par let se bude muset ze sexualni vychovy maturovat, vcetne prakticke zkousky.