Jsem těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
23.2.12 17:33
klipi píše:
díky za názory, odpoledne koupím lepší test a o víkendu to zkusím… :-)

Já bych tu „kvalitu“ testů nijak nepřeceňovala…já se vždy testovala testy z tesca a pokud jsem byla těhotná byly pozitivní, pokud jsem nebyla, tak pozitivní nebyly. Záleží spíše na citlivosti…jinak rozdíl je pak už jen v tom, že ty levné jsou v obyč krabičce a je to papírový proužek, kdežto ty drahé jsou v „tužce“ a jakože hezčí…ale výsledek stejný…pozitivní nebo negativní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.12 19:43

ahojky, díky moc!jeste ze zeptám jaké příznaky si měla na začátku těhotenství?Mě k tomu co jsem napsala-jsem furt nafouklá, furt chodím čurat, dnes mi ráno tekla krev z nosu. To jsem nikdy neměla. Nevím:(po kolika dnech sis dělala test?U mě to je 10 dní opoždění, a zhruba skoro tři týdny o možného oplodnění. Bojím se udělat test, páč mi jednou vyšel 2krát falešně..Děkuji moc a tobě mooooc blahopřeji k těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.2.12 20:15
Pštrosice píše:
ahojky, díky moc!jeste ze zeptám jaké příznaky si měla na začátku těhotenství?Mě k tomu co jsem napsala-jsem furt nafouklá, furt chodím čurat, dnes mi ráno tekla krev z nosu. To jsem nikdy neměla. Nevím:(po kolika dnech sis dělala test?U mě to je 10 dní opoždění, a zhruba skoro tři týdny o možného oplodnění. Bojím se udělat test, páč mi jednou vyšel 2krát falešně..Děkuji moc a tobě mooooc blahopřeji k těhu!

Tak příznaky byly: hodně velká únava, nevolnost, bolest prsou a nechutenství. Prostě tak nějak celkově jsem to na sobě poznala, cítila jsem se jinak. A taky
mám od začátku nafouklé bříško. Test jsem si dělala asi tak hned jak mi vynechala menses, ale to byla negativní a pak další asi tak nějak za týden.. a bylo to tam :D Některý testy vyjdou holt falešně, já jsem si ale koupila úplně obyčejnej test Pepino za 40Kč a fungoval dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.12 21:47

díky!a teplota v podpaždí si měla zvýšenou?Já jí zvýšenou nemám, ikdyž jsem četla že většinou je. Nevolnosti si měla z nějakého jídla?Já je mám spíš z určitých věcí:)jako třeba-pracuji ve školce a děti si čístí zuby,dělají kraviny s pastou a mě je z toho uplně zle..na..:)nechápu to.Nezlob se, že tě tak vyzvýdám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
24.2.12 17:16
Pštrosice píše:
díky!a teplota v podpaždí si měla zvýšenou?Já jí zvýšenou nemám, ikdyž jsem četla že většinou je. Nevolnosti si měla z nějakého jídla?Já je mám spíš z určitých věcí:)jako třeba-pracuji ve školce a děti si čístí zuby,dělají kraviny s pastou a mě je z toho uplně zle..na..:)nechápu to.Nezlob se, že tě tak vyzvýdám. :)

Nevadí :D
No já si teplotu neměřila ;) a to jídlo bylo různé, nejprve se mi dělalo zle skoro ze všeho, kromě ovoce. Nejedla jsem ani jídla, která jsem dřív milovala.. Teď je sice jím, ale nesním toho moc, jen malé porce. A ze začátku mi vadily normální vůně, třeba vůně aviváže na vyprané dece, kterou jsem byla zakrytá apod. Byl to děs, teď už je to ale lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrinka647
24.2.12 23:56

Ahojky, chci se vás zeptat co by mohlo být, že se mi už týden na ovu testech ukazují dvě čárky, jedna je slabší a druhá silná (kontrolní). Děkuji moc za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
maruska.nestastna
25.2.12 22:35

ahoj :-) chtěla bych se zeptat jestli nemá zkušenosti někdo s mým případem : -dne 9.12.2012 jsem měla dostat menstruaci … ale já jí nedostala…měla jsem příznaky těhotenství i když né všechny a po celou dobu jsem jen špinila,a hlavně místo chuti k jídlu jsem měla nechut…a nemocná jsem nebyla (po celých8 let jsem měla menstruaci pravidelnou prášky jsem nebrala) až po 26-ti dnech jsem jí dostala,po 5 dnech MS ale mám jiné příznaky bolí mě ledviny ale nemocná nejsem dokrotka mi řekla že jsem zdravá :-/ tak nevim a neustále mě bolí v podbříšku a kolikrát mě píchá i celé břicho…prsa mám každý den jiný jednou větší-jednou splasklý a jednou zas pevnější :-D bolí mě záda,jsem unavená a mám bolesti hlavy a moc jím.Zajímalo by mě jestli nejsem mimoděložně těhotná nebo já fakt nevím,jo a musím poznamenat že jsem si neustále dělala těh.testy a všechny byly negativní včera jsem si dělala digitální a bylo tam mínus,a ještě jedna věc už skoro 2.měsíc mám silnej bílej výtok a chodím nečekaně na wc.děkuji za odpvědi :-)

• Citovat
  • Upravit
lenka123654789
25.2.12 22:37
Sabrinka647 píše:
Ahojky, chci se vás zeptat co by mohlo být, že se mi už týden na ovu testech ukazují dvě čárky, jedna je slabší a druhá silná (kontrolní). Děkuji moc za odpověď.

to je bud těhotenství nebo falešný výsledek udělej si ještě jeden doporučuji digitální test :-)

• Citovat
  • Upravit
Sabrinka647
27.2.12 11:03

Děkuji moc, půjdu si udělat test :)

• Citovat
  • Upravit
239
29.2.12 09:26

nu, já když se najím, tak mi z toho není uplně nejlépe.Stále se odhodlovám udělat test, ale počkám ještě 5 dní a pak si ho udělám. Ty sis udělala testík kdy?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
29.2.12 17:50
Pštrosice píše:
nu, já když se najím, tak mi z toho není uplně nejlépe.Stále se odhodlovám udělat test, ale počkám ještě 5 dní a pak si ho udělám. Ty sis udělala testík kdy?díky

Asi pár dní po vynechání menses a potom po pár dnech další. Není nač čekat, udělej si test a pokud bude negativní a nedostaneš to, tak pár dní počkej a opakuj to. Možná tam budeš mít nejprve „ducha“, to je taková nepatrná slaboučká čárka, která není skoro vidět. Znamená to, že tam těhu asi bude, ale je moc brzo. Já ho tam taky měla a ten další už byl pozitivní.
Jinak jsem byla včera poprvé v poradně, maličké má už přes 3cm a zatím se zdá být v pořádku. Mám i fotečku, je to prostě nádhera :srdce:
Tak šup šup do testování a dej vědět.. Ahoooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska.nestastna
29.2.12 19:23

ahoj chtěla bych se zeptat jestli nemá zkušenosti někdo s mým případem : -dne 9.12.2012 jsem měla dostat menstruaci … ale já jí nedostala…měla jsem příznaky těhotenství i když né všechny a po celou dobu jsem jen špinila,a hlavně místo chuti k jídlu jsem měla nechut…a nemocná jsem nebyla (po celých8 let jsem měla menstruaci pravidelnou prášky jsem nebrala) až po 26-ti dnech jsem jí dostala,po 5 dnech MS ale mám jiné příznaky bolí mě ledviny ale nemocná nejsem dokrotka mi řekla že jsem zdravá :-/ tak nevim a neustále mě bolí v podbříšku a kolikrát mě píchá i celé břicho…prsa mám každý den jiný jednou větší-jednou splasklý a jednou zas pevnější bolí mě záda,jsem unavená a mám bolesti hlavy a moc jím.Zajímalo by mě jestli nejsem mimoděložně těhotná nebo já fakt nevím,jo a musím poznamenat že jsem si neustále dělala těh.testy a všechny byly negativní včera jsem si dělala digitální a bylo tam mínus,a ještě jedna věc už skoro 2.měsíc mám silnej bílej výtok a chodím nečekaně na wc.děkuji za odpvědi

• Citovat
  • Upravit
239
4.3.12 10:41

bazální teplota

ahoj holky, mám dotaz:)nemáte někdo zkušenost stím, zda-li má být bazální teplota na začátku těhu tak 37,1?:)dneska je to 20 dní co mám opožděnou menstruaci.Bolí mě v podbřišku,píchá chvílema na stranách.Mám nějak žaludek na vodě a bolí mě svaly. Jsem už z toho na nervy, léžím páč mám kašel a celkově mi není dobře, ale nevím zda-li to je nějaká chřipajzna nebo začínající těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
5.3.12 13:55

pokud nemeris bazalni teplotu cely cyklus,tak jedno zmereni nic nevypovida. ale jinak samozrejme je teplota pri tehu vyssi …

• Citovat
  • Upravit
5.3.12 13:59

já jsem měla dva pozitivní testy,višší teplotu,sám gyndař to viděl dobře,přiznaky jsem měla a těhu to nebylo tak už ŽADNÝ testy,ani hledaní přiznaku prostě až mi vynecha aspon 2 ms a až to uvidím na UTZ neveřím ničemu!asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí